N80 Ani Şarj Bitiyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

alpay531

Üye
Evet gerçekten özellik deposu ama bu güç problemi o özellik deposunu kullanamamana neden oluyor..yani güç özellikten daha önemli :)

Henüz T.Tec batarya almadım..Bataryaları buldum ama digiphone bataryası arıyorum..Bulamazsam T.Tec alıcam

sana tawsiem git orjinalini al nokia club dan 1 sene kadar teknis serwiste teknisyenlik yaptım sana tawsiem orjinal olur 1,5 ay kadar sana 3 gün faln yeter ondan sora yine sorun cıkarır ama o sorun nedeninide yazdım zaten 370mA batarya o tel ise 400 Ma kadar akım cekior o yüzden gitmiooo bataryanın ömrünü bitirio sarj desarj sırasında bataryaa ölüyor ... o tel yaklasık 660 mA lik bi patayra koysalar kral olurduu o tel bndede N80 wardı sırf o yüzden satım o tel. satmak içinden epeyi bi uğrastım

benden sana tawsiyeeT.Tec ,digiphoneye para wercene birazdaha para wer ojinalii al arkasaım sn o bataryaları alıp yine sarj yasamıcanımı sanıon bataryalar en fazla 1 bilemedin 2 hafta normal gider sonra seni simd kulandığın ojinal bataryadan beter olur nokia bir tel. ojnl aksesuardan baska bir parca kulanma
35 lira orjinal bi batarya

mahmutguven_12

Üye
ben de n810 kullanıyorum.ilk aldığımda benimki de öyledydi.ama kullandıkça düzeldi. BL-5B bataryasını kullanırsan düzelebilir

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
ben de n810 kullanıyorum.ilk aldığımda benimki de öyledydi.ama kullandıkça düzeldi. BL-5B bataryasını kullanırsan düzelebilir

orjinal batarya BL-5B olmalı zaten ama çok yetersiz bu batarya bu telefona yav nokia böle şeyler yapmasa 2 kat kral olacak.

her şeye rağmen en iyisi orjinali yan sanayi 3 tane alacağına 1 tane orjinal alıp keyfine bakmak lazım :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşlar aynı sorun benim n73 de olmuştu teli sarj ediyordum ken birden bos diyodu bunun çözümü çok basit bataryanız olmuş :) bataryayı değiştirdim ben bütün sorun gitmişti....

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Orjinali denemekten başka çarem kalmadı zaten ama..servise verdim geçen gün..sorun felan yok dediler..başka bi servise ayak üstü sordum..grup'ta sorun olabilir dediler..o da zaten 100 TL masraf yaparmış..valla bilemiyorum..kısmetimizde bu varmış :(

--------------------------------------------------------------------

Servisten hiçbir sorun olmadığını tamamen teyit ettirdim..Orjinal batarya da aldım..Ancak bataryayı doluma taktığımda 2-3 dk normal doluyorken..birden telefondan batarya boş uyarısı geliyor..üstelik telefon kapalı halde şarj olurken..birde uyarı veya ikaz seslerinde bir cızırtı oluyor..yan sanayide bile böyle sorun yoktu..Problem ne olabilir ?? Üstelik orjinal batarya bunu yapıyor !!

Hologram, 4 taraflı nokta..Herşey orjinal olduğunu gösteriyor..ama 20 haneli numara yerine 8 haneli bir kod var sanırım !!

scorpion11

scorpion11

Üye
burak orjinal batarya'yı nerden kaç paraya aldın?

bu arada yeni bataryayı 16 saat şarda tutacakmışsın...sorununu pek anlamadım ama.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
tanıdık bir telefoncudan aldım..ama paketin arkasında nokia-asia.com yazıyor..büyük ihtimalle asya'dan ucuza alınmıştır..Türkiye için olsa avrupa olmazmı ??

6 ay garantisi olduğu yazıyor pakette..ama telefoncuya dedim..sen değiştirme istersen..fatura yaz nokia club'tan değişim yapalım dedim ama hayır demese de pek yanaşmadı..hologramın da birebir kopyasını yapabilirler mi ??

