Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel kardeşim moderatörler mühendis mi? bilen arkadaşlar varsa sana orda yardım ederler..konularını yanlış yere açmışın oraya ben taşıdım.bilsem yardım ederdim güzel kardeşim...ben sana yine bir iyilik yapıyım seni samsunspor arkadaşımıza gönderiyim..kendisi ayın üyesi o bu işi bilir..
site hakkındaya açtım 1 tane yanlış dediler symbian destege açtım 20 30 kişi bakmış cvp yazmamışlar 1 tanede symbian oyunlar bölümüne açtım ama symbian destege taşınmış onada 10 20 kişi bakmış cevap yok ayrıca fairy diye bi moderatöre sordum bu cvbı verdi
Nadir ve anıl adlı moderatörlere sorun symbian destek onların alanı ondan sordum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Allah Allah..ne yapıyım Ata sen söyle?:d:
Doğrusunu yaptın Hocam :)
Bizler her şeyi bilemeyebilirizama kimin ne bilip ne bilmediğini biliriz :)
Bi ara resmini gördüğümde epeyi bi kilon vardı da ondan dedim:)
Hadi len oradan!.. :ehe 110 kiloydum ama o kadar belli olmaz benim kilom, boy var bende kapı gibi...
Bir de şimdi gör...
Baklava sever misin? :d:
:d::d::d:Aleyküm Selam Ataaa :op: he yaa sabırsızlandım , çok durgunduk da bir ara , özledim herkezi
:sarıl:
Ne kıskanması yahu söylesene :hmmm
Geçmiş sayfalarda yazdıklarına istinaden söyledim yahu :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
site hakkındaya açtım 1 tane yanlış dediler symbian destege açtım 20 30 kişi bakmış cvp yazmamışlar 1 tanede symbian oyunlar bölümüne açtım ama symbian destege taşınmış onada 10 20 kişi bakmış cevap yok ayrıca fairy diye bi moderatöre sordum bu cvbı verdi
Nadir ve anıl adlı moderatörlere sorun symbian destek onların alanı ondan sordum
symbian destek bizim alanımız değil bir kere yanlış..neyse Güven abin birazdan ilgilenir..biraz bekle..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şebboo şebooo:d::d::d:(bu sefer de ben diyeyim:ehe)
haydin Millet..
Ata ABi baklavayı çok severim severim ama 68 kiloyum boyumda 179cm:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İyiyim mustafa abi Sağolasın,sen?
Uşaklar halaya tutuşmaz onlar kolbastı yaparlar:ehe
haydin gardaşlar:naughty:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tabiiki Nadir seve seve, fakat şuan bu güzel sohbetten üzülerek ayrılmak zorundayım

Hepinizi seviyorum

Gökhan sorununu okudum şuan tlf.la bağlıyım , yarın ilk fırsatta yardımcı olmaya çalışacağm , hepinize iyi geceler ..

arslansem

arslansem

Üye
İyi geceler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam mı Gökhancığım Güven abin yarın yardımcı olacak..sen ilk olarak kendi operatör bağlantını sil veya kapat..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İyi geceler Güven Abi.. De ben geldim sen gidiyorsun olmuyor ama.. :(

İyiyim mustafa abi Sağolasın,sen?
Uşaklar halaya tutuşmaz onlar kolbastı yaparlar:ehe
haydin gardaşlar:naughty:

Bizde de uşak derler ve halayın alâsı vardır. :naughty:
İyiyim ve moralim tavan yapmış durumda... :oley

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Tamam mı Gökhancığım Güven abin yarın yardımcı olacak..sen ilk olarak kendi operatör bağlantını sil veya kapat..
tamam ama kendi operatör baglantımı nasıl silecem :islik arkadaşlar kusura bakmayın boşuna meşkul ettiysem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bağlantı ayarları olması gerekiyor ordan vodafone internet olur onu ve vodafone wap ı sil..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir sorununuzu bizlerle paylaştığınızda -her ne kadar sinir bozucu olsa da- beklemek durumundasınız. Eğer şanslı iseniz, ilgili bölüm moderatörünün sorununuz hakkında bilgisi vardır (ki her zaman olması beklenemez) ya da konu hakkında bilgi sahibi olan üyeler o anda aktiftir, 1-2 gün içinde cevap gelir. Ancak normal şartlar altında ve biraz da şansınızın yaver gitmediği durumda 1 haftadan önce şikâyet etmemenizi öneririm. Kaldı ki 20-30 kişinin bakması bizim sitemiz için hiç de anormal bir rakam değil. 250.000 kişinin baktığı konularımız mevcut.

Bu süre size uzun gelse de şu konuda sizi temin edebilirim ki MaxiCep sitesi özellikle Google aramalarında en üst sıralarda çıkan Alexa sıralamasında ilk 70'de olan bir sitedir. Bu nedenle er ya da geç sizin sorununuza birileri google aramasında rastlayacaktır. Ve cevap gelecektir. Siz yeter ki konu başlığını doğru ve açıklayıcı yazabilin.

Ama derhal, aynı gün... Çok çok zor. Sonuçta burada kimse müşteri hizmetleri mantığıyla çalışmıyor, bir gönüllülük, yardımseverlik söz konusu. İlaveten herkes de her şeyi bilemeyebiliyor.
Keyifli forumlar.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
tamam ama kendi operatör baglantımı nasıl silecem :islik arkadaşlar kusura bakmayın boşuna meşkul ettiysem
Yapılandırma ayarlarından sil ve internet bağlantın böylece tamamen kesilmiş olur.
İyi geceler..

arslansem

arslansem

Üye
Kızdı valla :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Preator :D

Üst Alt