Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

tayyaragam

Üye
yeni aldım iyi cihaz heleki şarjı mükemmel.
Bu cihaz icin arama engelleme black list benzeri bir program varmı
acaba arkadaşlar.

anemik

anemik

Üye
yaw evanescence Hesap makinesi bnm de kayboldu.Güncelleme yaparken ynlş yapmıştım tlfn servislik oLmştu.servise gönderdim orda versiyonu 9.10 yapmışlar ii güzeldi herşey hesap makinasıda wardı ama şmdi yok :S kayboldu bi anda.bi kaç kez telefonu pc ye bağlayıp şarkı atıodm ama bi program kullanmadan direk baglayıp atıordum ondan kaynaklanırmı?

TAMAM HALLETTİM.. Fabrika Ayarlarına Geri Döndürdüm we hâlloldu =)
Ama Tümünü Geri yükle Seçeneğini seçtim we telefon kapanıp acıldı.ardından Geri Dönülemedi gibi bi hata verdi ama yinede sıfırladı ayarların bi kısmını.Bu hatayıda ögrenmiş oLdum yeni sürüm inş tam takır oLur.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar nsu da sürüm hala 9.10.Biraz önce denedim blki 10.10 gelmiştir diye ama hala yok..Ne zaman çıkçak bilgilendirme yazısı fln varmı sitelerde ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
şu an yok.

ragyu24

Üye
v10.1 nerede kaldı valla hiç ses soluk yok.
Buradaki arkadaşları dinleyip Phonix ve Nemesis den güncelleme yapmadım.
Nokia Ovi Suite'e gelsin diye bekliyoz ama bizim telefon kodlarına hala güncelleme gelmedi
böle giderse phonix ve nemesis şart olacak...

anemik

anemik

Üye
ragyu24 herkes serbest bu konuda istediğinizi yapabilirsiniz.Nokia yayımlamadıysa bizim sucumuaz ne.evanescence yi takip ediyorum bnde.Hergün bakan ark lar war.Cıktıgı gibi yayımlarlar.illegal yapma bnce.

geko06

Üye
arkadaşlar bu sorun daha önce dile getirilmiş sanırım ama ben yeni farkettim . menü-ayarlar-telefon-hafıza durumu yaptığımda telefon hafızası 7mb görünüyor. telefon hafızasını seçtiğimde ise "boş hafıza 1.4 mb, galeri 2.8 mb, mesajlar 5.0 kilobayt, uygulamalar 4.2 mb, ajanda 4.0 kilobayt, yer imleri 10.0 kilobayt" olarak görünüyor. hepsini topladığımızda boş hafıza dahil toplam 8 mb bi hafızası var yani bu telefonun yoksa benim telde bi sorun mu var?

bi de merak ettiğim bu telefon rehberini falan nereye kaydediyo telefon??

ragyu24

Üye
Biraz daha bekleyelim artık.
Umarım türkiye kodlu telefonlar için şubat ayı içerisinde yayınlanır V 10.10

muzo-ozum

Üye
v10.10 sürümünü nereden indireceğim, hiçbir yerde bulamadım, nemesis yada phoneix falan kullanarak yükleyeceğim, çıkmayacak böyle beklersek yoksa.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bu kadar acele etmeyin illaki gelecek yeni sürüm.nokia bunu yayınlamıyorsa bir sebebi vardır mutlaka.phonix gibi programlar ile cihazınızı tehlikeye atmayın....nsu veya ovi ile yapın.

SAMO_06

Üye
Ya ben telefonu yeni aldım 6303 ama yazılım nasıl atılır bilmiyorum ve yazılım atarken bir hata yaparsam cihazım garanti dışı kalırmı.yardımcı olursanız sevinirim . . .

--------------- Ekleme ---------------

Bu yazılımların tel için faydası ne. . .

ragyu24

Üye
Nokianın kendi sayfasından ovi suiti indirip onunlar güncelle.
Ovi nokianın kendi programı olduğundan yaptığın bir şeyden garanti dışı kalmaz.
Sadece nokianın desteklemediği programlarla güncellersen garanti dışı kalır.

Faydaları ise telefondaki sorunlar her güncellemede gideriliyor, bazen de yeni özellikler ekleniyor, bir takım iyileştirmeler yapılıyor...

SAMO_06

Üye
çok sağol *#0000# den baktım v09,10 yazıyo güncelmi bu cihaz.

Nokia Software Updater diye bi program indirdim burdan güncelleme yapacam desteklenen cihaz bulunamadı diyo.Nokia PC Suite de yazılım güncellemeye tıkladım bu programı indirdi ama güncelleme yapamıyorum.

ersencelal

Üye
6303 Ün cities klasörünü update edebilecek yardımsever arkadaş varsa lütfen yardım etsin!!!

aceraspire03

Üye
arkadaşlar buyrun türkiye cities

yselim1984

Üye
millet bana 6303 programları lazım

sclhkn

Üye
ya ben telefonu 1 ay önce aldım nerden güncelleştirme yapabilirim veya yapmalımıyım ???

sclhkn

Üye
tamam indirdim o programımı 9.10 diyor bunun üstü varmı benim telefonda 9.10 muş zaten

java programlar bölümünden bulabilirsin.

nokia software update ile yükleyebilirsin.detaylar sitede var.

tmam indirdim o programı güncelleştirme 9.10 yazıyor bunun üstü warmı benim telefon zaten 9.10muş cevap verdiğininz için teşekkürler

Üst Alt