Help plsss:)Nokıa E71 ile ilgili herşey!!!

Sponsorlu Bağlantılar

PaRs_NaRkO

Üye
    Konu Sahibi
Help plsss:)Nokıa E71 ile ilgili herşey!!!
E 71 ile ilgili gerekli yazılımları bu konu başlığı altında paylaşabilen arkadaşlar olursa,çok mutlu olucam...

Ayrıca,e posta alımıyla ilgili,bi problemim var.Tüm ayarların yapılmış olmasına rağmen,e posta alamıyorum,gönderemiyorum...Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinicem...Şimdiden Tşkrler.

• Beğen
Tepkiler: darendeli44 ve sevence

denekme

Üye
Bende aynı şekilde E71 le ilgili bazı şeyler öğrenmek istiyorum

mehmetcan01

Üye
cok yardımcı olmuşlar :)) bende herşeyi ögrenmek istiyorum bilen bi arkadas yardımcı oluversin

twoly22

Üye
E 71 ile ilgili gerekli yazılımları bu konu başlığı altında paylaşabilen arkadaşlar olursa,çok mutlu olucam...

Ayrıca,e posta alımıyla ilgili,bi problemim var.Tüm ayarların yapılmış olmasına rağmen,e posta alamıyorum,gönderemiyorum...Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinicem...Şimdiden Tşkrler.

İlk setting wizart yüklemesinden sonra sana bir mail gelecektir. gelen maildeki linke tıkla ve nokyanın son e-mail güncellemesini yükle Sorunsuz Çalışacaktır

sencer02

Üye
arkadaşlar vallah yardımcı olan olursa çok ii olur benimde yardıma ihtiyacım var ...

kenyas34

Üye
nokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen

yavuzsarica

yavuzsarica

Üye
Selam Arkadaslar,
Öncelikle böyle bir Telefona sahip olmak cok güzel birsey cünkü Telefondaki özelikler hic bir telefonda bukadar zevk vermiyor.
Wi-Fi olsun , GPS olsun , BLuetooth , S60 3rd Version ve daha neler.
Yani 10 Puandan 10 veriyorum.BlackBerry Curve 8900 bile bir halt yiyemiyor Nokiayanin E.Series ustasina.
gelelim Mail Probleminize.
Maili almak ve yollamak icin 2 seceneginiz var .
Ya Nokia E-Mai Setupi kurup kullaniyorsun yada Nokiayanin mesaj Menüsünde E-Mail hesap acmak imkani var.
Google da kayit oldugunuz Mail Sirketini bagzi detaylari lazim misal , : E-Mail giren Server :pop3.live.com
E-Mail Gönderen Server : smtp.live.com ve Port Nummerasi 25....Bu Live da böyle ve Hotmailde.....GMX olanlar baska ve baska türlü E-Mail Sirketleri.
Internette yaziyor ne yazmaniz gerektigini.
Sorular Olursa Bekliyorum
Saygilar Sevgiler

Kütahyali Yavuz-Ezel

yunus_izmir

Üye
arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için tşk e71 tlfnm var telefon hafızasına coreplayer yükledim ve silinmiyo taşınmıyo kısacası hiç bişey yapılmıyo onu nasıl silebilirim bi yardımcı olursanız sevinirim

clnq

Üye
joystick ışıgı belirli aralıklarla yanıp sönüyor.durdurmanın imkanı yokmudur ?

ayanikwalla

Üye
Bana nokia e71 için matriks mobile tarzı online borsa uygulaması lazım 1 haftadır arıyorum bulamadım bilen varsa gönderebilirmi, sırf bu yüzden telefondan nefret etmeye başladım Iphone da herşey var pişman oldum gibi...yardım eden olursa sevinirim

TeChNoLoGy41

Üye
Bildirim ışığını Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Bildirim ışığı menüsünden kapatabilirsin. Eğer telefonunda cevapsız çağrı, yeni mail yada yeni mesaj varsa yanıp sönecektir.
Bende E71 kullanıyorum ve mesaj yazarken ağırlaşma problemi bende de var. Bu problem Nokia'nın bu versiyonlarında oluyor diye biliyorum. Turkcell İletişim Merkezi'nde çalışıyorum ve bu partide sattığımız E71'lerin hepsinde bu sorun var. Ancak daha önceki serilerde böyle bir durum sözkonusu değil. Cihazınız garantili ise teknik servise gönderin, problemi çözüp gönderiyorlar.
Bu arada, E71'e uyumlu ters çevirdiğimizde sessize alma programı var mı? Çünkü önünde ışık sensörü var olabilir diye düşünüyorum.

