5800 RM-356 V40 Firmware [Professional] Modification Editions

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ben wireless ile internete bağlanınca sürekli kopuyor.Bunun firmware ile ilgisi var mı ? Bundan önceki firmwarede böyle bir sorunum yoktu.
KEsinlikle Firmware ile uzaktan yakından alakası yok:oke:

O bağlandığın ağın iyi çekmemesindendir

--------------- Ekleme ---------------

baba emek vermisisn uğraşmışşsınn teşeküler ellerine klavyene sağlık inşallah en kısa zamanda deniyecemmm
Dostum denede sen,nde yorumlarını alalım..:evet:

Pişman olmayacağın dileği ile:bigstar:

Teşekkürler kardeşim deniyorum. BUndan önceki sürümde Galeride sorunla karsılasıyordum belirli bir süre sonra resimlerimi açamıyordum Galeriden umarım bunda öyle bir sorun yoktur. Teşekkürler tekrar.

ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION-SiGNED.SIS

Bunu yükleyemiyorum dostum sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ve yüklemiyor. Telefon hackli ve patchler açık ?
Baba sen V40 hack rom dosyasınıda değiştirdin mi_?

volkan_al

volkan_al

Üye
Evet değiştirdim senin dosyanla , hackli sistem sorunsuz birşekilde kuruldu ancak bundan önceki sürümde de aynısı oluyordu belirttiğim iki sorunla o zaman da karşılaşmıştım şuanda aynı? sende autopatcher unsigned versiyonu var mı? hatalı sertifikalandırmadan kaynaklanabilir sanırım?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet değiştirdim senin dosyanla , hackli sistem sorunsuz birşekilde kuruldu ancak bundan önceki sürümde de aynısı oluyordu belirttiğim iki sorunla o zaman da karşılaşmıştım şuanda aynı? sende autopatcher unsigned versiyonu var mı? hatalı sertifikalandırmadan kaynaklanabilir sanırım?
Hacı şimdi bak daha 1 dakika oldu ben teli yeniden Flashladım ve o 2 hack yamasını aktif ettikten sonra anında yükleniyor rom:oke:

Bak benim dosyam haricinde "5800 V40 Hack" diye br konu varya ona bak orada bi rofs dosyası var onuda orjinal dosyan ile değiştiriceksin.

Yani hem benim modifiye dosyamı hemde hack için diğer rofs dosyasını değiştiiriceksin oldu bitti
Hatta buyur senin için eklenti halinde veriyorum bile uğraşma diye;)
RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.rar

Ekli dosyalar

mustafa

mustafa

Üye
program yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum. ayrıca telefon kapalıyken bazen açılmıyor bataryayı çıkarıp takmam gerekiyor. sence neden??

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2140127' Alıntı:
Hacı şimdi bak daha 1 dakika oldu ben teli yeniden Flashladım ve o 2 hack yamasını aktif ettikten sonra anında yükleniyor rom:oke:

Bak benim dosyam haricinde "5800 V40 Hack" diye br konu varya ona bak orada bi rofs dosyası var onuda orjinal dosyan ile değiştiriceksin.

Yani hem benim modifiye dosyamı hemde hack için diğer rofs dosyasını değiştiiriceksin oldu bitti

program yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum. ayrıca telefon kapalıyken bazen açılmıyor bataryayı çıkarıp takmam gerekiyor. sence neden??
Bunuda değiştiriceksin orjinal dosyan ile RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.rar
Hem benim dosyamı hemde bu üstteki dosysyı değiştir ve öyle Flash at inan hiç bir sorun kalmaz:oke:

Batarya olayı senin tel ile alakalı arkadaşım bana bu tür yorumlar yazmayın daha doğrusu bunun Firmare'den kaynaklanğını düşünmeyen,çünkü inanın bunlar yapılp rap diye koyulmuyor buraya kaç kere kendi tarafımdan deneniyor bundan sonuna kadar emin olun:oke::oke::oke::oke:

volkan_al

volkan_al

Üye
@n!wa+*R™;2140127' Alıntı:

Dostum çok teşekkür ederim ancak sorun hackleme işleminde değil dediğim gibi sertifikalandırmaymış. unsigned buldum autopatcher içn ve kurdum çalıştı istersen sana da vereyim ilk mesaja alternatif olarak koy.

