Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye

nerde derken?? gerekenleri yaptıysan rompatcher kurulu olarak gelir. senin yapman gereken hafıza kartına patches klasörü açmak ve ilgili linkte verilenleri içine atmak...

tekilarom

Üye
patches klasörünü açıp içine verilen konuldu .benim sorunum rompatcher her işlemi tekrarladığımda uyuglamalarda gözükmemesi.zaten 3 kere denedim.olmuyor.PC deki dizin C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 hiç sorun olmadı.3 kere denedim hepsindede hiç takılmadan bütün safhaları sorunsuz geçtim. ama dediğim gibi rompacther yok.zaten bu hack işi olsa ilk kuracam mamexm 1.01.108 oyun emülatörü olacak.

--------------- Ekleme ---------------

error box driver not installed sorun bu olabilirmi buraya gelince tamam diyip geçiyorum. ama geri kalanı uyguluyorum zaten kurulumu sorunsuz başlatıyor.

bursacity

bursacity

Üye
hocam şimdi biz bu klasörü C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 tel hafızasınamı olusturucaz oraya olusturucaksak nasıl atıcaz dosyaları boyutu büyük.

okanna

okanna

Üye
Bence Çok Uzun İş Ama Yinede Saol

furkanq

Üye
EURO 2 TURKEY red çıkmıyo BLUE yapsam sorun olur mu ???

arzemocuk

Üye
emeğine teşekkür ederim ama çok riskli bi iş bu. ben göze alamadım..

estami

Üye

Navifirmde 2 tane blue Turkey çıkıyor hangisini yüklüycez?

mkarakas058

mkarakas058

Üye
--

Jaf ve OGM

selam arkadaşlar ben bunu indiremedim %99 sonra kaynak dosya okunamadı diyor bunu nasıl yapcazzzz

canerkan

Üye
antivirüs programın linkteki tehlikeyi sezince yüklemeyi durduruyor.istersen kapattıktan sonra deneyebilirsin...

mkarakas058

mkarakas058

Üye
--

Jaf ve OGM

selam arkadaşlar ben bunu indiremedim %99 sonra kaynak dosya okunamadı diyor bunu nasıl yapcazzzz

yaaaarkadaşlar biri bana yardım etssın indiremiyorum antivürüs pro felan kapalıı %99 sonra kaynak dosya okunamadı diyoo

berk_cglr

Üye
her şey oldu ama flash a tıkladıktan sonra dediğiniz gibi açma tuşuna basılı tutuyorum hem cihaz normal açılıyor hemde pc deki programda cihaz bulunamadı diyor ingilizce sanki bana mavi kodu indirdiğimiz için onun product kodunu arıyıp ta bulamadığı için yapıyo gibi geliyo çünkü bendeki kırmızı olandan ve verilen pro da kırmızı ola yok listede

seminay

Üye
jaf emulatörü çalıştırıyorum go düğmesine baıyorum hiçbir hata vermeden ilerliyor aynı ekran görüntüsü geliyor ama orda kalıyor sonraki pencere açılmıyor

rifatbatir

Üye
Siyah 5800 için "Navifirm" programını çalıştırdıktan sonra gelen ekranda "variants" kısmından hangisini seçmek gerekiyor.

suatkah

suatkah

Üye
hack işlemini sanırım windows 7 de yapamıyoruz. bunu çözmenin bir yolu var mı???

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

suatkah

suatkah

Üye
benim telefonum 5800 siyah. navifirm kullanarak hangi dosyayı indirmem gerekiyor. euro 2 gun and black turkey mi? yoksa euro 2 turkey blue olan mı????

orkun85

orkun85

Üye
0559083: Euro2 Turkey RED Navifirm in içinde yok ne yapmam gerekir

seminay

Üye
jaf emulatörü çalıştırıyorum go düğmesine baıyorum hiçbir hata vermeden ilerliyor aynı ekran görüntüsü(yani anlatımdaki jaf ın ilk ekran görüntüsü) geliyor ama orda kalıyor sonraki pencere açılmıyor
benim ne yapmam lazım

profff

Üye
arkadaşım sabahtan beri uğrasıyorum ama NAVİFİRM bende yüklenmiyoooo neden ? bi yardımcı olurmusun

Üst Alt