Mujde 3gs Jailbreak cikti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ajanserdar

Üye
arkadaşlar ben programı kurdum fakat telefon itunesten yazılımı yüklerken 1604 hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim

agarwaen

agarwaen

Üye
Geçen hafta itibarı ile iphone 3GS aldım (türkiyeden faturalı, sim kilitsiz) ilk itunes e taktığımda yeni versiyon var yukselteyim mi dedi ben de yükselt dedim. İphone nın versiyonunu 3.1.3 yaptı ama şimdi Jailbreak yapamıyorum. Sanırım yeni olduğu için şu anda mümkün değil jailbreak yapmak.En azından benim forumlardan okuduğum kadarı ile öyle. Bu konuda yardımcı olabilecek veya bilgisi olan var mı acaba???

serhat00

serhat00

Üye
karde^$im yeni 3.1.3 jailbreak cikana kadar bekleyeceksiniz malesef ben onume gelen herkeze diyorum sakin 3.1.3 guncellmesi yapmayin sizde artik onunuze gelene ersiniz!!

maverick61ts

maverick61ts

Üye
Geçen hafta itibarı ile iphone 3GS aldım (türkiyeden faturalı, sim kilitsiz) ilk itunes e taktığımda yeni versiyon var yukselteyim mi dedi ben de yükselt dedim. İphone nın versiyonunu 3.1.3 yaptı ama şimdi Jailbreak yapamıyorum. Sanırım yeni olduğu için şu anda mümkün değil jailbreak yapmak.En azından benim forumlardan okuduğum kadarı ile öyle. Bu konuda yardımcı olabilecek veya bilgisi olan var mı acaba???

Aynı sorun bndede var xD

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bndede var xD

arkadaslar bide snow breezeyi soyle deneyin menude telefonu active et secenegini kapatin sadece firmware e cydia yukleyin bide ole yuklemeye calisin oda olmassa artik beklemeden baska secenek yok 39 haftanin altinda almis olabilenler yapti 3.1.3. belki tum sim kartlarina acamadilar ama programlari oyunlari yukleyebiliolar:hmmm

maverick61ts

maverick61ts

Üye
arkadaslar bide snow breezeyi soyle deneyin menude telefonu active et secenegini kapatin sadece firmware e cydia yukleyin bide ole yuklemeye calisin oda olmassa artik beklemeden baska secenek yok 39 haftanin altinda almis olabilenler yapti 3.1.3. belki tum sim kartlarina acamadilar ama programlari oyunlari yukleyebiliolar:hmmm
Hemen deniyorum inş. olur x)) ztn uygulamaları yukleyebilsem o yeticek bana tek istedigim o x))

--------------- Ekleme ---------------

Hemen deniyorum inş. olur x)) ztn uygulamaları yukleyebilsem o yeticek bana tek istedigim o x))
gne olmadı :S

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

gne olmadı :S

hmm ozaman beklemekten baska sansin kalmadi demekten nefret ediyorum ama ole :(

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
pki sagol yardımların icin x)) cıktıgında bana haber verirsen cok mutlu olurum x))

veririm tabi pm atarim sana ;) yada e mail bana ozelden e mail adresini yolla ciktigi zamn ilk once senin haberin olur

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
tamam aldim en kisa samnda gorusmek umidiyle ... :)

maverick61ts

maverick61ts

Üye
Inş. :)

sipacik

Üye
arkadaşlar ben de iphone 3gs var alalı 1 hafta oldu dün telimin haftasını bilmediğim için blackrainle jailbreak yapmaya çalıştım 3.1.2 idi ama jb yaptıktan sonra kapatıp açmak istedim bilgisayara bağlantı işareti çıktı ben de bağladım itunes teli restore etmeden açmayacağını söyledi sağolsun..
:megafon:SONUÇ :) tel restore olmakla kalmadı 3.1.3 oldu :megafon:
SORU :) ben daha çok mu beklerim ?:vur
bir de telimin kaçıncı hafta üretimi olduğunu nası anlıycamm lütfen yardım edinn.. :allalla:

thelastefe

Üye
bu yöntem 3.1.3 3gs te işe yaramıyor

maverick61ts

maverick61ts

Üye
arkadaşlar ben de iphone 3gs var alalı 1 hafta oldu dün telimin haftasını bilmediğim için blackrainle jailbreak yapmaya çalıştım 3.1.2 idi ama jb yaptıktan sonra kapatıp açmak istedim bilgisayara bağlantı işareti çıktı ben de bağladım itunes teli restore etmeden açmayacağını söyledi sağolsun..
bir de telimin kaçıncı hafta üretimi olduğunu nası anlıycamm lütfen yardım edinn.. :allalla:
gecmiş olsun arkadaşım snde benim gibi beklemeye kurbansın artık x))

sipacik

Üye
hadii.. çıkarmı dersiniz ?? sabır o zaman...

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi

malesef arkadasim kurbanlarin arasina hos geldin sende beklemekten baska bir sansin yok kacinci uretim me gelince onu seri numarasindan anliosun:hmmm

musti1989

Üye
arkadaslar iphonumun hangi hafta oldugunu nasil anlayabilirim

Üst Alt