mikroorganizma kardes hellox2 ile denedinmi o şekildede hacklemek mumkun cunku kuzenimin telefonunu hackledim cokta kolay bir yontem tavsiye ederim.
helloox2 v20.115 den sonra çalışmıyor kuzenin telefonunun versiyonu 11.43 olabilir
t slim bu durum patch ile alakalı değil patch ile extra uygulama olarak rompatcher ve installserver dosyası eklenmiştir farklı birşey yok istersen sana nokia imaj dosyalarını açan programı linkini verebilirim kendin açıp bakabilirsin, aslında bu program ile birçok bileşen telefona ilk kurulummuş gibi
yüklenebilir örneğin telefonu ilk aldığınızda ngage uygulamsı yüklü geliyor format atınca siliniyordu bizde birçok uygulamyı bu şekilde ekleyebiliriz buda bir fikir
--------------- Ekleme ---------------
kardeşşş benimki 20.115.54.1 buna n 86 oluyomu bunaaa
bence versiyonu yükselt 20.115 yaması var ama son versiyonu yüklemek daha mantıklı yada şöyle yapalım ben 20.115 yamasının linki ilk sayfaya eklerim geri kalan aynı zaten sen bu şekilde tele yeniden versiyon yükle sonra nokia software update ile güncelleme yapıp son versiyonu yükleyebilirsin telefonun yine hackli kalır
--------------- Ekleme ---------------
öncelikle format atmıştım ondanmı sorun devam ediyor,
flash lite var dahili bileşen hatası veriyor, indirip denerim olmayanları sölerim,
flash lite programını denemdim ama apptrk gibi olabilir son versiyonlarda cihaza eklenbiliyor zaten yeni versiyonda swh dosyalarını oynatabilyor