UNICORNDREAMS
Üye
Mujde 3gs Jailbreak cikti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar bütün gün araştırdım buldum ve denedim. 3.1.3'ü jailbreak yapmak mümkün.
"Yalnız jailbreak işlemi sadece 3gs 39.hafta üretim ve öncesi içindir!!!"
Bu yöntem iphone u unlock yapmaz. Yani sadece Türkiye'den almış olanlar veya simlock u olmayanlar yapmalıdır.
1- iTunes'un son sürümünü indiriyoruz.
2- iphone'u bağlayıp back-up alıyoruz.
3-
4-
5- Sn0wbreeze i sağ tıklayıp yönetici olarak açıp işlemlere başlıyoruz.
Sn0wbreeze
1- Karşımıza çıkana tamam dedikten sonra ileri butonuna basıyoruz.
2- Sonra simple mode u seçiyoruz (expert mode u denemedim o yüzden bunu öneriyorum. Expert mode da unlock var fakat çalışmadığını duymuştum.)
3- Sonraki ekranda browse a basıp indirdiğimiz orjinal 3.1.3 ü seçiyoruz.
4- Sonraki ekrana I understand diyip next e basıyoruz ve program custom fw hazırlıyor.
5- itunes u açıp iphone u bağlayıp Shift+restore diyerek hazırlanan firmware ı seçiyoruz ve işlem tamam
DİKKAT !!!
Bu uygulama sadece sim lock u olmayan cihazlar ve 39. hafta öncesi cihazlar için geçerlidir. Ve bu sistemii uygulamak için 3.1.3 e geçeceğiniz versiyonun da jailbreakli olması gerekmektedir. Jailbreaksiz bir cihaz ile bu işlemi gerçekleştiremezsiniz!!! Ben denedim oldu fakat bütün sorumluluk size aittir!!!
kolay gelsin arkadaşlar...
Arkadaşlar bütün gün araştırdım buldum ve denedim. 3.1.3'ü jailbreak yapmak mümkün.
"Yalnız jailbreak işlemi sadece 3gs 39.hafta üretim ve öncesi içindir!!!"
Bu yöntem iphone u unlock yapmaz. Yani sadece Türkiye'den almış olanlar veya simlock u olmayanlar yapmalıdır.
1- iTunes'un son sürümünü indiriyoruz.
2- iphone'u bağlayıp back-up alıyoruz.
3-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan sn0wbreeze'i indiriyoruz. 4-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden 3.1.3 orjinal versiyonu indiriyoruz. 5- Sn0wbreeze i sağ tıklayıp yönetici olarak açıp işlemlere başlıyoruz.
Sn0wbreeze
1- Karşımıza çıkana tamam dedikten sonra ileri butonuna basıyoruz.
2- Sonra simple mode u seçiyoruz (expert mode u denemedim o yüzden bunu öneriyorum. Expert mode da unlock var fakat çalışmadığını duymuştum.)
3- Sonraki ekranda browse a basıp indirdiğimiz orjinal 3.1.3 ü seçiyoruz.
4- Sonraki ekrana I understand diyip next e basıyoruz ve program custom fw hazırlıyor.
5- itunes u açıp iphone u bağlayıp Shift+restore diyerek hazırlanan firmware ı seçiyoruz ve işlem tamam
DİKKAT !!!
Bu uygulama sadece sim lock u olmayan cihazlar ve 39. hafta öncesi cihazlar için geçerlidir. Ve bu sistemii uygulamak için 3.1.3 e geçeceğiniz versiyonun da jailbreakli olması gerekmektedir. Jailbreaksiz bir cihaz ile bu işlemi gerçekleştiremezsiniz!!! Ben denedim oldu fakat bütün sorumluluk size aittir!!!
kolay gelsin arkadaşlar...

,
, ben iphone u turkcell den almıştım, şimdi senin paylaşımını büyük bir öz veriyle uygulayacam