5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istersen bütün dünyayı yükle tabii hafıza kartın yeterse..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir abi ben navi kodu değiştirip yenden yükledim heralde nemesiste protod kodu yazıyorum sonra o wather mı neyse ona tıkladım hiçbir uyarı vermedi bende 10-15 sn bekledim çıktım sonra güncelledim sonra kendi kosumu girdim sonra gine 10-15 sn sonra çıktım sonra nokianın hani son çıkan ücretsiz navigasyonunu yükledim acaba oldumu bu navigasyn nemesis kodu değiştirmem doğrumu bide son çıkan haritayı yüklemem doğrumu bide hala çekmiyo navigasyon??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son güncellemeyi yaptıysan sorun yok..nemesisle bir daha bakıp hangi kodla güncelleme yaptığına bak..ovi maps son güncellemeye sınırsız oldu zaten..onu yüklemen yeter..bağlanması için açık havada bir müddet beklemen gerekecek..ilk bağlanma uzun sürer..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
benimde artık bir bedava navigasyonum var ding dang dong catlasın tum dostlar :P ( geceye biraz renk olsun )

kurt eren benimde aynı nadir ustadın dedigi seklde yaptım ve balkonda 5 dkka durmamın sonucu navigasyon tamam oldu sanada bol şans ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benimde artık bir bedava navigasyonum var ding dang dong catlasın tum dostlar :P ( geceye biraz renk olsun )

kurt eren benimde aynı nadir ustadın dedigi seklde yaptım ve balkonda 5 dkka durmamın sonucu navigasyon tamam oldu sanada bol şans ;)
:d::d: hiç güleceğim yoktu..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir ben son çıkan navi yükledim ya iyimi yapmıssım bide nemesisle hangi kodla güncellediğime nerden bakcam ayrıntılı yazarmısn

--------------- Ekleme ---------------

bide bu nemesis böylemi kodu yazdım uyarı vermedi bekledim çıktım doğru yaptım dimi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir ben son çıkan navi yükledim ya iyimi yapmıssım bide nemesisle hangi kodla güncellediğime nerden bakcam ayrıntılı yazarmısn

bide bu nemesis böylemi kodu yazdım uyarı vermedi bekledim çıktım doğru yaptım dimi
ya canım ilk sayfada anlattım..nemesis uyarı vermez zaten..sen en iyisi ilk sayfa 9.cu mesaja bak..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nemesisle bir daha bakıp hangi kodla güncelleme yaptığına bak böyle dedin yha nerden bakıcam onu soruyorum orda yazmıyor

vodbull

vodbull

Üye
O videodaki Arkadaşla konuştum saolsun cvp verdi;
-----
Fazladan hiçbirşey yapmadım, hiçbirşey kurmadım. Tüm güncellemeleri yapılmış v40 bir cihaz. Sadece telefonun DNS ayarlarını değiştirdim ( anlatılıyor, adresler 8.8.8.8 ve 8.8.4.4)

Eğer ki telefon youtube.com adresine girmeye çalışıyor, bekleyip ağ geçidi yanıt vermiyor gibisinden birşey diyorsa, onun çözümü de şu: Gireceğin adresin sonuna ?nomobile=1 ekliyorsun. yani youtube.com/?nomobile=1

Ayrıca youtube sitesine girmeden izlemek için youtube programı var. Bir de vtap isminde bir program var, bu birçok video sitesini bir arada gösteren birşey.
Hemen ekleyeyim 5800 kendi browserında Facebook videolarının gösterimi mümkün değil, telefondaki Flash biraz kısıtlı.

Kolay gelsin.
-----

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
9.cu mesajdakileri tekrar yap..sadece scan a bas orda hangi kod yazıyor bana söyle..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
abi büyüteçe tıklıyorum phone diyip scan basıyorum yazı falan çıkmıyor

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir abi çıktı 5 tane kod 1i IMEI 2.versyon öbürlerini bilmiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağğda üstte olur resme bakarsan..sen 7 rakamlı kodu yaz..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir abi flash tıkladım scan dedim ------------ Product Info ------------
Code: 0559083
BU Çıktı

evet abi bu 0559083

ama tel arkasında 0579269 yazıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam Turkey red olması lazım..

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
O videodaki Arkadaşla konuştum saolsun cvp verdi;
-----
Fazladan hiçbirşey yapmadım, hiçbirşey kurmadım. Tüm güncellemeleri yapılmış v40 bir cihaz. Sadece telefonun DNS ayarlarını değiştirdim ( anlatılıyor, adresler 8.8.8.8 ve 8.8.4.4)

Eğer ki telefon youtube.com adresine girmeye çalışıyor, bekleyip ağ geçidi yanıt vermiyor gibisinden birşey diyorsa, onun çözümü de şu: Gireceğin adresin sonuna ?nomobile=1 ekliyorsun. yani youtube.com/?nomobile=1

Ayrıca youtube sitesine girmeden izlemek için youtube programı var. Bir de vtap isminde bir program var, bu birçok video sitesini bir arada gösteren birşey.
Hemen ekleyeyim 5800 kendi browserında Facebook videolarının gösterimi mümkün değil, telefondaki Flash biraz kısıtlı.

Kolay gelsin.
-----

aynen arkadaşım dediklerin doğru

telefonun kendi tarayısından giriş videodaki gibi olmakta :) çok ama çok sağol bu bilgi için şimdi telefonumu daha da çok seviyorum görüntü kalitesi süper donma vs vs şeyler yok ama yalnız ilk başta izledim video sonra ise ekranın sol köşesinde mavi renkli flas göründü video izleyemedim şimdi de buna uyuz oldum :)

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dns adreslerini bu tarz yapın
www. youtube. com/?nomobile=1 yazın giriş yapın rahatlıkla videodaki gibi giriş :)

ircatlas

Üye
0559083 bunu yapan varmı kırmızıya dönüyormu çalışıyormu kırmızı kodu ?

kelleci0142

kelleci0142

Üye
telefonumun tuş takımını ve rehberi 2 gündür açılmıyor ne yaptım hangi ayarla oynadım bulamadım yoksa telfonda bir arızamı var diyeceğim ama menüye girince sağ ve sol tuşlar gayet rahat kullanılıyor ama ev ekranına geldiğimde sol tuş takımı ve sağ rehber açılmıyor çıldırmak üzereyim bi yardım etsen nadir kardeş telefonum 5530 acil cevap bekliyorum orjinal ayarlara döndüm yine düzelmedi