Piyasada bi normal çakma birde üstün çakma mallar mı var yani ?? Bataryayı bana uygun bir fiyattan aldım ama normalde piyasada 25-35 arası satılan bataryalar..

bu da ilanı !!

scorpion11

scorpion11

Üye
tanıdık bir telefoncudan aldım..ama paketin arkasında nokia-asia.com yazıyor..büyük ihtimalle asya'dan ucuza alınmıştır..Türkiye için olsa avrupa olmazmı ??

6 ay garantisi olduğu yazıyor pakette..ama telefoncuya dedim..sen değiştirme istersen..fatura yaz nokia club'tan değişim yapalım dedim ama hayır demese de pek yanaşmadı..hologramın da birebir kopyasını yapabilirler mi ??

Piyasada bi normal çakma birde üstün çakma mallar mı var yani ?? Bataryayı bana uygun bir fiyattan aldım ama normalde piyasada 25-35 arası satılan bataryalar..

bu da ilanı !!

öncelikle teşekkürler burak deneyimlerini paylaştığın için.şimdi şöyle ben çakma n95 bataryalarını çok gördüm.10tl-15tl arasında değişiyor.arkasında 950mah yazıyor ama çakma olduğu için ona pek güven olmuyor.
bu arada hologram kontrolüne bu adresten bakabilirsin

son olarak şimdi batarya sorunun çözüldü mü?kaç gün gidiyor şarjın?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
scorpion kardeş..ben bu nokia sitesini önceden incelemiştim..Holgoramım orda gösterdiği gibi..ancak başka bir forumda bire bire aynı orjinal özellikler taşıyan ancak 890 Mah yerine 230 mah olan bir çakma pilden bahsedilmiş..yani holograma kadar çakma yapabiliyorlar artık..

bugün bi arkadaşımdan orjinal uzun zamandır kullanılan ve 3230'da 3 gün kullanabildiğini söyledi bir batarya aldım..deneyeceğim..benim telefoncu sorunun telefonda olduğunu düşünüyor..zira bana bi ara verdiği Nokia Gold denen batarya da 5 saat gitmişti..ama verdiğim o bataryayı başka birine satmış internetten ve adamdan olumlu geri dönüş almış..adam 3 gündür kullanıyormış..Bu batarya sorununu halledince uzun ve detaylı bir rapor yazıcam zaten..başımdan geçenleri bir tavsiye mektubu yapmak lazım :)

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Halen arkadaştan aldığım orjinal bataryayı deniyorum ve işime yaradığı zaman telefonumu kullanırsam eğer 1-1.5 gün gidiyor..telefon 24 saat açık..Bence benim telefoncunun verdiği orjinal batarya hatalıydı..o kabul etmese de durum böyle..yanlız benim denediğim çakma bataryaları adam netten gene satıyor ve alanlar memnum..bu ne lahana çorbası turşusu her neyse artık anlamadım !!

scorpion11

scorpion11

Üye
peki şuan kullandığın bataryada gene birden 3 çubuktan 1 çubuğa iniyor mu?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
hayır inmiyor..ben eminim yaa telefoncunun bataryalar sağlam değildi..en azından bende verim alamadım..ama başka satışlarında sorun yaşamamış..adamın gg'de 6990 satışı var ve %99 olumlu profil..anlamadım valla ne iş !

scorpion11

scorpion11

Üye
tamam teşekkürler bilgilerin için.bende nokia shop'tan orjinal batarya almayı düşünüyorum.dur bakalım düzelecek mi...pahalı değildir inşallah orjinal batarya.

sayko_aykan

sayko_aykan

Üye
Baştan alıntı olduğunu söleyim arkadaşlar !!! işte işleme başlıyoruz !!!

arkadaşlar şu telefonlar hakkında bilmediğimiz ne çok şey var diye düşünüyorum gelelim meseleye 6630 6680 6681 n_70 n_72 n_80 n_73 n_95 ve diğer n serisi teller için telefonumuzun ayarlar şebeke ayarları şebeke modu na tıklayın 2 seçenek var 1 çift mod 2 gsm biz gsm olanı seçeceğiz tel yeniden başlatılsınmı diyecek ve işlem bitecek böylece telefonunuzun gerçek şarj ömrü ortaya çıkmış olacak .....

