Telefon Tavsiyesi Nokia N85 mi N86 mı yoksa 5730 XpressMusic mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
ya sakalımız yokki yazımız okunsun önceki mesajımda demiştim sadece mesaj yazarken işine yarar o uyduruk klavye die ama dinlemedin bizi neyse bide n86 yı denersin artık :D

alcam ztn xD n86 yı haziranı bekliorm yanlız su hackleme isi canımı sıkıo yapamazsam tüm inidrdiklerim bosa giddcek

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Nokia 5730 XpressMusic'i niye dışladığınızı anlamış değilim. 5730 hem n85'den hem n86'dan daha hızlı bir telefon. Hoparlör kalitesine gelince 5730'un yanına bile yaklaşamaz e çünkü 5730 XpressMusic müsaade edin de olsun o kadar:oke:
Tuş takımı hiç özenilmeyerek yapılmış, biraz kaba duruyor ve üstelik telefon arada bir donma yapıyor; özellikle de menülerde gezinirken ve mesaj yazarken (5730 kadar hızlı olmadığından olsa gerek:naughty: )
Kamerasının 8 megapixel olduğuna aldanmayın, sadece fotoğrafın boyutu büyük ama kalitesi yani renk derinliği n73'ünkü ile aynı
bu arada Türkiye'de satılan n86'ların çoğu 'made in China' dır, bilginize :bigstar:

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
teknosa icin made in china hepsi nokia KVK - GENPA - HEPSİBURADA ya firlandia markalı verio arkadsım bende 1 hafta gibi olsada 5730 xm kullandım biliorm yani ama N86 8MP yi de bilirom

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
haa tabi zevkler ve renkler tartışılmaz... alana da hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın:pro:

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
tsk iletirim

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben hala karar vermedim valla. İnternetten bakıyorum testlerine n86 n96 n95 n85 5800 bunların çektiği fotoğraflar hep aynı kalitede. Anlamadım gitti. innov8 ile pixon m8800 var onlar da hoşuma gitti kararsızım yazı beklicem

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
ben hala karar vermedim valla. İnternetten bakıyorum testlerine n86 n96 n95 n85 5800 bunların çektiği fotoğraflar hep aynı kalitede. Anlamadım gitti. innov8 ile pixon m8800 var onlar da hoşuma gitti kararsızım yazı beklicem

Bnde ya N86 alcam diom aklım 5730xm ye gidio

hakancoban

hakancoban

Üye
Valla N86yı ilk çıktığı günlerde aldım.Memnun olmakla beraber hala çözemediğim birsürü sorunum devam ediyor.
----Üzerinde gelen ayarlarla kullanmak zorundasınız çünkü şu gün itibariyle turkcellden ayarlarını yapamıyorsunuz çünkü turkcell kendisine test için gönderilmeyen telefonların servis ayarlarını göndermiyor.Mmste sorun yok ama wap ayarları olmadığı için ücretsiz facebook kullanamıyorum
----Ses durumu bence yetersiz.Tamam müzik telefonu değil ama o kadar para verdikten sonra biraz daha fazlasını istiyor insan.
----Kamerasının 8 mp olması hiçbirşey farketmiyor.Gündüz çekimleri dijital fotoğraf makinesine eşdeğer çıksa da gece kırmızı göz giderme özelliği açık iken dahi kırmızı renk sorunuyla beraber renklerde bi gariplik mevcut...

Diğer özelliklerine kimse söz söyleyemez.Özellikle 8 mp kameraya rağmen batarya tüketimi oldukça az.Ben bile minimum 3 gün kullanabiliyorum.

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
n86 güzeldir ona lafım yok tabi zevkler ve renkler de tartışılmaz ona da sözüm yok ama bana çok tipsiz geliyo ya bu telefon :) samsung pixon baya hoşuma gitti ama samsung kullanıyorum zaten ve bu telefonlar müzik konusunda hiç iyi değil o yüzden aklım hep 5800 a kayıyo. Fotoğraf konusunda da aynı şekilde megapixel birşey değiştirmiyo testlerine baktım hep aynı fotoğraf çekiyo. sanırm ben yine de 5800 alıcam gibi

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
banada öyle gelio heral de ben yine 5730 xm alcam

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
banada öyle gelio heral de ben yine 5730 xm alcam

hah şöyle yola gel işte yaaa :naughty::oke: Çok doğru bir karar!
ne de olsa aklın yolu bir :bigstar:

yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Hisset

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
hah şöyle yola gel işte yaaa :naughty::oke: Çok doğru bir karar!
ne de olsa aklın yolu bir :bigstar:

yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Hisset

kdrdesim ama aklım simdide

Samsung i8510 INNOV8

Samsung i8910 Omnia HD

bide N900 ü gitti :) of ne zormus ya

tolgakutukcu

Üye
5730 her türlü derim ben aldım kamerası,sesi,hızı vs süper

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
kdrdesim ama aklım simdide

Samsung i8510 INNOV8

Samsung i8910 Omnia HD

bide N900 ü gitti :) of ne zormus ya
o kadar çok haklısın ki bunlara m8800 u da ekle tam olsun. aslında alacaksın hepsinden birer tane :D:D şeçim yapmak çok zor. 5730 kullanan arkadaşı anlıyorum o telefonu çok seviyosun fakat diğer telefonları kullandın mı ? Eğer kullanmadıysan bu kadar ballandırmak yanlış olur diye düşünüyorum çünkü bu bahsi geçen telefonların hepsi de çok güzeller:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

işte 5730 ile 5800 kıyaslaması

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
ewt kesinledim ya N86 aliormm :) tüm sülaleden onaylattım :)

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
yeni bir seçenek daha buldum. sony ericsson c903 :D bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba

Üst Alt