benimde artık bir bedava navigasyonum var ding dang dong catlasın tum dostlar :P ( geceye biraz renk olsun )
kurt eren benimde aynı nadir ustadın dedigi seklde yaptım ve balkonda 5 dkka durmamın sonucu navigasyon tamam oldu sanada bol şans![]()

hiç güleceğim yoktu..hiç güleceğim yoktu..
Hadi Sağlıcaklar kal İyi geceler 

ya canım ilk sayfada anlattım..nemesis uyarı vermez zaten..sen en iyisi ilk sayfa 9.cu mesaja bak..nadir ben son çıkan navi yükledim ya iyimi yapmıssım bide nemesisle hangi kodla güncellediğime nerden bakcam ayrıntılı yazarmısn
--------------- Ekleme ---------------
bide bu nemesis böylemi kodu yazdım uyarı vermedi bekledim çıktım doğru yaptım dimi
O videodaki Arkadaşla konuştum saolsun cvp verdi;
-----
Fazladan hiçbirşey yapmadım, hiçbirşey kurmadım. Tüm güncellemeleri yapılmış v40 bir cihaz. Sadece telefonun DNS ayarlarını değiştirdim (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızanlatılıyor, adresler 8.8.8.8 ve 8.8.4.4)
Eğer ki telefon youtube.com adresine girmeye çalışıyor, bekleyip ağ geçidi yanıt vermiyor gibisinden birşey diyorsa, onun çözümü de şu: Gireceğin adresin sonuna ?nomobile=1 ekliyorsun. yani youtube.com/?nomobile=1
Ayrıca youtube sitesine girmeden izlemek için youtube programı var. Bir de vtap isminde bir program var, bu birçok video sitesini bir arada gösteren birşey.
Hemen ekleyeyim 5800 kendi browserında Facebook videolarının gösterimi mümkün değil, telefondaki Flash biraz kısıtlı.
Kolay gelsin.
-----
çok ama çok sağol bu bilgi için şimdi telefonumu daha da çok seviyorum görüntü kalitesi süper donma vs vs şeyler yok ama yalnız ilk başta izledim video sonra ise ekranın sol köşesinde mavi renkli flas göründü video izleyemedim şimdi de buna uyuz oldum