Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6300 Oyun Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratucar
Üye
Konu Sahibi
Nokia 6300 Oyun Sorunu
Merhaba Arkadaşlar Sitelerde Araştırma Yaptım 6300 Göre Oyunlar Var Ama Telefonuma Attığımda Uygulamalar Desteklenmiyor Yani Dosyalar Var Ama Exe. Dosyası Yok Nasıl Yapıcam Yardım Edebilirmisiniz ?
Emir
Üye
Kardeşim sitede tüm oyunlar rar lı veriliyor sen telefonuna oyunları direk rar dan çıkarmadan mı atıyosun yok çıkarıptamı? bu çok önemli veya desteklemeyen oyunları yüklüyosundur eger oyunun logosunda soru işareti varsa bilinmeyen dosyadır sis,rar,zip gibi uzantılı dosyaları atıyosundur onun için sen oyunları jar olarak telefona atmalısın ve en önemlisi senin telefonun s40 oyunları buradan indirmelisin http://www.maxicep.com/java-oyunlar/ s60 bölümünden veya s60 v3 bölümünden yada samsung bölümünden indiyorsanda oyun açılmaz saygılarımla birazcıkda olsun yardımda buluna bildiysem ne mutlu bana
muratucar
Üye
Konu Sahibi
Pcden Anlarım Kardeş Rarlı Atıcak Halim Yok Klasör Olarak Atıyorum Ama Çalıştırakcak Bir Simge Yok Uyumlu Diyolar 6300 Ama Olmuyo :S xD