Telefon Tavsiyesi Nokia N85 mi N86 mı yoksa 5730 XpressMusic mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N85 mi N86 mı yoksa 5730 XpressMusic mi ?
Arkdaslar N70 den bıktım 5 senedir kullaniom :evet: onun icin yeni tel almaya kararlıyım gönlümde 5800 xm var ama onda oyun oynayamam yarış yaparım ama prince of persia yı kalemle oynamam onun icin gözümde bu teller war
N85

N86

5730 XM

sizce en güzeli hangisidir ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n86 derim ben

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
o kamarası icin bende öle düsünüyodum ama vazgectim ama halen gözümde xD

sedat8

sedat8

Üye
bence 5730 dıgerlerinden tek eksigi kamerası ama o kadar da kötü degil, iyi tarafıda klavyesi olması !

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
Ewt arkadas ama camerayı nepcen yanı böle bi telefonu olsn bizmkilerin camerası 2mp olsn xD

sedat8

sedat8

Üye
dogru, kamerası önemli degilse bunu al o zaman :) alırsan da haber et de bende almayı düşünüyom kullanışı nasıl bilmiyom :D

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
:) kardeş süper bak dur video 5730 XM

ucuza almak istiosan da

özellikleride burda

buda nokia nın tanıtımı

xD

sedat8

sedat8

Üye
evet gerçekten çok harika bir telefon inş. bende alırım :)

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
ins xD

AKATLI

AKATLI

Üye
N86

illegend66

illegend66

Üye
N86 derim

futbol123

futbol123

Üye
bence n86

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
N85 dien hiç yok xD N GAGE otamatik kurulu teller

fenerlix73

fenerlix73

Üye
bende alcam inşallah piyasanın en iyisi bence
oyun internet (wireless) klavye . müzik .ekran büyüklüğü kriterlerini baz aldım ve karşıma 5800 ile 5730 çıktı. 5800 ekranı büyük ama oyun sırasında tuşların kontrolü çok güç ayrıca dokunmatik ekran konusunda nokia yeterli düzeye henüz ulaşmadı.5730 ise 2,4 inçlik ekranı bence yeterliayrıca alıştığımız numarik tuşlar ve navi tuşlarıyla rahat bir oyun zevki sağlıyo n gage tuşları olmazsa olmaz zaten..... yani demem o ki ben alcaksam 5730 dan başka bişey almam.........................

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
evt arkads aynen

sonmon

Üye
ben n 86 kullanıyorum
gusel bır telefon tavsıye ederım

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
N86 da güzel de be kardeş camarası yüzünden gözde yoksa .... biliom özelliklerini fiyatını

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
tabiki de 5730... 5730'u daha cumartesi günü aldım, arkadaşımda da 5800 vardı; Allah şahidim olsun ki 5730 5800'dan kat kat daha hızlı ve sesi daha mükemmel, haa ekran kalitesini de ne kadar övsek az ;)
zaten 5800'ın bir gecede fiyatı 850'den 530 düşmesi insanlara yeterince garip gelmesi lazım, normal bi telefon o kadar indirme gireMEZ :nono: e zaten telefon önce bi piyasadan toplatıldı, sonra düzeltildi diye geri verildi tabi bizde yedik bunu dimi :naughty:

5730 al, pişman olursan bana istediğin lafı söyle :oke:

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
ya lütfen saçmalamayın n86 dururken 5730 almak niye o dandik klavyesiyse yazı yazabileceğinize citten inanıyormusunuz sonra n86 yı kullanan biri olarak konuşuyorum müzik konusunda (5800 de kullandım) 5730 dan aşağı kalır bir ses vermeyeceğini hepimiz iyi biliyoruz sonra kamerada neymiş diyen arkadaşlara sözüm kamera çok şey demek kaliteli resimler ve videolar demek ha benim resimle videoyla işim yok sadece sms ve klavye takımı lazım diyorsan oke 5730 u kaçırma al derim onun dışında hiç bir + sı yok diğer nokialardan şimdiden cihazın h.o.

Mygse

Mygse

Üye
ya lütfen saçmalamayın n86 dururken 5730 almak niye o dandik klavyesiyse yazı yazabileceğinize citten inanıyormusunuz sonra n86 yı kullanan biri olarak konuşuyorum müzik konusunda (5800 de kullandım) 5730 dan aşağı kalır bir ses vermeyeceğini hepimiz iyi biliyoruz sonra kamerada neymiş diyen arkadaşlara sözüm kamera çok şey demek kaliteli resimler ve videolar demek ha benim resimle videoyla işim yok sadece sms ve klavye takımı lazım diyorsan oke 5730 u kaçırma al derim onun dışında hiç bir + sı yok diğer nokialardan şimdiden cihazın h.o.

Katılıyorum arkadaşa.
N86 gibi bir telefon dururken 5730 almak (bana göre) saçmalık. Arkadaşımda var 5730
klavyesi öylesine kullanışsız ki . Özellik olarak hepsi kafa kafaya zaten. N86 nın 8 MP kamerası ve 8GB dahili hafızası cabası.
Eğer fiyatından dolayı 5730 alacağım diyorsan bile vazgeç derim. Ya biraz daha bekle yada başka bir telefon al. Ama 5730 gerçekten özellik ve tasarım açısından gereksiz bir telefon!

Üst Alt