ewciye

Üye
emek veren herkese çok teşekkürler çok güzel site ellerinize saglık

bkzmn

bkzmn

Üye
Arkadaşlar öncelikle selamlar herkese..
arkadaşım bir konu açmış sağolsun 2 sayfa burda yorum yapılmış ama benim gördüğüm yorumlarda e71 ile bilinenlerin yazılması yerine lak lak ediliyor.
Yokmu bu lanet teleefonu kullanmayı bilen yaa :S
çıldıracam arkaadaş en sonunda nereye bağlanıyorsam gprsden bağlanıyor maile giremiyorum msn yok hiç bişey yok parçalayacam az kaldı..
yardım ederseniz sevinirim.
saygılarımla.

horozcuih

Üye
Bende de E-71 var, aldığıdan beri SIM kart hatası veriyor, ilk ayında 4 kere servise gitti KVK sorunu bulamıyor. Cihazdaki sorunu tespit edemedikleriden Nokia değişime yanaşmıyor. Bende hakem heyetine yazdım. Benzer sorun yaşayan varsa lütfen buraya yazsın çok faydası olur. Teşekkürler

karshiyakali

karshiyakali

Üye
joystick ışıgı belirli aralıklarla yanıp sönüyor.durdurmanın imkanı yokmudur ?
kardeşim onu kapabilirsin istersen ayarlar - genel- kişiselleştirme-bildirim ışığı var ordan ayarlama yapabilirsin

hattemo

hattemo

Üye
arkadaslar tLf cok güzel hic laf yok......sadece biraz arastirin.....bende e mail kurdum ilk önce çalişmadi ama tlf nu kapadim açtim mail ler yağmaya basladi

knight rider

knight rider

Üye
Bende de E-71 var, aldığıdan beri SIM kart hatası veriyor, ilk ayında 4 kere servise gitti KVK sorunu bulamıyor. Cihazdaki sorunu tespit edemedikleriden Nokia değişime yanaşmıyor. Bende hakem heyetine yazdım. Benzer sorun yaşayan varsa lütfen buraya yazsın çok faydası olur. Teşekkürler
Haklısınız ne nokia ne de yetkili servis değişime hatta ürün bedeli iadesine yanaşmıyor.Benim nokia e71 de sorunlar çıkardı.5 kez yetkili servise gitti ama yolu var.Bulunduğunuz semtin kaymakamlığındaki tüketici şikayetleri bölümüne dilekçenizi,servis formları ve faturanızı da ekleyip verin.Tabi değişim mi yoksa bedel iadesi mi belirtin.Hakem heyeti kararı bağlayıcıdır.Olumlu karar ise uymak zorundalar,aksi halde mahkemeye verip masraflarınızı da karşı taraftan tahsil edebilirsiniz diye biliyorum.

dr.azrail

Üye
[ı][sıze=3]aynı dert bende de var kardes sadece sende olan bırsey degıl hepsınde o oluyo tek kusuru o olmaması gereken bısey ama 3 . Satırdan sonra yapıo [/sıze][/ı]

bilooooo

Üye
E71 e sahibim ve usb sorunu var
nete bağlanınca yaklaşık 15 dk sonra atıyor uyumsuz usb moduyla bağlanmışız öyle diyor
bu sorunu gidermenin bir yolu var mı?

devils_arek

devils_arek

Üye
arkadaşlar E71 i yaklaşık 3 aydır kullanıyorum mesajlarda yazma dilini ingilizce yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız yada smschat programını yükleyebilirsininiz güzel bir programdır ıphone gibi mesajları karşılıklı görebilirsiniz kendi yazdıklarınızı ve karşınızdakinin yazdığını
orta tuştaki ışığı kısmak için canlılık yada bildirim ışığı artık hangisi yazıyorsa ayarlardan onu kapamanız yeterli olur
sim kart ve usb hatalarının sebebini bilmiyorum ama hiç yaşamadım
usb tahminimce bağlantı kablosu yada nokia pc suite ile ilgili bir hatadır
birşey lazım olursa özelden ulaşın program oyun tema bulunur yollanır yardımcı olunur

Takipçi Satın Al

Üst Alt