İPHONE 3GS 6.1.3 Restore Sonrası Servis Yok Hatası Jailbreakli Resimli

Sponsorlu Bağlantılar

yasarr35

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE 3GS 6.1.3 Restore Sonrası Servis Yok Hatası Jailbreakli Resimli
Arkadaşlar benim elimde şuan iphone 3GS 16gb cihaz bana 1 hafta önce geldi.İçinde 4.1 Jailbreak vardı sim kart sorunsuz çalışıyordu ama bu seferde uygulama falan yükleyemiyordum, ios üst sürümlerini istiyordu.Bende itunese bağladım restore ettim 6.1.3 e bu seferde telefon açıldı kurulumu yaparken iphone etkinleştir medi hatası aldım.Biraz araştırdım shsh kayıtlarını falan buldum 4.1 , 4.3.5 , 5.0.1 , 5.1 shsh kayıtlarıvardı.Bende bunları kullanarak downgrade yaptım ama her kurulumda iphone etkinleştirilemedi hatasını aldım.Bende son olarak 6.1.3 jailbreak yaptım etkinleştirme sorunu kalktı telefon açıldı sorunsuz kullanıyorum ama SERVİS YOK hatası alıyorum.Sim kartı okumuyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.



 


EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
sevgili dostum cydia ile ilgili bir sorun bu kullandığın repolardan kaynaklı dilersen sayfasından faydalan
 

MücahitTokgöz

sevgili dostum cydia ile ilgili bir sorun bu kullandığın repolardan kaynaklı dilersen sayfasından faydalan

Onunla alakasi yok yanlis bilgilendirmeyin. Arkadasim surum isini hallettiysen redsnowdan ipad basebandi yukleyip ardindan baseband dusurceksin bu kadar. Cihazin simkilitli belli ki. İnternete baseband dusurme yaz tum bilgilere ulasirsin. Tavsiyem kesinlikle 5.1 kur jailbreak yap ki mecbur yapicaksin untheret jail yap. Ardindan ipad basebandi yukleyip basebandi dusur ardindan gule gule kullan :)
 

YAVUZ5282

Üye
emre sana nasıl ulaşabilirim team dan bağlansan benim telefon 3gs 32gb yurt dışı pasaport kayıtlı telefonda ios 6 lardan biri yüklüydü telefon kapanıp açıldığı zaman servis yok hatası vardı telefoncuya götürdüm yaptırdım adam buna 5.1.1 versiyon yüklemiş servis yok hatası düzeldi.fakat ıtunese bağlandığım zaman güncel versiyon yükle uyarısı verdi bende ok dedim telefonu fabrika ayarlarına aldı güncellemeyi yaptı fakat telefon açıldığı zaman sıfır bir telefon ols-du hiçbir şey yok telefonda bende ustaya sordan 6.1.3 yükledim her şeyi yaptım telefon açıldı fakat servis yok hatası veriyor bikaç sitede video vardı denedim ama malesef omadı bu konlarda bilgin var anladığım kadarla yarın akşam teamviverden bağlansan şu işi halletsek acil yardım istiyorum [email protected] yada 05306054085 çağrı yapasan ben sana dönerim teşekkür ederim diğer üye arkadaşlarında fikri olursa bana ulaşabilirler
 


Üst Alt