Bataryandan kaynaklanan bir sorun dostum bu , yeni batarya al sorun çözülür ;) firm ile ilgili değil.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok teşekkür ederim ancak sorun hackleme işleminde değil dediğim gibi sertifikalandırmaymış. unsigned buldum autopatcher içn ve kurdum çalıştı istersen sana da vereyim ilk mesaja alternatif olarak koy.
Hacı ben zaten ana sayfada veridm ve kaldı ki o Rom Patcher sertifikalı :evet:

mustafa

mustafa

Üye
@n!wa+*R™;2140134' Alıntı:
Bunuda değiştiriceksin orjinal dosyan ile RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.rar
Hem benim dosyamı hemde bu üstteki dosysyı değiştir ve öyle Flash at inan hiç bir sorun kalmaz:oke:

Batarya olayı senin tel ile alakalı arkadaşım bana bu tür yorumlar yazmayın daha doğrusu bunun Firmare'den kaynaklanğını düşünmeyen,çünkü inanın bunlar yapılp rap diye koyulmuyor buraya kaç kere kendi tarafımdan deneniyor bundan sonuna kadar emin olun:oke::oke::oke::oke:

şüphem yok zaten bundan emin olabilirsin. emeğin için sağol. bi şey daha diyeceğim dostum şu yazı tipini yeni yapacağın şeylere koyma yaa :D

volkan_al

volkan_al

Üye
@n!wa+*R™;2140140' Alıntı:
Hacı ben zaten ana sayfada veridm ve kaldı ki o Rom Patcher sertifikalı :evet:

İşte benim de anlatmak istediğim o , bundan önceki sürümde de otomatik patch olmuyordu yani o dosyayı yüklerken yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası alıyordum tüm patchler aktif olmasına rağmen.

opda nın sisteminde bir arıza çıkmıştı büyük ihtimalle senin verdiğin auto patcher ordaki sertifiakalandırmayla yapılmış , dediğim gibi unsigned buldum kurdum oldu hata vermeden kurdu ;)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
İşte benim de anlatmak istediğim o , bundan önceki sürümde de otomatik patch olmuyordu yani o dosyayı yüklerken yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası alıyordum tüm patchler aktif olmasına rağmen.

opda nın sisteminde bir arıza çıkmıştı büyük ihtimalle senin verdiğin auto patcher ordaki sertifiakalandırmayla yapılmış , dediğim gibi unsigned buldum kurdum oldu hata vermeden kurdu ;)
Walla heralde bu sitede bu romu ekte verdğim romu sorunsuz kuran bir tek varım zaten :D:D

Helal olsun bana :D

volkan_al

volkan_al

Üye
@n!wa+*R™;2140147' Alıntı:
Walla heralde bu sitede bu romu ekte verdğim romu sorunsuz kuran bir tek varım zaten :D:D

Helal olsun bana :D

:):):)

Biraz zamanım olsa işin bir ucundan ben de tutacağım ama iş güç eve gel yat omluyor malesef :) neyse eğer auto patcher kuramayan olursa unsigned dosyasını verebilirim.

Bir de ekran dönme hızında da bir değişiklik yaparsan güzel olur istersen kodları verebilirm.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
şüphem yok zaten bundan emin olabilirsin. emeğin için sağol. bi şey daha diyeceğim dostum şu yazı tipini yeni yapacağın şeylere koyma yaa :D
HAcı güzel ya ama olabilir bende yavaş yavaş sıkılıyorum zaten değiştiricem :P

Ya o deil artık biraz ara verecem şuraya tonla yeni proğram var ama bizim tel batarya bi yerde,kapak bi yerde sim bi yerde,Sd bi yerde yapmaycam ulüean ara veriyorum birazda nokia yapsın:d: Aaa olmuyor ama bu nokia'da hep benim üstüme yıkıo bu güncelleme olayını :ehe:ehe

:):):)

Biraz zamanım olsa işin bir ucundan ben de tutacağım ama iş güç eve gel yat omluyor malesef :) neyse eğer auto patcher kuramayan olursa unsigned dosyasını verebilirim.

