alpay531
Üye
Evet gerçekten özellik deposu ama bu güç problemi o özellik deposunu kullanamamana neden oluyor..yani güç özellikten daha önemli
Henüz T.Tec batarya almadım..Bataryaları buldum ama digiphone bataryası arıyorum..Bulamazsam T.Tec alıcam
sana tawsiem git orjinalini al nokia club dan 1 sene kadar teknis serwiste teknisyenlik yaptım sana tawsiem orjinal olur 1,5 ay kadar sana 3 gün faln yeter ondan sora yine sorun cıkarır ama o sorun nedeninide yazdım zaten 370mA batarya o tel ise 400 Ma kadar akım cekior o yüzden gitmiooo bataryanın ömrünü bitirio sarj desarj sırasında bataryaa ölüyor ... o tel yaklasık 660 mA lik bi patayra koysalar kral olurduu o tel bndede N80 wardı sırf o yüzden satım o tel. satmak içinden epeyi bi uğrastım
benden sana tawsiyeeT.Tec ,digiphoneye para wercene birazdaha para wer ojinalii al arkasaım sn o bataryaları alıp yine sarj yasamıcanımı sanıon bataryalar en fazla 1 bilemedin 2 hafta normal gider sonra seni simd kulandığın ojinal bataryadan beter olur nokia bir tel. ojnl aksesuardan baska bir parca kulanma
35 lira orjinal bi batarya