5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
nadir abi v tap prog kurdum. ancak programı açar açmaz şebekeyle internete giriyor. w lan ile bağlanması için nasıl ayarlamamız gerekiyor. bide 15 gün diyor.
arkadasım sen ilk önce ayarlar-bağlantı-hedefler ve internet yazan yere gir ordaki önceliği wlan'a ver..Sorunun çözülecektir die düşünüyorum..15 gün demesinin sebebide trial olmasından..

--------------- Ekleme ---------------

valla şebeke bağlantısını başka zamanlarda kullanmıyorsanız benim gibi silin..ayarlardan bağlantı ayarlarına girip hedeflerden siliniyor..
Evd Nadir abinin dediğide kesin çözümlerden birisi :) veya bnmkisinden daha kesin :evet:

suat__2006

suat__2006

Üye
abi dediğin gibi sildim. simdi v tap ı açtığımda ((unable to connect to network. you need network connection for vtap to work)) yazıyor. alttada scan again ve exit var. scan again e bastığımda aynı hatayı veriyor. bağlantıyı silmeden önce böle demiyordu.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ßaqlantıda sorun var ondan bahsediyor..Keske ilk önce silmeden wlanı öncelik verip deneseydin kardes..Ama ßelki bi yolu vardır..Olmadı Nadir abi her türlü çözüm yolu sunar sana ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yanda seçenekler falan yok mu? ağı seçmek için..bende kurulu deil..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadasım ßekle biraz bn telefonuma kurup deniyeyim..Sonucu hemen buraya yazarım..

suat__2006

suat__2006

Üye
tamam abiler sağolun. bağlatı ayarlarından wlan ı da sildim. wlan nı yeniden yapılandırdım. bu sefer direk girdi. şimdi programı deneyecem bi. teşekkürler........

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne için kuruyorsun Suat?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
tamam abiler sağolun. bağlatı ayarlarından wlan ı da sildim. wlan nı yeniden yapılandırdım. bu sefer direk girdi. şimdi programı deneyecem bi. teşekkürler........
Bnde smdi yükledim hiçbir sorun vermeden direq girdi wlan ağıyla..Sorununun çözülmesine sevindm..ii günllerde kullan:oke:

suat__2006

suat__2006

Üye
nadir abi facebook dan video izlemek için. programı açtım. videolar sıralanıyor nerelerin videoları bilmiyom. basınca gösteriyor çok güzel. ama faceden nasıl izleyecez bunda. yani face sayfama giremiyom

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire var ben verdim onu indirip kur..

suat__2006

suat__2006

Üye
skyfire kurdum. gayet güzel çalışıyor. dokunmatiğide çok güzel algışıyor. tşk ler nadir abi.

abi bu prog süresiz dimi? bide ekrana dokunmazsam kararıyor ve sonrada tuş kilidine geçiyor. bunun bi ayarı varmıdır acaba.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
dostlar bi sorum olacak forumda çok yeniyim ayrıca nokia tür telefonlarda da bu yüzden lütfen cahilliğimi bağışlayın telefonu aldım ve versiyon geldiğini duydum açıkcası telefonuda bi arkadaşımın tavsiyesiyle aldım güzel telefon versiyon yükledim güç bela fakat yeni versiyonda kinetic scrolling eklendi diyosunuz fakat ne anlama geldiğine pek anlam veremedim mantık yürütmeye calısdım fakat dogru mu yanlıs mı bilmiyorum da birisi kısa da olsa açıklayabilir mi?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
dostlar bi sorum olacak forumda çok yeniyim ayrıca nokia tür telefonlarda da bu yüzden lütfen cahilliğimi bağışlayın telefonu aldım ve versiyon geldiğini duydum açıkcası telefonuda bi arkadaşımın tavsiyesiyle aldım güzel telefon versiyon yükledim güç bela fakat yeni versiyonda kinetic scrolling eklendi diyosunuz fakat ne anlama geldiğine pek anlam veremedim mantık yürütmeye calısdım fakat dogru mu yanlıs mı bilmiyorum da birisi kısa da olsa açıklayabilir mi?
arkadsım gir rehberine eğer cok kişiyse söyle elini alttan yukarıya doğru hızlıca ceq ve bırak elini gerisini sen seyret :D Olmadı müziklerinde dene..olmadı dosyalarda (menü Hariç)Assağıya yukarıya doğru cek..yerinden oynadığının farkında olacaksın..Kinetic scrolling kısacası kaydırma özelliğidir az el hareketiyle cok iş yapmaqtır..

suat__2006

suat__2006

Üye
arkadaşım kinetic scrolling özelliği ekranı yandaki kadırma çubuğuyla değilde ekranın istdiğin bir noktasına parmağını koyarak kaydırma özelliği. özellikle rehber menüsünde ve galeri menüsünde çok işe yarıyor. yandaki ufacık bir çizgiyle uğraşmana gerek kalmıyor...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
skyfire kurdum. gayet güzel çalışıyor. dokunmatiğide çok güzel algışıyor. tşk ler nadir abi.

abi bu prog süresiz dimi? bide ekrana dokunmazsam kararıyor ve sonrada tuş kilidine geçiyor. bunun bi ayarı varmıdır acaba.
arkadasım o telefonun ayarlarından yapabileceğin ßirsey..sky fire ile ilgisi yoq..menü-ayarlar-telefon-ekran-ışık zamanaşımı en yükseğe alabilirsin..

suat__2006

suat__2006

Üye
anladım ali kardeş ama mesela galerinden bir video izlediğim zaman hafıza kartındaki o zaman kapanmıyor. yani video yu tel algılıyor o zaman. ama bu program video yu algılamadığın dan kapanıyor. bir ayarı vardır diye düşünmüştüm.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
teşekkürler arkadaslar tahmin ettiğim şeymiş güzel telefon bu forumdan da bolca faydalanıcam yardımcı olan olmaya calısan herkese teşekkürler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
anladım ali kardeş ama mesela galerinden bir video izlediğim zaman hafıza kartındaki o zaman kapanmıyor. yani video yu tel algılıyor o zaman. ama bu program video yu algılamadığın dan kapanıyor. bir ayarı vardır diye düşünmüştüm.
Hımm..Anladm ama malesef kardes o sky firenin özelliği..onun ayarıda yoq malesef..

teşekkürler arkadaslar tahmin ettiğim şeymiş güzel telefon bu forumdan da bolca faydalanıcam yardımcı olan olmaya calısan herkese teşekkürler
Her zaman bekleriz..

suat__2006

suat__2006

Üye
aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?

sendrom1

Üye
beyler n97 nin yeni versiyonu geldi telefonlardan cok anlamam versiyonu yükselttim telefonda kendim aldıgımda facebook ve youtube yüklüydü versiyon yükseltince silindi forumdan indirip tekrar kurdum. ama ana ekrandaki seceneklerde icerik ekle diyince facebook ve youtube görünmüyor. seceneklere tekrar nası getirebilirim. diger sorunumda

yine ana ekranda secenekler numaratör rehber seklinde olan görüntüyü telin kendi temasıyla su hale getirmemiz mümkünmü bide son versiyonu hacklemek mümkünmü simdiden herkez

yeni versiyon da arka plan siyah alttaki buton lar gri olmus tamamen siyah yapabilme gibi bi olanak varmı?