Telefonu restore ettim,mahvoldum,yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeaN_EmMy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu restore ettim,mahvoldum,yardım!
Benim İphone 3G 16 GB lıklardan.
Ben telefona oyun yükleyemiyordum,hangi akla hizmet yaptım bilmiorum ama telefonu restore ettim :(
Telefon Şuanda çekmiyor...
Açılıyor ama itunese bağla ekranı ve emergency call ekranı çıkıyor ve heldilde çıkıyor...
Buda İtunese Bağlayınca Çıkan Yazı...

Telefonumu eski haline nasıl çevirebilirm acaba? :ağlarım:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Bana anlatmıştınız galiba MSN de sakın restore etme dedigimide hatırlıyorum Almanya'dan gelmişti cihaz bu durumda yapılacak bisi kamadi açamasın acilsada sadece ipod olarak kulanirsin sim kartı okumaz simdi bekliyeceksin geohot denilen bir cocuk var o kırıyor kırarsa artık ne zaman kıracağız belli değil paylaşırız

metamorfoz85

Üye
almanyadan geldiğinde içinden sim kart çıktı mı??

serhat00

serhat00

Üye
geohot ney,

B-A-R-O-N

B-A-R-O-N

Üye
simdi geohot' ta ayip etmisin bak adam gorse bunu birdaha jb falan yapmaz. geohot iphonu iphon yapan adam yani jb olayini kirmayi basaran ilk kisi ps3 kiran ilk kisi. sakin yabanci forumlarda goe kim diye sorma aga sonra senin yuzunden bizde jbsiz kalmiyalim :):):) dawn kardes sanada yapma demis dedigi halde neden yaparsin onu anlamadim gitti iste guzelim telefon bekle simdi aylarca haftalarca yazik olmus...

serhat00

serhat00

Üye
:d:d helal olsun imkansizi basarmis adam

orhaan48

orhaan48

Üye
Benim İphone 3G 16 GB lıklardan.

Ben telefona oyun yükleyemiyordum,hangi akla hizmet yaptım bilmiorum ama telefonu restore ettim :(
Telefon Şuanda çekmiyor...
Açılıyor ama itunese bağla ekranı ve emergency call ekranı çıkıyor ve heldilde çıkıyor...
Buda İtunese Bağlayınca Çıkan Yazı...

Telefonumu eski haline nasıl çevirebilirm acaba? :ağlarım:
klasik bir iphone mağduru geçmiş olsun kardeşim

scrtfckr

scrtfckr

Üye
Anladıgım kadarıyla update yapmamıssın. EE o zaman sorun ne? Jailbreak yaptıktıkktan sonra unlock islemi yap telefonun eski haline doner. EGER UPDATE YAPMADIYSANNN!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt