bolt browser var ben verdim onu dene youtubeye giriyorum..
nadir bi şey sorucam ben 0587676 koduyla yaptım (1.sayfada) telefon mavi renktekilere göre oldu ama benim telefon kırmızı bunun hakkında bi şey biliyor musun yardım edebilir misin şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
diğer üyelerde bana bu konuda yardım ederlerse teşekkür ederim
kardeş memnun kalmadın dimi gri oldu benımde aynısı oldu basıma geldı dıyer kırmızı notuda kabul etmiyor kırmızı yapmak ıstersen tema fieln deide bu kod ile yüklenadir bi şey sorucam ben 0587676 koduyla yaptım (1.sayfada) telefon mavi renktekilere göre oldu ama benim telefon kırmızı bunun hakkında bi şey biliyor musun yardım edebilir misin şimdiden teşekkürler
diğer üyelerde bana bu konuda yardım ederlerse teşekkür ederim
sen bu kodları yazmızsın ama 0559066: Euro2 RED bu kodla güncelledim daha sonra her şey ingilizce oldu türkçesi yoktukardeş memnun kalmadın dimi gri oldu benımde aynısı oldu basıma geldı dıyer kırmızı notuda kabul etmiyor kırmızı yapmak ıstersen tema fieln deide bu kod ile yükle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
YENI KODLAR
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
(( yardım edin lütfenböyle sorunlar çok geçti önceki sayfalara bakarsan çözümleri var..ilk sayfadada bazı notlar koydum onları iyice okuyun..emeği geçen herkes sağolsun şuanda güncelleme yükleniyor benim telefon kırmızı ama eouro 2 Turkey navi kod ile yüklüyorum bi sorun çıkmaz demi lütfen yardım edermisiniz
ya benimki indirdi ama en son doluyo yükleme yeri sonra bi anda bi uyarı geliyo ekrana diyo günceeleme başarısız 3 defa denendi ancak bağlantı sağlanamadı diyo(( yardım edin lütfen

sen yapabildin mi kırmızıkardeş memnun kalmadın dimi gri oldu benımde aynısı oldu basıma geldı dıyer kırmızı notuda kabul etmiyor kırmızı yapmak ıstersen tema fieln deide bu kod ile yükle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
YENI KODLAR
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
Alllah rızası için biri yardım etsin lütfen yaaaaaaaaaaaaaaa aynen şöyle bir uyarı alıyorum "en iyi bağlantı için pc ye bir usb hub u,usb klavyesi veya dizüstü istasyonuyla değil,doğrudan bağlanması gerekir.Nokia sowftware updater yazılımı indirmeyi denedi ancak üç kezden fazla başarısız oldu bunun nedeni düşük kaliteli veya kesintili internet bağlantısı olabilir.Aynı zamanda sunucularımızdan da kaynaklanıyor olabilir.Lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyo yaa delirecem 137 mb indirdi kuruluyor diyorken tak diye bu yazı çıkıyo sonra yeniden dene diyom 10 saniye içinde gene aynısı oluyo Allah rızası için yardım edin lütfen ya
abi 170 tane sayfa var hangisinde lütfen yardım et ya ilk 10 a baktım da bulamadım yanıt ya
lütfen Nadir kardeş yardım et ya bi türlü bulamadım o konuyu yarım saattir uğraşıyorum o dediklerini tek tek yaptım telefonu kapadım açtım nokia exeleri sonlandırdım ama gene aynı şeyi diyo
lütfen Nadir kardeş yardım et ya bi türlü bulamadım o konuyu yarım saattir uğraşıyorum o dediklerini tek tek yaptım telefonu kapadım açtım nokia exeleri sonlandırdım ama gene aynı şeyi diyo
oy allah ım şimdi çıldıracam ya kimsede olmamış niye bende oluyo böyle şeyler hep ya !!!!!! programı sildim yükledim gene aynı gene gene gene
bi yardımcı olsaydın keşke abi ya ölüp gidecem![]()

NSS yükledim büyüteç-phone info-find-enable-0587676-write ama olmadı 
deniyorum inş olur teşekkürler
ben yaptım ama yine aynı sürüm hard formatta attım :S sizin verdiğiniz 0559083 red code kullandım ama olmadı neden??
cihaz bilgilerine baktım v31 yazıyor :SS:S: neden yaa? bi şe anlamadım ben bu işten? en altta güncelleme yazıyor güncellenmedi diyorr?? ama sonuna kadar en küçük bi hata bile vermedi anlam veremedim şu olayaa?
acilinden yardımlarınızı bekliyorum!

dedim heralde içine şeytan girdi
red edi tıklıyorum yok sesi kesip hala annen arıyor diyor cvpla diyorum oda yok zaten cvplasa arayanda yok çünkü arayan tel sonlandırıldı. Evet deli oldum kapadım teli sonra düzeldi...garip ama gerçek bu olan hani tokadı yersin ve 1 saat sonra bağırırsın noluyo diye buda öyle bişeydi arayan teli kapadım benim tel hala kapanan tel arıyor diyor
gülermisin ağlarmısın.
bence bu nokia bu yazılımı denemeden piyasaya sürdü bakalım nolacak dedi yazık ya