Bazı Uygulamalar Acılmıyor :/ ??

Sponsorlu Bağlantılar

beko45

beko45

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Uygulamalar Acılmıyor :/ ??
Arkadaslar benim son zamanlarda indirdigim uygulamaların cogu acılmıyor :/ Sebebini anlamıs degilim. Sorunsuz bir sekilde ıtunes ile telefonuma attıgım uygulamaları acmaya calıstıgımda siyah bi ekran cıkıyor 2-3 sn sonra kapanıp menye geri donuyor :S Bu konuyla ilgili bi çozum yolu bilen varsa lutfen benimle paylassın.. Simdiden tessekkurler ^^

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
versiyon kaçç

beko45

beko45

Üye
    Konu Sahibi
3.1.3

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3.1.3 malesef deneme imkanım olmadı malum yurt dışı 3g cevap veren arkadş cıkar
sitelerden ucretsiz indirdigin programlarımı acamıyor

beko45

beko45

Üye
    Konu Sahibi
Evet ucretsiz indirdigim oyunlarıda bu sorunu yasadım ama hepsinde degil bazılarında oluyor bu sorun. Kaldırıp tekrar yuklemeyi de denedim ise yaramadı artık ümidimi kesicem acamadıgım oyunlardan :D Yinede arastırmaya devam edeyim biyerden cıkar elbet cevap. Ayrıca bi sorunum daha var :)) İnstallous'dan uygulama indirirken yukleme %100 olup tamamlanıyor fakat uygulama yok :D indiriyo sadece sanırsam yuklemiyor alete nedenini bilmiyorum. Bunuda araya sıkıstırdım artık yardımlarınız bekliyorum ^^ Teskkurler

savasakar

Üye
bendede benzer sorun var 3.1.2 kullanıyorum bişeyler yükledim eski programlar çalışmıyor. :S

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3,1,3 tam olarak j.b yapılamdı sanırsam güvenlik sevyesi ust duzeyde önumuzdeki gunlerde saglam bir j.b cıkacak

beko45

beko45

Üye
    Konu Sahibi
benim Jb li ama ne derecede bilemiyorum haklı olabilrsin beklicez artık cok tesekkurler yardımların icin ^^

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
Evet ucretsiz indirdigim oyunlarıda bu sorunu yasadım ama hepsinde degil bazılarında oluyor bu sorun. Kaldırıp tekrar yuklemeyi de denedim ise yaramadı artık ümidimi kesicem acamadıgım oyunlardan :D Yinede arastırmaya devam edeyim biyerden cıkar elbet cevap. Ayrıca bi sorunum daha var :)) İnstallous'dan uygulama indirirken yukleme %100 olup tamamlanıyor fakat uygulama yok :D indiriyo sadece sanırsam yuklemiyor alete nedenini bilmiyorum. Bunuda araya sıkıstırdım artık yardımlarınız bekliyorum ^^ Teskkurler

uygulumayı indirdikten sonra tekrar ayrı yüklüyeceksin resimde gösterdiğim gibi

zed313

zed313

Üye
Arkadşlar telefonunu fazla güncellemeyin çünkü hata verio eski proramlar ve yüklediğiniz halde çalışmıyor birde dawn abi ben ipad aldım bunada cydia atsam iphone gibi çalışırmı

beko45

beko45

Üye
    Konu Sahibi
uygulumayı indirdikten sonra tekrar ayrı yüklüyeceksin resimde gösterdiğim gibi

bunu da tekrar tekrar denedim fakat ise yaramıyor Jb ile ilgili bi sorun olma olasılıgı daha yuksek yinede tesekkur ederim ^^

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Arkadşlar telefonunu fazla güncellemeyin çünkü hata verio eski proramlar ve yüklediğiniz halde çalışmıyor birde dawn abi ben ipad aldım bunada cydia atsam iphone gibi çalışırmı
sanmam olmaz buyuk ihtimalle apple kesin önlem almıştır ama yayılsın biraz bunda bir yol bulurlar

zed313

zed313

Üye
Abi calismio denedim hatta yükleme yapmio daha baslamadan eror verio neyse saol abi eh dawn i izlemye devam diyelim..

crımınal

Üye
arkadaşım bazen sertifika sorunu vb hatalar yüzünden acılmıyor v3.1 kullanıyormuşsun bence onu 4 yap sen yapamazsan
telefonu aldığın yere götür orda sana sürümü yükseltirler

lazo611

lazo611

Üye
Hocam ram'ı kasmış olabilirsin... SBSettings programını kullan bendede ona benzer bi sorun çıkmştı Sbsettingsle ramı hızlandırdım şimdi hem oyunlar kasmıyor hemde yükleyemediğim oyunlar açılıyor... bide 2g benimkisi düşün yani...

MAŞA

Üye
ben iphone gangstar yüklemiştim açılıodu oynuodum sora başka oyun yüklerken onu silmişim. bende tekrar yükledim bukezde oyun açılmıo 3 sn siyah ekran duruyo sora menüye dönüyo bu neden olabilir. ben sürümümü 4.0.1 die biliodum galiba 4.0.2 yüklemişim.

xeelee

Üye
sbsettings nerde var lazo kardeş bi cevap

teoman sonat

Üye
bnmde aynı ama cozum bulamadım bi yardımcı olsanız uygulamalrda sürekli donuyor

assubel

Üye
selam arkadaslar.
bana uydu uzerinden download yaptigim icin bir suru ipa program
ve oyun iniyor. bunlari winrar ile actigimda icinde itunesArtwork
iTunesMetadata.plis ve Payload olan uygulamalar calisiyor. fakat daha cok sadece icinde payload olanlar
geliyor, ama onlar calismiyor. sebebini bilen arkadaslar paylasirsa cok sevinirim.

Saygilar..

Üst Alt