bir arkadaşımız n 80 almış şarjı 1 günü geçmiyormuş k.v.k ya ***ürmüş orada bu işlemi anlatmışlar ve yapmışlar telin şarj sorunu düzeldi o çift mod bizim ülke şebekelerinde kullanılmıyormuş o yüzden telin şarjı dayanmıyormuş ... not 6630 dan daha alt modellerde gsm seçeneği olmadığı için bu işlem uygulanamamaktadır...resimdeki gibi yapın !!!

alıntıdır denemekte fayda var bende deniyorum daha şarj bitmedi bakçaz ve görcez olmazsa gene çift mod yaparız
kvk söylediği için bence olabilir ........
N80 denendi sonucunu bekliyorum

NopruendoMejar

NopruendoMejar

Üye
bence bataryanı değiştir

mht236

Üye
dostum bendede bu sorun vardı hafıza kartını biçimledim ve format attım şimdi durum çok şükür baya düzeldi tavsiye ederim arkadaşlar

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
önerin için sağol arkadaşım ama bu format ile halledilecek kadarf küçük bir sorun değil..tamemen donanımsal bir sorun sanırım

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
önerin için sağol arkadaşım ama bu format ile halledilecek kadarf küçük bir sorun değil..tamemen donanımsal bir sorun sanırım

aynı sorundan yan sanayi bataryalarda defalarca karşılaştım... evet bu güzel dediğim batarya 1-2 ay içinde aynı senin anlattığın gibi ani şarj düşümü yapmya başladı. Sonunda bir telefoncu arkadaş aracılığıyla gerçektenucuz bir fiyat olan 8 liraya piyasada orjinal diye sattıkları ancak kesinlikle yan sanayi olan bir batarya aldım... Bu batarya orjinal diye satılır 25 liraya dedi. Açıkça bende dedim ki beni yiyiyorsun sende :)

uzun lafın kısası bu batarya sorunumu kökten çözdü 3 ay oldu ve ilk günkü gibi hala aynı performans ve en güzel yönü şarj kademe kademe düşüyor... Birden bitme gibi bir hata yapmıyor ve 1. kademede şarj zayıf şarj bitti uyarılarını vermeden kapanmıyor telefon...

Tavsiyem ya gerçekten orjinal batarya al yada benim gibi orjinal kalitesinde bir batarya almandır.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorundan yan sanayi bataryalarda defalarca karşılaştım... evet bu güzel dediğim batarya 1-2 ay içinde aynı senin anlattığın gibi ani şarj düşümü yapmya başladı. Sonunda bir telefoncu arkadaş aracılığıyla gerçektenucuz bir fiyat olan 8 liraya piyasada orjinal diye sattıkları ancak kesinlikle yan sanayi olan bir batarya aldım... Bu batarya orjinal diye satılır 25 liraya dedi. Açıkça bende dedim ki beni yiyiyorsun sende :)

uzun lafın kısası bu batarya sorunumu kökten çözdü 3 ay oldu ve ilk günkü gibi hala aynı performans ve en güzel yönü şarj kademe kademe düşüyor... Birden bitme gibi bir hata yapmıyor ve 1. kademede şarj zayıf şarj bitti uyarılarını vermeden kapanmıyor telefon...

Tavsiyem ya gerçekten orjinal batarya al yada benim gibi orjinal kalitesinde bir batarya almandır.

Bende piyasada 25 lira ve üstü olan bataryadan aldım ama o da sorunlu çıktı..bunu birşekilde telefoncum ile halletcez..Eğer sen o dediğin bataryadan bana da 8 liraya bulursan 2 tane bile alabilirim..Çünkü bu problem canıma tak etti..Telefonu ya kırcam yada ucuza satcam bu gidişle..Bulabilirsen inan çok sevinirim !!

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Ben bir bakayim eger aynisi var ise haber verecegim sana
bu sorun cok can skici insan rahatca kullanamiyor telefonu ama simdi cok rahatim ben 0 telefonda da bu kadar olur performans

Takipçi Satın Al

Üst Alt