N80 Ani Şarj Bitiyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir bakayim eger aynisi var ise haber verecegim sana
bu sorun cok can skici insan rahatca kullanamiyor telefonu ama simdi cok rahatim ben 0 telefonda da bu kadar olur performans

Kardeşim bulursan inan Allah senden bi kere razı olsun..Çok muzdaribim..Inan büyük hayır olur

mht236

Üye
slm arkadaşlar bendede öyle bir sorun vardı oda galiba virüsten oluyor. ben hafıza kartına birkaçkere format attım birkaç kerede bilgisayardan biçimlendirdim şuan düzeldi tavsiye ederim

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar orjinal batarya ile sorunu tamamen çözüyorsunuz..Virüs, Sürüm Güncelleme felan değil mesele..Çakma bataryaların için düşük mAh koyuyorlar..Telefon belli bir eşik değerinin altına düşünce batarya boş uyarısı alıyor ve kapanıyor..Bataryalara üzerinde yazan mAh gücünü koymuyorlar bence..Olay bu kadar basit

--------------- Ekleme ---------------

gelecek dediler bu ay içinde bekliyorum haber vereceğim tekrar

Dostum ben orjinal batarya buldum..sorun halloldu..ilgin için gene de çok teşekkürler

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Arkadaşlar orjinal batarya ile sorunu tamamen çözüyorsunuz..Virüs, Sürüm Güncelleme felan değil mesele..Çakma bataryaların için düşük mAh koyuyorlar..Telefon belli bir eşik değerinin altına düşünce batarya boş uyarısı alıyor ve kapanıyor..Bataryalara üzerinde yazan mAh gücünü koymuyorlar bence..Olay bu kadar basit

--------------- Ekleme ---------------

Dostum ben orjinal batarya buldum..sorun halloldu..ilgin için gene de çok teşekkürler

sorunu çözdüğüne sevindim kesinlikle çakma bataryalarda sorun değerini koyunca telefon canavar gibi çalışıyor

pojeck

Üye
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. Bende de aynı sorun mevcuttu, gittim yeni batarya aldım, ama telefon kendi kendine kapanır oldu, defalarca tekrar açtım ve yine kapandı, bazı açtığımda 5 diş bazı açtığımda 2 diş gösteriyordu ve bir konuşma esnasında şak diye gitti, sonra birdaha acılmadı.
Şarja taktım ve su anda gene acık, ama ne yaparsam yapayım 8-12 saatden fazla gitmiyor bunun şarjı, başka bir batarya daha alayımmı sizce?
Yoksa problem telefonla alakalımı?
Saygılarımla

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. Bende de aynı sorun mevcuttu, gittim yeni batarya aldım, ama telefon kendi kendine kapanır oldu, defalarca tekrar açtım ve yine kapandı, bazı açtığımda 5 diş bazı açtığımda 2 diş gösteriyordu ve bir konuşma esnasında şak diye gitti, sonra birdaha acılmadı.
Şarja taktım ve su anda gene acık, ama ne yaparsam yapayım 8-12 saatden fazla gitmiyor bunun şarjı, başka bir batarya daha alayımmı sizce?
Yoksa problem telefonla alakalımı?
Saygılarımla

ani şarj bitimi büyük olasılıkla kalitesiz batarya sonucu oluyor. telefonun konuşurken aşırı ısınma yapıyor mu? eğer çok ısınıyorsa telefonda kaçak da olabilir...

benim telefonumda batarya kullanımı ortalama şöyle:

Tam şarj : 2 saatte
günlük ortalama 25 mesaj
yarım saat internet
20 dk konuşma
1 buçuk saat gibi oyun
24 saat sonunda şarj istiyor...

1buçuk saat kesintisiz wi-fi kullandığımda 12 -15 saate kadar düşüyor batarya performansı...

-----------------------------

bataryayı değerlendirirken enönemli kriterin
860 amperdir bataryanın değeri bu yüzden 350-400 amperlik bir şarj aleti 2 saatte şarj etmeli...

ani şarj düşümü yaşamamalı örneğin : 4 kademe ama konuşurken birden kapanıyorsa bu sorundur...

ama dururken yarım saat internet takıldın 2 kademe birden düşebilir veya 1 saat oyun oynadın 2-3 kademe düşebilir bunlar normal çünkü telefon tek işlemcili ve oyun esnasında şarj ölçümü gibi şeylere boş yere veri harcamaz doğal olarak sistem rahatladığında ölçümü yapacaktır...

STaT!C

STaT!C

Üye
n80 i bir gün içinde 2 kez şarja taktığım günleri biliom :ehe

STaT!C

STaT!C

Üye
Baştan alıntı olduğunu söleyim arkadaşlar !!! işte işleme başlıyoruz !!!

arkadaşlar şu telefonlar hakkında bilmediğimiz ne çok şey var diye düşünüyorum gelelim meseleye 6630 6680 6681 n_70 n_72 n_80 n_73 n_95 ve diğer n serisi teller için telefonumuzun ayarlar şebeke ayarları şebeke modu na tıklayın 2 seçenek var 1 çift mod 2 gsm biz gsm olanı seçeceğiz tel yeniden başlatılsınmı diyecek ve işlem bitecek böylece telefonunuzun gerçek şarj ömrü ortaya çıkmış olacak .....

bir arkadaşımız n 80 almış şarjı 1 günü geçmiyormuş k.v.k ya ***ürmüş orada bu işlemi anlatmışlar ve yapmışlar telin şarj sorunu düzeldi o çift mod bizim ülke şebekelerinde kullanılmıyormuş o yüzden telin şarjı dayanmıyormuş ... not 6630 dan daha alt modellerde gsm seçeneği olmadığı için bu işlem uygulanamamaktadır...resimdeki gibi yapın !!!

alıntıdır denemekte fayda var bende deniyorum daha şarj bitmedi bakçaz ve görcez olmazsa gene çift mod yaparız
kvk söylediği için bence olabilir ........
N80 denendi sonucunu bekliyorum

kardeş önerin için saol.:oke:
bir de açık kalan bazı programlar da şarjı çabuk tüketiyor menüdeyken menü tuşuna birkaç sn. basılı tutun beklemeden başka bir program da kenarda gözüküyorsa o programları kapatın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt