Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
o malesef telefonun özelliği arkadasım..bnmkindede öle sanırım yapılcak birsey yoq

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
@esas_cocuk
teşekkürler. tavsiyelerinizi en kısa sürede uygulayacağım.
birde blutooth da sorun yaşıyorum. laptop a dosya gönderirken çok hızlı bir şekilde gönderi yaparken; laptoptan telefona dosya gönderirken çok yavaş alıyor dosyayı. bunun sebebi nedir acaba?
bılgısayarların telefonlara göre dosya vs. alışı daha hızlıdır bu kapasite olarak ve bılgısayarın hızına (işlemci + ram vs. ) göre değişir haliyle telefon daha yavaş alır...umarım sorunun yanıtını almışsındır...

--------------- Ekleme ---------------

kulaklık takılıyken muzık dınlıedıgım zamanlar sms geldıgınde sesı dısarı werıyor. bunu nasıl halledıcem yardımcı olur musunuz ?
muzık kulaklığı modunda bağlarsan dışardan gelır cağrılar mesajlar alarmlar vs..sesler arkadasım bu telefonun özelliği...

onderix

onderix

Üye
v40 güncellemesi yaptım .brası yazmak için doğru yer mi bilmiyorum ama kulaklıkla müzik dinlerken çağrı geldiğinde kulaklıktan ses gelmiyor. Kulaklık takılı iken ben arama yaptım çalma sesi gelmiyor. Sorun sadece bende mi acaba ?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Kulaklıla konusabiliyorsn ama kulaklığı taktıktan sonra müzik kulaklığını sectinmi eğer sni o anda biri ararsa hem kulaklıktan hemde dışardan ses veriyor..

onderix

onderix

Üye
ayarlar / telefon/ aksesuarlar/ müzik kulaklığı seçeneklerine gelince varsayılan profil olarak "sessiz" de olarak ayarlamıştım. Sadece "kulaklık" olan seçenekte de yine sessiz seçilmiş durumda. v40 güncellemeden öncede böyleydi ve sorun yoktu.

oguztzb

Üye
Telefonuma oyun vb uygulamalar atmak istiyorum indirdim.ama telefonda hangi dosayaya atmalıyım veya hangi uygulamayla atmalıyım. cevp lütfen

munyakadam

Üye
ark.ım ben teli güncellecm nokia software upater teli görmüyo olmuyo nasıl yapıcam :S :S model 5800

PARNER

PARNER

Üye
live mesenger nasıl yuklenıyor kardeşim

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
kardeş acele etme v40 güncellemek için produc kodunu dgtrmeye kalkma sakın bkle her modele uyumlu sürümü cıkacaktır nokıa resmi olarak...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ark.ım ben teli güncellecm nokia software upater teli görmüyo olmuyo nasıl yapıcam :S :S model 5800
nss ile produt codeni değiştir arkadasım..5530,5800,n97 fun clubn 9.msjnda anlatılmıstır..ordan bakıp yardım alabilirsin..Değiştirdikten sonra nsu ilede güncelle

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
wifi ile 5800 web browser i ile gezerken kendinden kapanıyor web browser bağlantı kesilmiyor sadece web browser kapanıyor kendinden :S nasıl çözerim

aliçoooo

aliçoooo

Üye
wifi ile 5800 web browser i ile gezerken kendinden kapanıyor web browser bağlantı kesilmiyor sadece web browser kapanıyor kendinden :S nasıl çözerim
Menü-ayarlar-bağlantı-Yöntim ayarları-veri araması-onu sınırsız yap..sorunun çözülecektir..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi

BAŞKASININ SERTİFİKALANDIRDIĞI PROGRAMI KENDI TELEFONUNA KURAMAZSIN SERTİFİKA KİME AİTSE O KURABILIR DOSTUM...YANI BEN SANA SERTİFİKALASAMDA SENIN TEL ACMAZ...SENIN YAPMAN GEREK SERTİFİKA ALMAN GEREK google dan gir...basit sertifikanı al..tüm programları sorunsuz kullan.kolay gelsın

--------------- Ekleme ---------------

v40 güncellemesi yaptım .brası yazmak için doğru yer mi bilmiyorum ama kulaklıkla müzik dinlerken çağrı geldiğinde kulaklıktan ses gelmiyor. Kulaklık takılı iken ben arama yaptım çalma sesi gelmiyor. Sorun sadece bende mi acaba ?

yapacağın şey şudur: kulaklığı telefona takınca seçenekler cıkıyorya karşına ordan hat dışarı seçeneğini secmelisin...bu kadar.müzik dinliyceksen müzik kulaklığını secmelısın vs.vs.

mitrax

Üye
Benim telefonun bu gün okulda şarjı bitti tamamen kapandı.Eve geldim şarja taktım telefon açma yerine basıyorum titriyor ve açılmıyor.Uzun süre tuttum yine aynı.Başka batarya denedim açıldı ama benim ki ile açılmıyor.Telefon yeni bataryada bi sorun olduğunu sanmıyorum.Sizce nasıl çözücem

yagmursuzum

yagmursuzum

Üye
Arkadaşlar merhaba,5800 bana iki gün önce hediye olarak geldi. Teknolojik açıdan pek birşey bilmediğim için telefonda sorun olup olmadığını veya telefona ne gibi bi aktarım yapmam gerektiğini bilmiyorum.Telefonculara soruyorum ama hepsi birbirinden beter.Zaten çoğu da bi bilgisi olmadığını söylüyor.Bana yardımcı olabilir misiniz ...

