Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi iyi güzel hosta insanoglu bi garip hangi aklı yerinde olan insan winrar winzip gibi programları rarlarki pes diorum baskada bişey demiorum we bunu böle bi sitenin admini yapıor bravo
vallla simdi winzip arasam o da rarlanmış çıkar kesin
mekanik
Üye
sağolasın kardeşim paylaşım için... bu arada xplore kullanan arkadaşlar xplore rar dosyalarını açıyo bilginize...
critus
Üye
Arkadaşlar cepten internete girfikten sonra indirdiğiniz programlar rar. şeklinde iniyo bu yüzden bu programı indirirseniz cepten rahatça telefonunuza program yükleyebilirsiniz
blackhbosss
Üye
bizde cepten girdik rarı nasıl açıcez
hilmierdo
Üye
admin at kendini balkondan asa ya bnu dusunemyosan klavyene yazk be xd
kea_
Üye
yaw rar indiren adam zipli dosyayı nasıl açsın
kayi_caga
Üye
bakakım deneyelim
felicitax
Üye
ben yapamadım, indirdim ama açamıyorum yine dosyaları
foosa
Üye
size bende katılıyorum
koftigenc
Üye
tşkkrler
YuZaRSiFTaN
Üye
emegine saglık teşk
Ersin Oktay
Üye
teşekkürler
ömer_21
Üye
güzel bir paylaşım umarım 5800 da işe yarıyordur
mafya_35
Üye
saollllllllllllll
--------------- Ekleme ---------------
saolllllllll
aahmetss
Üye
ya o değilde bu teşekkür edenler ne için teşekkür ediyor. nekadar cins adamlarsınız siz ya.
winrar ı niye yüklüyorsunuz telefonunuza zip açmak için. ama oda zipli. adam bi anahtarı kutunun içine koymuş. sonra o kutuyu bir kutunun içine daha koymuş sonrada onu kilitlemiş. nasıl bi mantık nasıl bi beyin gücünüz var anlamadım. tebrik etmek lazım sizi.