6300 yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

justpLayboy

Üye
    Konu Sahibi
6300 yazılım güncelleme
telefonu PC ye bagladım yazılımını 05.50 den 07.21 e güncelliyordum herşey nrmal gidiyordu ve baglantımı kopmus ne olmus bilmiyorum PC başında daildim geldigimde ekranda tel. kurta gibi bişi yazıyodu yazılanı uyguladım telefon acıldı guncellemeye devam ediyodu ve 1 saniye kaldıya kadar geldi ve 1 saniye kaldı yazısında 10-15 dk bekledim takıldıgını düsündum ve butun baglantıyı kesim

TELEFON acılmıyacak diye korktum ama acıldı ve hersey normal sürüm olarakta şu an 07.21 ama neden boyle oldugunu cok merak ediyorum...

baglantı kopmus gibi bişeyler oldu TEL. KURTAR çıktı... son 1 saniyede takıldı ama TELEFON aıclıyor ve sürüm 07.21 NEDEN BÖYLE OLDU....

LÜTFEN YARDIM....

• Beğen
Tepkiler: siyah_61 ve gkns

losen755

Üye
arkdaslar sakın denemeyinn benim telefonum 5.50 yazılımd idi. ben Nokia'nın orjinal sitesinden orjinal güncelleme programı indirdim. telefonumun yazılımını güncelledim. güncelleme sırasında herşey normal idi. fakat 2 saat sora telefon kendi başına kapanıp açılmaya başladı. Gidip sorduğumda telefonumun flash entegresinin yandığını soledıler. Sakın denemeyin. Flash entegreyi yakarsını.!

trenki

trenki

Üye
Yüklemeyi Düşünüyodum Ama Artık Yüklemicem Eskisi Dursa Ne olcak Sanki:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
O tanımıştır versiyonu sende öyle kalmıştır.

ycg35

ycg35

Üye
flash entegresi yanmışmı :ss yha kardeş sen telefonu nokianın servisinemi yoksa çarşıda orda burda bulunan bi telefon servisinemi götürdün eğer öyle yaptıysan adamlar sana hertürlü yalanı uydurur :kop: kapanıp açılma sorunu bir yazılım sorunudur .. (kndi telefonumu sırf bu yüzden 5 kere servise götürdüm :@) bu sorunun olmasının sebebi genellikle hafıza kartının aşırı dolmasından kaynaklanıyor (bnm telefonumda böyle.. serviste verirken kartı istiyorlar vermiyorum kartı kendim biçimlendirip tekrar dosyalarımı atıyorum.. çünkü servistede biçimlendircekler :D .. telefon 2gb kart kaldırıyor (göyaa) bn 1 lik takıyorum 890-900 mb arası kullanıyorum ve kartta sorun olblr diolar :ss) neyse asıl konuya gelelim sen telefonu nokianın servisine götür beyaz ekran ve kapanıp açılma sorunu de yazılım atılması gerektiğini söyle.. senin bilgisayarında kendin attığın yazılım ile onların yazılım atma işlemi farklı .. sen usb ile atıyorsun belki onlarda usb ile atıyor ama farklı birşeylerde yapıyorlar :ss ne olduğunu hala çözemedim .. neyse telefonu servise vermeden önce bir hatırlatma rehberindeki tüm numaraları sim karta taşı servise hafıza kartını verme ve şunu unutma telefonda yaptığım tüm özel ayarların gidiyo (ekolayzır ayarı gibi) dediklerimi uygularsan sorununun kalmayacağını düşünüyorum..

xfelix

Üye
telefon çu sana yalan söylemiş sen birdaha bi günçala bitene kadar bekle

s3locan

Üye
yha bende telı guncellıcektım gıttım aldııgm yere dedım telı guncellıcem felan onlar aldırlar tmm dedıler kendılerı guncellemıs sımdı 7.30 surmunu kullanıyorum bırde onceden 2 gb lık kartımı 5.50 surumunde cok donuyodu ama sımdıkı 7.30 surumun de normal calısıyo neden dır anlamdım ama sımdılık telefonum harıka bır sekılde ılerlıyo :)

emrecan_kat

Üye
slm arkadaşlar ben 6300 07.21 yazılımı yükledim ama bir sorum olacak kamare veya resim cektikten sonra resim gölgesi yeşil bir renk alıyor kamera cekimide yeşilimsi oluyor bu sizin tlf.larda oldumu bunu bilmek istiyorum.tşk.

bruskgs

bruskgs

Üye
selam arkadaşlar bnde de 6300 kulnnclarndanm..7.21 i 7.3 e yükselltim... telfn msj gndriom karsı tarafa gönderdiğim gibi gitmio..örneğin hidir yazdıgımda hı dı r die gönderio ...bide en üstte şebekenin yanında E işareti var...yazılımı iki kere yükledim yine aynı sorun nasıl yapcam yardımcı olurmusnz?

yunusbabaaaa

Üye
mrb arkadaşlar ben de 6300 kullanıyorum iki kez servise yolladım ama hala sorunlu tel. telefonun hopörlerinden müzik dinlediğim de ve oyun oynadığım zaman telefon aşırı şekilde ısnıyo arkadaşlar. en son servise verdim kvk lı hemde ama yine aynı sorunlar bu kez da sürümü yükseltmişler 7.3 olmuş mesajlar düzgün gitmioo neden olabilir bu yazmış olduğum sorunlar..

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
selam arkadaşlar bnde de 6300 kulnnclarndanm..7.21 i 7.3 e yükselltim... telfn msj gndriom karsı tarafa gönderdiğim gibi gitmio..örneğin hidir yazdıgımda hı dı r die gönderio ...bide en üstte şebekenin yanında E işareti var...yazılımı iki kere yükledim yine aynı sorun nasıl yapcam yardımcı olurmusnz?

Aynı Problem Bendede Var Ama Çözüm Ne Bende Bilmiyorum Galiba Yine Servis Yolcusu..

babacan0606

Üye
Bende dün versiyonu 06.01 den 07.30 a yükselttim, dil ingilizce oldu ve dil seçeneklerinde Türkçe olmadığından Türkçe ye çeviremedim fakat forum sayesinde biraz uğraştıktan sonra hallettim.

Mesajlarla ilgili karakter sorununu düzeltmek için Menü+mesajlar+mesaj ayarları+metin mesajları+karakter desteği ne girip oradaki seçeneklerden İNDİRGENMİŞ i seçip tekrar deneyin umarım sorununuzu düzeltir.

ilkan774

Üye
ben yüzlerce 6300 yazılım güncelledim hiç birinde öyle bi sorun çıkmadı

malicavdar

Üye
arkadaşlar ben 7,1 e yükselttim ama telefon ingilizce oldu ve galiba çin malıymış hiçbi program işe yaramıyor.. 7,3 e yükseltsem türkçe olurmu aceba??? bi de 7,3 e nasıl yükselticem ?

Üst Alt