Bir de ekran dönme hızında da bir değişiklik yaparsan güzel olur istersen kodları verebilirm.
Dostum bu pro heralde o kodları değiştiriyor http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-symbianos9-4-unsigned-5800xm-n97-323920.html
Ama ver bakalım o hangi .txt dosyasında o ?

trtrtr123

Üye
El yazısı düzelmiş evet tşkler... :sarıl: Şuan için ciddi bir sorun yok...:aha:
En iyi sürüm bu oldu
Wifi ve 3G de sorun yaşıyan arkdşlar olabilir yada şarj 1gün içinde hızlı bitmesi gibi sorunlar flash attıkken sonra bişe kurmadan direk soft format atsınlar bu tür sıkıntıları düzeliyor...:yuru:yuru

mustafa

mustafa

Üye
@n!wa+*R™;2140154' Alıntı:

Ya o deil artık biraz ara verecem şuraya tonla yeni proğram var ama bizim tel batarya bi yerde,kapak bi yerde sim bi yerde,Sd bi yerde yapmaycam ulüean ara veriyorum birazda nokia yapsın:d: Aaa olmuyor ama bu nokia'da hep benim üstüme yıkıo bu güncelleme olayını :ehe:ehe

:d::naughty:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
El yazısı düzelmiş evet tşkler... :sarıl: Şuan için ciddi bir sorun yok...:aha:
En iyi sürüm bu oldu
Wifi ve 3G de sorun yaşıyan arkdşlar olabilir yada şarj 1gün içinde hızlı bitmesi gibi sorunlar flash attıkken sonra bişe kurmadan direk soft format atsınlar bu tür sıkıntıları düzeliyor...:yuru:yuru
Yaaa zaten yeni sürümü çıkarmak konusunda bu "Fena değil" diyen zor beğenen arkadaşlara göre bakacam yeni sürümü..:allalla:

(El yazısını düzellttik hala fena değil'de şık)

Ciddi bir sorun yok derken analmdadım ciddi olmayan sorunları alabilirmiyim?:hmmm

volkan_al

volkan_al

Üye
@n!wa+*R™;2140154' Alıntı:

Dostum bu pro heralde o kodları değiştiriyor http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-symbianos9-4-unsigned-5800xm-n97-323920.html
Ama ver bakalım o hangi .txt dosyasında o ?

Al kardeşim , bir önerim olacakti sana dosyanın boyutunu başarılı bir şekilde düşürmüşsün tebrikler ancak bazı programlarda kurulu gelse sistemle beraber nasıl olur. İhtiyaç önceliğine göre tutsa tutsa en fazla 2-3 mb yer kaplar dosyada ?

X-Plore , taskman gibi

EKlenti yapmadıgım için upload etmek zorunda kaldım :)

mustafa

mustafa

Üye
dediğini yaptım ama hala dahili bileşen hatası alıyorum yaa

volkan_al

volkan_al

Üye
dediğini yaptım ama hala dahili bileşen hatası alıyorum yaa

Sanırım sen rompatcher ana kurulum dosyasını kurmaya çalışıyorsun , bunu başaramazsın çünkü program z de görünüyor ve değişiklik yapman imkansız. Auto patcher kuracaksan aşağıda verdiğim linkden indir ve kur.Ancak tüm programlarda aynı hatayı alıyorsan hackli istemi kurarken bir yanlışlık yapmışsındır.

mustafa

mustafa

Üye
Sanırım sen rompatcher ana kurulum dosyasını kurmaya çalışıyorsun , bunu başaramazsın çünkü program z de görünüyor ve değişiklik yapman imkansız. Auto patcher kuracaksan aşağıda verdiğim linkden indir ve kur.Ancak tüm programlarda aynı hatayı alıyorsan hackli istemi kurarken bir yanlışlık yapmışsındır.

istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor bu seferde

volkan_al

volkan_al

Üye
istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor bu seferde

verdiğim programı kurmadan önce rompatcher i gidip ıNSTALLER SERVER , RP&OPEN4ALL yamalarını aktif et sonra kuruluma geç

Üst Alt