5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dumanx144

Üye
Eline sağlık 5530 kullanıcısıyım bende tşkrşler

warhacker

warhacker

Üye
Nadir Abi

Nokia ovi loader demişsinde o nedır ve oyle ugrsasılcak bısey olmasın hanı sızın verdıgınız varya 3-4 mb onun ısterse 200-300 mb lık surumu falan yokmu tum dunya ıcın :D zaten tel 5800 ve hafıza kartı 8 gb sıgar herhalde :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia map Loader var onu indir pc ye kur..bütün dünyanın haritasını indir..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bağlantı ayarlarında veri araması olacak onu sınırsız yapacaksın..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Hemen Deniyorum Nadir abi :)

--------------- Ekleme ---------------

Sorun Kalktı Nadir abi :) saqol

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama demin youtube den bi video izledim ve hemen size de sormak istedim

lütfen izleyiniz ?

birde neden bizler telefonun kendi tarayıcısı tarafından bu sitreye girememekteyiz anlamış değilim tmm türkiyeden engelli bu site ama illaki çözüm yolu wardır.Diye düşünüyorum neyse sizler videoyu izleyin ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapabilecek birşey yok..bilgisayardan dns yi değiştiriyorum takır takır seyrederken bunda seyredemiyorum ilginç..

sertacksk

sertacksk

Üye
Arkadslar herkese slm ...5530 a yazılım güncellendiginde msj yazarken ki sıkıntı (kasma) geçiyor mu bilmek istiyorum telefon alındıgındaki versiyonunda .bilgilendirirseniz sevinirim tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet problem oluyormuş..yalnız yazma dilini ingilizce yaparsan sorun olmuyormuş..

sertacksk

sertacksk

Üye
ya öylede yazılmıyor ki yaa t9 kullanıyorum hiç bi kelimeyi tanımıyor.sinir oldum şimdi ...teşekkürler nadir

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
yapabilecek birşey yok..bilgisayardan dns yi değiştiriyorum takır takır seyrederken bunda seyredemiyorum ilginç..

yok ama nadir bak şimdi işin ilginç kısmı o video daki kişi :) türk sanırım hani telefonda türkçe yazılar ve turkcell hat kullanmakta ama o rahat bir şekilde girmekte bizler ise :) yani ... saçma bi durum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire kullandın mı?

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
skyfire kullandın mı?

v40 güncellemiştim zaten burdan sizlerin yardımlarıyla skyfire sitesinden de beta sürümünü indirdim yüklü onu kullanıyorum ama şöyle bi sorun var orda da telefondan başka bir işlem yapılamıyor skyfire açık olduğunda iyi hoş bir progtam ama telefonun kendi tarayıcısıyla tabi nete girebilmek daha da güzel ama gel gör ki ondan da istediğimiz şekilde yararlanamıyoruz ... o videoki vatandaşımız nasıl yapıyorsa artık bilemicem :) sormak lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dns ayarlarından 4.2.2.5
4.2.2.6 yaptın mı?

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
dns ayarlarından 4.2.2.5
4.2.2.6 yaptın mı?

ewt dns ayarlarım hep bu tarz yapmaktayım ama malesef ki videodaki gibi giriş yapamamakta ama şöle bişe daha farkettim bazı vlan aglarına bağlandığım zaman ise telefonun kendi tarayıcısından youtube sayfası acılmakta ama :) videodaki gibi tabikide değil

futbol123

futbol123

Üye
nadir abi 5800 v40 yükledim titreşim sertleşti v40ların hepsinde böylemi yoksa benim 5800 mı bozuldu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewt dns ayarlarım hep bu tarz yapmaktayım ama malesef ki videodaki gibi giriş yapamamakta ama şöle bişe daha farkettim bazı vlan aglarına bağlandığım zaman ise telefonun kendi tarayıcısından youtube sayfası acılmakta ama :) videodaki gibi tabikide değil
video yabancıy..Türk değil maalesef..Türk olsa biz niye yapamayacağız..
nadir abi 5800 v40 yükledim titreşim sertleşti v40ların hepsinde böylemi yoksa benim 5800 mı bozuldu ?
hayır normal bende..sertleşti derken nasıl oluyor?

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
telefon türkçe hat turkcell olunca o bakımdan bende söyledim ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon Türkçe ama nerde girdiğini göremiyoruz..Türkiye'de mi acaba?