Telefonum ilk geldiği gün,telefonu incelerken şarjı bitti ve şarja taktım.2 saatte şarjı tamamlandı.ilk şarjı uzun tutup tutmamak arasında kaldım ve bu sitede li on pilllerin uzun tutulmasının faydası olmadğını okudum,zaten kullanma klvuzunda da farklı birşey yazmıyodu.telefonu şarjdan aldıktan 11 saatte şarjı tamamen bitti.Ve üstelik telefonu gün içinde 1 dkdan başka kullanmadığım halde.
Sizce şarjı sıkıntılı değil mi yani ne bir mesaj var ne konuşma ne de diğer telefon özellikleri sadece 1 dk telefonun menüsünde gezdim okadar...11 saat? çok düşündürücü..

Ve bir de telefonda V31.0.101 yazılımı mevcut...Eğer güncelleştirme yapmam gerekliyse nasıl birşey yapmalıyım? ve son olarak...Güncelleştirme yapmam dahilinde telefonun kapanıp bir daha açılmama olasılığı olduğunu ve hiç böyle bir işe girişmemem gerektiğini söyleyenler oldu...Gerçekten böyle mi?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar merhaba,5800 bana iki gün önce hediye olarak geldi. Teknolojik açıdan pek birşey bilmediğim için telefonda sorun olup olmadığını veya telefona ne gibi bi aktarım yapmam gerektiğini bilmiyorum.Telefonculara soruyorum ama hepsi birbirinden beter.Zaten çoğu da bi bilgisi olmadığını söylüyor.Bana yardımcı olabilir misiniz ...

Telefonum ilk geldiği gün,telefonu incelerken şarjı bitti ve şarja taktım.2 saatte şarjı tamamlandı.ilk şarjı uzun tutup tutmamak arasında kaldım ve bu sitede li on pilllerin uzun tutulmasının faydası olmadğını okudum,zaten kullanma klvuzunda da farklı birşey yazmıyodu.telefonu şarjdan aldıktan 11 saatte şarjı tamamen bitti.Ve üstelik telefonu gün içinde 1 dkdan başka kullanmadığım halde.
Sizce şarjı sıkıntılı değil mi yani ne bir mesaj var ne konuşma ne de diğer telefon özellikleri sadece 1 dk telefonun menüsünde gezdim okadar...11 saat? çok düşündürücü..

Ve bir de telefonda V31.0.101 yazılımı mevcut...Eğer güncelleştirme yapmam gerekliyse nasıl birşey yapmalıyım? ve son olarak...Güncelleştirme yapmam dahilinde telefonun kapanıp bir daha açılmama olasılığı olduğunu ve hiç böyle bir işe girişmemem gerektiğini söyleyenler oldu...Gerçekten böyle mi?
İlk önce hayırlı olsun ii günlerde kullan..Sarz meselesini pek anlıyamadm..kullanmadığın halde bitmesi cok garip..eğer halen devam ediyorsa sorunun yeni bir bataryayla devam et eğer o bataryaylada aynı sorun cıkartırsa garantiye ver..versiyon güncelle arkadasım hiçbir sorun olmaz..5530,5800 ve n97 fun clubnde anlatıldı nasıl güncelleyeceğin..ayrıca v40 günllemesi die bi konudada anlatıldı..oralardan bakarak güncelleyebilirsin..

slh93yrg

slh93yrg

Üye
slm akadaşım bütün forumu gezmeme rağmen 5800 ıma bedava navigasyon bulamadım yardım ederimisin bide wln ile internete gircem wlan anahtarı diye bişi soruyo bağlancağım wirelesstede şifre yok nası bağlanabilirim

yagmursuzum

yagmursuzum

Üye
İlk önce hayırlı olsun ii günlerde kullan..Sarz meselesini pek anlıyamadm..kullanmadığın halde bitmesi cok garip..eğer halen devam ediyorsa sorunun yeni bir bataryayla devam et eğer o bataryaylada aynı sorun cıkartırsa garantiye ver..versiyon güncelle arkadasım hiçbir sorun olmaz..5530,5800 ve n97 fun clubnde anlatıldı nasıl güncelleyeceğin..ayrıca v40 günllemesi die bi konudada anlatıldı..oralardan bakarak güncelleyebilirsin..

yardım için çok teşekkür ederim batarya sorununu dediğiniz gibi halletmeye çalışacağım.Bir şey daha sorsam: site de o kadar çok güncelleme adı gördüm ki ne yükleyeceğimi hiç bilmiyorum ben.yani genellikle her güncellemede son çıkan güncellenme diyorlar da?

Üst Alt