5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nadir abi flash tıkladım scan dedim ------------ Product Info ------------
Code: 0559083
BU Çıktı

--------------- Ekleme ---------------

evet abi bu 0559083

--------------- Ekleme ---------------

ama tel arkasında 0579269 yazıyor
nadir abi proted kodum 0559083 ama telefonun arkasında 0579269 yazıyo bu sorun olurmu garanti açısından falan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesisle kendi kodunu değiştir..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
şu v40 hack bir arkadaş türkçeye çevirmişti linkini bulamdım bulan varsa atarmı buraya

kelleci0142

kelleci0142

Üye
EEE hani nadir kardeş bizim soruya bi cevap gelmedi hala merakla bekliyorum cevabını

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonumun tuş takımını ve rehberi 2 gündür açılmıyor ne yaptım hangi ayarla oynadım bulamadım yoksa telfonda bir arızamı var diyeceğim ama menüye girince sağ ve sol tuşlar gayet rahat kullanılıyor ama ev ekranına geldiğimde sol tuş takımı ve sağ rehber açılmıyor çıldırmak üzereyim bi yardım etsen nadir kardeş telefonum 5530 acil cevap bekliyorum orjinal ayarlara döndüm yine düzelmedi
telefonuna hard format atacaksın..

sertacksk

sertacksk

Üye
nadircim kolay gelsiin. başka siteye sordum ama tatmin edici bi cevap alamadım sana sorayım dedim..bende 5530 var ama malum bizim telin tuş acma kiliti biraz dandik sallanıyo vs. herneyse ben o kiliti pek kullanmak istemiyorm bana bi otomatik tel kilitleyici programı verebilirmisin yada bi önerin varmıdır?küçük oldugundan hala alışamadım o kilite ya eskiden yıldız kare gibi bişeye basardık kilitlenir acılırdı ama şimdi iş zorlaştırdılar

kelleci0142

kelleci0142

Üye
hard formatı nasıl atacağız birde onu anlatsan süpersin kardeş şunu unutmaki telefonun tuş takımı açılmıyor yani yıldızdı kareydi numaraydı mümkün olmuyor hard format nasıl atılacak bi yardım et daa

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
hard formatı nasıl atacağız birde onu anlatsan süpersin kardeş şunu unutmaki telefonun tuş takımı açılmıyor yani yıldızdı kareydi numaraydı mümkün olmuyor hard format nasıl atılacak bi yardım et daa

Kardeş Telefonun Kapalı Haldeyken Yeşil Tuş+Kırmızı Tuş ve Kamera Tuşuna Basıcaksın Ve En Son Olarakacma kapama tuşuna basıcaksın Ve Telefon Acılana Dek Oyle Bekleyeceksın.. Telefon acıldıktan sonra elini cekebilirsin o tuşlardan.. telefon acıldıktan sonra senden tarih ve ulke ayarlarını soruyorsa formatın olmuş demektir..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Ustad iyi aksamlar.. sen daha onceleri xsign die bir sertifikalama programı vermstn ancak benm beceriksizligimde olucak ki surekli biseyi sertifikalamk istedigimde complate 0/1 not complate 1/1 diyor ve sertifikalamıyor.. sertifika dahi herseyi tam takır yaptım ancak olmadı.. sertifikalamanın baska bir yontemi var mı ? yada v31 i hackleme yontemi duruyor mu hala ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle bir hata verdiyse sertifikanda hata var başka bir sertifika daha al..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ustad iyi aksamlar.. sen daha onceleri xsign die bir sertifikalama programı vermstn ancak benm beceriksizligimde olucak ki surekli biseyi sertifikalamk istedigimde complate 0/1 not complate 1/1 diyor ve sertifikalamıyor.. sertifika dahi herseyi tam takır yaptım ancak olmadı.. sertifikalamanın baska bir yontemi var mı ? yada v31 i hackleme yontemi duruyor mu hala ?
v31'e hack yapılabiliyor..Uygulamalar bölümünde sistem modifikasyon bölümünden ulasabilirsin:oke:

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
peki hack yaptıktan sonra yeni guncellemede bir sorun oluşu yormu ? oluşmuyorsa aliço bana tam link atabilirmisin ?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
peki hack yaptıktan sonra yeni guncellemede bir sorun oluşu yormu ? oluşmuyorsa aliço bana tam link atabilirmisin ?
arkadasım hack yapman kolay birsey ama güncelleme yaptıktan sonra yani v40'a yükselttikten sonra hala hack devam eder ama Hard Format atmassan güncellemenin özelliklerinin verimini tam alamassın vede sorunlar yaşayabilirsin..Vede malesef hala v40'a hellox hack desteği sağlamadı..ama bn çıkana kdr peq verim alamadan yada v31 sürümnden devm ederim diyorsan Alttaki verdiğim Linki dene vede hack yap..
Helleox2 v.2.03

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasım hack yapman kolay birsey ama güncelleme yaptıktan sonra yani v40'a yükselttikten sonra hala hack devam eder ama Hard Format atmassan güncellemenin özelliklerinin verimini tam alamassın vede sorunlar yaşayabilirsin..Vede malesef hala v40'a hellox hack desteği sağlamadı..ama bn çıkana kdr peq verim alamadan yada v31 sürümnden devm ederim diyorsan Alttaki verdiğim Linki dene vede hack yap..
Helleox2 v.2.03
:oke::oke::oke: harikasın Aliçooo sen bu işi kapmışsın..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Saqol Nadir abi :) Elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum :)

suat__2006

suat__2006

Üye
nadir abi v tap prog kurdum. ancak programı açar açmaz şebekeyle internete giriyor. w lan ile bağlanması için nasıl ayarlamamız gerekiyor. bide 15 gün diyor.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Nadir abi konuyla alakasız özür dilerim ama sana bir yerde ßirsey danısmak için birsey sordum ama sanırım farketmedin..Bu linkteki yazdığım yazıyı okuyup eğer o konu hakkında bilgin varsa cvplarsan mutlu olurum :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla şebeke bağlantısını başka zamanlarda kullanmıyorsanız benim gibi silin..ayarlardan bağlantı ayarlarına girip hedeflerden siliniyor..