Samsung star 2 soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star 2 soru...
Arkadaşlar öncelikle merhaba.ben samsung star almayı düşünüyorum bu ayın sonunda.samsung star kullanan arkadaşlar bu soracağım soruları yanıtlarlarsa çok sewinirim:
1-samsung star world exel,power point gibi programları açabiliyor mu? açamıyorsa hangi programları açabiliyor?
2-wi-fi li olanıyla wi-fi siz olanı arasında 60 tl fark war.hangisini alayım?

şimdiden teşekkürler

SAINT1

SAINT1

Üye
Tabiki wi-fi'li olanı al 60 milyon için beleş internetsiz kalmaya değmez.Ayrıca telefonunu istediğin programları güncel tutman açısından büyük bir artı bu.

word,pdf ve excel'i açıyor ama üzerinde değişiklik yapılmıyor.power point'i hiç denemedim ama sanmıyorum açacağını eminim bir uygulama vardır bunun için ben n-gage'de bile açıyordum çünkü.

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
    Konu Sahibi
saol

SAINT1

SAINT1

Üye
Yardımımız dokunduysa ne mutlu.sende sağol.:oke:

kaann kamill

Üye
stara oyunu nasıl yüklüyoruz bi anlatın çok sewinirim gerçekten

kral__53

Üye
powerpointe acar ama 2007 leri acmaz soun doc olcak yani 94-03 arası officelerin hepsini acıyor

SAINT1

SAINT1

Üye
powerpointe acar ama 2007 leri acmaz soun doc olcak yani 94-03 arası officelerin hepsini acıyor

sonu doc olan bir power point uzanısı bilmiyorum.

program ve oyunları yüklemen için hafıza kartına atman ve telefonada sadece üstüne dokunman yeterli.
getjar.com'da excel ve word için programlar var bir bak istersen

error94

Üye
stara oyunu nasıl yüklüyoruz bi anlatın çok sewinirim gerçekten
krdes oyunu indirion jar veya jad herhangi bir aletle(bluetooth veya usb kablosu ile) telefona atıyosun ve uygulamaya tıklıon yükleme tamamlandı diyor oyunlar ve daha fazlasını açıyo burdan giriyosun bu kadar çok basit bi işlem.:oke:

tyrexus

tyrexus

Üye
2-wi-fi li olanıyla wi-fi siz olanı arasında 60 tl fark war.hangisini alayım?

şimdiden teşekkürler

Tabi sen bileceksin ama wi-fi modeli için 60 tl fark bence bir şey değil. biraz fazla ver wi-fi'li al derim.

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar... saınt1 telden memnun musun? :hmmm

asterixj

Üye
Star wi fi da 60 tl lik farkı kapatır.. :D OYUN indirme ve ya başka programları wifi dan indirirsin. Ne intenette kalma ne kota derdin var.

AMA Star alacağına corby ya da farklı bi model al.. Star çook yavaş.. Corby pro yu alabilirsin :D

SAINT1

SAINT1

Üye
saolun arkadaşlar... saınt1 telden memnun musun? :hmmm

Ben memnunum tabiki daha iyileri var windows veya mac tabanlı bir pda ile bir tutamayız ama onlardan bile öyle fazla bir aşşağı kalır yanı yok.wi-fi 'si gerçekten çok hızlı ve kapsama alanı bayaa iyi.kardeşimde toshiba pda var ama benim wi-fi'nin bulduğu modemleri göremiyor.
tek gıcık yanı jar'dan başka bişey desteklememesi.ama jar mar sçenek ondada çok.
Ben özetle memnunum telefonu aldığımda bu kadarını beklemiordum gerçekten.hele bi panaromik foto çekim olayı var on numara.:oke:

ForGer

ForGer

Üye
Arkadaşım 100 lira fazla ver nokia 58oo al bu telefon bi işe yaramaz bügün 2 aylık aksesuar telefonu satmak istedim zorla 250 tl verdi ben 450 tlye almıstım ama karar senin ;)

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşım 100 lira fazla ver nokia 58oo al bu telefon bi işe yaramaz bügün 2 aylık aksesuar telefonu satmak istedim zorla 250 tl verdi ben 450 tlye almıstım ama karar senin ;)

5800'ı denedim ama samsung kullandıktan sonra onun dokunmatiği hiç çelikmiyor.Dokunmatiğini ben hiç beğenmedim.
Ama + olarak symbian var tabi.

ForGer

ForGer

Üye
Valla ben samsungu buyuk umutlarla almıstım ama sıstemı bana gore degılmıs dokunmatıge sozum yok hasaaa!

ama sistem önemli bnm için ;)

9halid6

Üye
arkadaşlar offiice vb. progrmlar telefonun içinde varmı yoksa bizmi yüklüyoruz ???

didyou

Üye
60 TL fark Wifi için bişey değil.Star'da office dosyalarını açarsın excel,word,txt felan.Oyun yüklemek çok basit.Telefona .jar dosyalarını at üstüne dokun yükler sonra gir oyna.Eğer senin için oyun uygulama daha ön plandaysa başka alternatiflere yönel derim.Yok o kadar önemli değil java olsada farketmez diyorsan Star Wifi alman mantıklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt