Telefon Tavsiyesi Nokia N85 mi N86 mı yoksa 5730 XpressMusic mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

zaferizm

zaferizm

Üye
5800 bunların hepsınden guzel bi oyun oynamak ıcın o telefonu lıstenden sılme bence ne alırsan hayırlı ugurlu olsun ...

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
arkdslar saolun en iisi biraz dha beklemek oldunu anllattınız bana

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
57030 XpressMusic Sadece 3 ay önce V101 sürümüne güncellenen cihaz için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. V200 sürüm numaralı firmware, birçok hata düzeltmesinin yanı sıra performansa yönelik optimizasyonlar da içeriyor. Özellikle web tarayıcıda yapılan köklü değişiklikler güncellemenin ardından ilk etapta dikkat çeken yeniliklerden. Daha hızlı bir şekilde çalışan web tarayıcı, yenilenen araç çubuğu ve arayüz düzenlemeleri cihazın mobil internet performansını üst düzey hale getirmiş. Bunun yanı sıra fazla video ve görüntü ile şişen galerinin, zaman içinde kullanılamayacak derecede yavaşlaması sorunu da kesin olarak çözülmüş.
Nokia Software Updater veya FOTA güncellemesi ile edinilebilen yeni firmware sürümü, ülke ürün kodlarına göre kademeli bir şekilde sunuluyor. Güncelleme esnasında aktif olan UDP fonksiyonu sayesinde tüm verileriniz sorunsuz bir şekilde yeni sürüme de aktarılıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Nokia 5730 XpressMusic : Nokia yeni modeli Nokia 5730 XpressMusic müzik telefonunu duyurdu. Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu kolay müzik fonksiyonları ile kullanıcıların hayatına müziği getiriyor. Nokia yeni modelleriyle ve servisleriyle müzik keyfinin tarzını değiştiriyor. Cebinizde taşıdığınız müzik telefonu artık bir kütüphane, alışveriş ortamı ve tüm müzik dosyalarınızı idare edebileceğiniz bir platform haline geliyor. Nokia yetkililerinden Jo Harlow'un konuyla ilgili görüşleri şöyle: "Nokia 5730 XpressMusic gibi bir dijital müzik telefonu ile Comes With Music servisi sayesinde milyonlarca şarkıya sınırsız erişimi imkanının bir araya getirilmesi, müzikseverlerin en sevdikleri şarkıların yanı sıra aradıkları yeni müzik deneyimlerini keşfetme, deneme ve kaydetme şansına da sahip olmalarını sağlıyor."

Nokia 5730 XpressMusic
Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu, Nokia'nın hızlı mesajlaşma için ideal bir özellik olan eksiksiz QWERTY klavyeye sahip olan ilk müzik telefonu olma özelliği taşıyor. Nokia 5730 XpressMusic müzik telefonunun kalbini; şarkılar, rehberdeki kayıtlar, oyunlar, e-posta ve takvime erişim ve bunlar hakkında dinamik bilgi sağlayan 'Homescreen for XpressMusic' özelliği oluşturuyor. Homescreen'de yakın arkadaş ve aile üyelerinden 20 kişiye kadar kayıt alan geliştirilmiş bir kontak çubuğu bulunuyor ve müzik, N-Gage ile Facebook, , Ovi Contacts, Maps, mesajlaşma ve pek çok diğer uygulamaya direkt erişim sağlanıyor. Kullanıcılar Ovi Contacts sayesinde hangi arkadaşlarının online olduğunu görebiliyor, sohbet edebiliyor ve hatta hangi şarkıyı dinlemekte olduğunu izleyebiliyorlar.

Nokia 5730 paket içeriği
• Nokia 5730 müzik telefonu
• BL-4U (1000mAh) Batarya
• HS-83 kablolu stereo kulaklık
• AD-54 uzaktan kumanda girişi
• CA-101D mikro USB kablosu
• 8GB MicroSD hafıza kartı
• AC-8 Nokia seyahat şarj cihazı
• Hızlı başlangıç kılavuzu / Kullanım kılavuzu
• Mini DVD

Nokia XpressMusic 5730
Nokia 5730 XpressMusic cep telefonunun Music kısayolu cihazda kayıtlı şarkılara hızlı erişim sağladığı gibi aynı zamanda kullanıcıların Nokia Music Store servisinden solistler ve şarkılar hakkında bilgi edinmesine ve bunları cihazlarına direkt olarak indirmelerine olanak tanıyor. Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu özel oyun tuşları ile gerçek bir N-Gage cihazı olma özelliği taşıyor. Nokia 5730 XpressMusic cep telefonunun N-Gage Arena topluluğuna direk erişim özelliği ile önceden yüklenmiş N-Gage oyunları kullanıcıların online arkadaşları ile yarışmasını sağlıyor.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Walla 5730 her yönüyle neredeyse eziyor gibi duruyor ama birbirine yakın teller kafam karıştı :P Ama bence Tartışmasız 5730 XM :) Etrafta bi havan olur :) Telefon çok karizmatik :)

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
iste benim gibi düsününen biri dha :) saol kardesim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Önemli DEĞİL :)

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
:):d:

[Nokia 5730 XpressMusic]

Video: Nokia 5730 Xpressmusic Benzer: nokia, 5730, xpressmusic
GENEL
3G Bant HSDPA 900 / 1900 / 2100
2G Bant GSM 850/900/1800/1900
Duyurulma 2009, 1. Çeyrek
Çıkış Tarihi Piyasada
BOYUT
Telefon Tipi Kayan Kapak
Ağırlık 135 g.
Telefon Boyutu 112 x 51 x 15.4 mm
GÖRÜNTÜ
Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2.4 inç
Renk Derinliği 16M
Ekran Tipi TFT
Tam QWERTY Klavye
ZİL SESİ
Titreşim Var
Melodi Tipi Polifonik, MP3 rington
3.5 mm Audio jack
Atanmış Müzik Tuşları
ÖZELLİKLER
Bas-Konuş Yok
WAP Var
İşletim Sistemi Symbian OS, S60 rel. 3.2
Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta
Oyun Var
Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, Carl Zeiss optik, otofokus, LED flaş, ikinci VGA vdieocall kamera
Renk Seçenekleri Kırmızı, Mavi, Pembe
HTML Tarayıcı Var
Java MIDP 2.1
PIM Yok
HAFIZA
Hafıza Kartı microSD (TransFlash), maks. 16 GB, 8 GB kart dahil
Dahili Bellek 128 MB RAM
VERİ TRANSFERİ
GPRS Var
HSCSD Var
EDGE Var
3G Var
WLAN Var
USB Var
Kızılötesi Yok
Bluetooth Var
Pop Yok
MULTİMEDYA
MP3 Çalar Var
FM Radyo Var
Nokia Say and Play (voice control to music player)
PİL
Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1000 mAh (BL-4U)
Bekleme Süresi Maksimum 300 saat (2G), maksimum 270 saat (3G)
Konuşma Süresi Maksimum 5 saat (2G), maksimum 4 saat (3G)
EK ÖZELLİKLER
GPS Var
Ses Kaydı Var
Adres Defteri Var
Alarm Var
Ajanda Var
Sesli Arama Var
Eller Serbest Var
Saat Var
T9 Var

ardkslar gönlümü 5730 XM kipti simdi alcam ama nerden alam :)
1. site
2. site
3. site
4. site
5. site
6. site
7. site
8. site
yada dükkanından al diosanız sivaslııym ve sivastayım :) yani arasamda bulamam gibime gelio ??????????

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
:):d:

[Nokia 5730 XpressMusic]

Video: Nokia 5730 Xpressmusic Benzer: nokia, 5730, xpressmusic
GENEL
3G Bant HSDPA 900 / 1900 / 2100
2G Bant GSM 850/900/1800/1900
Duyurulma 2009, 1. Çeyrek
Çıkış Tarihi Piyasada
BOYUT
Telefon Tipi Kayan Kapak
Ağırlık 135 g.
Telefon Boyutu 112 x 51 x 15.4 mm
GÖRÜNTÜ
Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2.4 inç
Renk Derinliği 16M
Ekran Tipi TFT
Tam QWERTY Klavye
ZİL SESİ
Titreşim Var
Melodi Tipi Polifonik, MP3 rington
3.5 mm Audio jack
Atanmış Müzik Tuşları
ÖZELLİKLER
Bas-Konuş Yok
WAP Var
İşletim Sistemi Symbian OS, S60 rel. 3.2
Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta
Oyun Var
Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, Carl Zeiss optik, otofokus, LED flaş, ikinci VGA vdieocall kamera
Renk Seçenekleri Kırmızı, Mavi, Pembe
HTML Tarayıcı Var
Java MIDP 2.1
PIM Yok
HAFIZA
Hafıza Kartı microSD (TransFlash), maks. 16 GB, 8 GB kart dahil
Dahili Bellek 128 MB RAM
VERİ TRANSFERİ
GPRS Var
HSCSD Var
EDGE Var
3G Var
WLAN Var
USB Var
Kızılötesi Yok
Bluetooth Var
Pop Yok
MULTİMEDYA
MP3 Çalar Var
FM Radyo Var
Nokia Say and Play (voice control to music player)
PİL
Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1000 mAh (BL-4U)
Bekleme Süresi Maksimum 300 saat (2G), maksimum 270 saat (3G)
Konuşma Süresi Maksimum 5 saat (2G), maksimum 4 saat (3G)
EK ÖZELLİKLER
GPS Var
Ses Kaydı Var
Adres Defteri Var
Alarm Var
Ajanda Var
Sesli Arama Var
Eller Serbest Var
Saat Var
T9 Var

ardkslar gönlümü 5730 XM kipti simdi alcam ama nerden alam :)
1. site
2. site
3. site
4. site
5. site
6. site
7. site
8. site
yada dükkanından al diosanız sivaslııym ve sivastayım :) yani arasamda bulamam gibime gelio ??????????

CS BETA arkadaşım hiç bu siteler güvenme, başka telefoncuları da boşu boşuna dolanma çünkü bulamazsın(tecrübe konuşuyo burda ;) ) sana en yakın NOKIA SHOP'tan gidip al, ben öyle yaptım :oke:

yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Sohbet et.

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben n86 ile n85 arasında kaldım ama 5730 nerden çıktı anlamadım yani diğer iki telefon bi yana 5730 onların yanından bile geçemez. Kıyaslama yapma gereksinimi dahi duymuyorum. Benim düşündüğüm xm telefonlar gibi güzel kulaklık sesi verebiliyor mu n85 ile n86. Bilen varsa lütfen kıyaslasın. Bir de özellik olarak n86 tabi ki çok iyi ama tip olarak ya n85 şahane birşey cazibesi beni ona çekiyor. Aslında w995 düşünüyordum ama o da çok tipsiz

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
hm arkdasım ztn xD sahibinden.com dan 5730 xm aldım 540 tl ye :) teli hackledim bu sitedeki tüm 3D li ve n gage oyunlarını yükledim arkiye sattım direk hic acımadan 725 tl ye saattım o da xD simdi aklım fikrim N86 da haziranda aliorm bunu satmamın sebebi ise ben sandım klavyeyi sensör pro ları ile oyun oynama inkanımız war hic bise olmio sadece msj bölümünde calisio :)

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
vay be abi helal sana iyi paraya satmışsn. Müzik konusunu merak ediyorum ben bu N85 ile N86 nın. Müziğe çok önem veren biriyim de

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
vay be abi helal sana iyi paraya satmışsn. Müzik konusunu merak ediyorum ben bu N85 ile N86 nın. Müziğe çok önem veren biriyim de

yunus N85 eskidi onu bilmiorm ama N86 ses konusunda zayıf diolar ama böyle yorumlar yapanların hepsi v11 iri kullanio xD hacklensin die v21 kullananlar iiki almısım dio anladın sen

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
dış hoparlörü beni pek alakadar etmiyo da kulaklık ses kalitesi iyi sanırım

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
dış hoparlörü beni pek alakadar etmiyo da kulaklık ses kalitesi iyi sanırım

bak ben araştırmayı seven insanım bu sayede bu zamanlara geldim diyebilirm : ) =

bir sürü yorumlar ve videoları war izledim yorum yazdım ve okudum tüm xm lerden dha kaliteli sesi war N86 nın düsün artık yani

Mygse

Mygse

Üye
Bence sonuç olarak direk git bir N86 al :)

Godfather

Godfather

Üye
Bence 5730 değil bunu eleyelim :D N85 mi N86 mı desen arada kalırım :D

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
:) n86 :d

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
bak ben araştırmayı seven insanım bu sayede bu zamanlara geldim diyebilirm : ) =

bir sürü yorumlar ve videoları war izledim yorum yazdım ve okudum tüm xm lerden dha kaliteli sesi war N86 nın düsün artık yani

çok iyi o zaman :)

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
:) yunus alcakmısın N86 Xd

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
ya sakalımız yokki yazımız okunsun önceki mesajımda demiştim sadece mesaj yazarken işine yarar o uyduruk klavye die ama dinlemedin bizi neyse bide n86 yı denersin artık :D

Üst Alt