Açılma Sorunu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Taka99

Taka99

Üye
    Konu Sahibi
Açılma Sorunu Acil Yardım
Arkadaşlar telefonda bazen 2 hat kullanyordum yani birini çıkarıp diğerini takıyordum.Sonra buna 3 hafta gib bir süre ara verdim ve o süre zarfında sadece 1 hat kullandım.Herneyse gene bugün ölye birşey yapacaktım ki garip bir sorunla karşılaştım.Hattımı çıkardım diğer hattımı taktım telefon açılırken beyaz ekran üzerine kırmızı yazıyla "Contact Service" yazdı ve başka hiçbir görüntü yoktu.Arkadan da nokia'n klasik açılma sesi geliyordu ve sonra kapandı.Avea'yı çıkardım türkcell'le denedim onla da olmadı.Hatsız da denedim hafıza kartı olmadan da denedim ama nafile :(Biraz önce çalışan telefon bataryayı çıkarınca çalışmaz oldu ve hala çalışmıyor :(Acil yardımlarıınıza ihtiyacım var :(6303 kullanıyorum bu arada

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar çok acil lütfen yardım edin :(:(

fbforever

fbforever

Üye
Format at. :D

fbforever

fbforever

Üye
Format telefon kapalıyken atılır.

Taka99

Taka99

Üye
    Konu Sahibi
Format telefon kapalıyken atılır.
"(*)(3) yes ve yukarıdaki kapama tuşlarının hepsine aynı anda basınız " diyor.Yaptım ama olmadı :S
Acaba yes tuşu o yeşil tuş mu yoksa ortadaki tuş mu .Bu arada o 4 tuşun hepsine aynı andamı basacağız ?

fbforever

fbforever

Üye
Yeşil tuş.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Öncelikle Geçmiş olsun,
Telefona bahsedilen yöntem ("(*)(3) yes ve yukarıdaki kapama tuş) ile format atılamaz çünkü telefonunuz java.bu özellik sadece symbyan telefonlar için geçerlidir.
''Contact Service'' hatası yazılım veya donanım bozulmalarında meydana gelir ve telefon açılmaz.tavsiyem servise götürün eğer yazılımsal problem ise versiyon yüklerler ,şayet donanımsal ise parça değişilir(umarım telefonunuzun garantisi halâ vardır)

Taka99

Taka99

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmuyor :(
Acaba s40'larda çalışmıyor mu ki?
Telefon herzamanki gibi açılıyor o kadar farklı birşey olduğu yok :(

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle Geçmiş olsun,
Telefona bahsedilen yöntem ("(*)(3) yes ve yukarıdaki kapama tuş) ile format atılamaz çünkü telefonunuz java.bu özellik sadece symbyan telefonlar için geçerlidir.
''Contact Service'' hatası yazılım veya donanım bozulmalarında meydana gelir ve telefon açılmaz.tavsiyem servise götürün eğer yazılımsal problem ise versiyon yüklerler ,şayet donanımsal ise parça değişilir(umarım telefonunuzun garantisi halâ vardır)

Hımm...
Tamam teşekkür ederim :(

fbforever

fbforever

Üye
*#06# Seri No'yu Gösterir
*#0000# Versiyonu Gösterir
*#7760# Üretim Seri numarasını gösterir
*#92702689# Garanti bilgileri gösterme ve düzenleme
*#2820# Bluetooth bilgilerini gösterir
*#73# Telefondaki oyunların skorlarını ve zamanlarını sıfırlar
*#335738# Mobil operatörden alınan SMS ve MMS ve GPRS'den alınmış profilleri siler
*#7370925538# Tüm cüzdan ve cüzdan kotlarını siler
*#7780# Fabrika ayarlarına geri döner
*#7370# Soft format
[Yeşil tuş]*3 Hard format

s40'la ilgili bunlar var elimde. Format atması lazım. :S Bu arada en son açma-kapama tuşuna basıyorsun değil mi?

Taka99

Taka99

Üye
    Konu Sahibi
*#06# Seri No'yu Gösterir
*#0000# Versiyonu Gösterir
*#7760# Üretim Seri numarasını gösterir
*#92702689# Garanti bilgileri gösterme ve düzenleme
*#2820# Bluetooth bilgilerini gösterir
*#73# Telefondaki oyunların skorlarını ve zamanlarını sıfırlar
*#335738# Mobil operatörden alınan SMS ve MMS ve GPRS'den alınmış profilleri siler
*#7370925538# Tüm cüzdan ve cüzdan kotlarını siler
*#7780# Fabrika ayarlarına geri döner
*#7370# Soft format
[Yeşil tuş]*3 Hard format

s40'la ilgili bunlar var elimde. Format atması lazım. :S Bu arada en son açma-kapama tuşuna basıyorsun değil mi?

Malesef ama olmuyor ya pff :(

sergenozsoy

Üye
aynı hata bendede oldu telefoncuya verdim servise gönderildi bugün(genpaya) yenisini iade edicekler bakalım.yapılmıyo o arıza çıkınca.değiştirilmesi gerekiyo...

Takipçi Satın Al

Üst Alt