İçtim ben abi lan ne yapacuhh
Mustafa Furkan Üye Mehmet' Alıntı: Hoşbulduk Mustafa nasılsın Genişletmek için tıkla ... Moral seviyem %100 abi.. Harikayım.. Sen nasılsın abi?
Mehmet' Alıntı: Hoşbulduk Mustafa nasılsın Genişletmek için tıkla ... Moral seviyem %100 abi.. Harikayım.. Sen nasılsın abi?
Praetor Emekli Yönetici sadecebirisi' Alıntı: İçtim ben abi lan ne yapacuhh Genişletmek için tıkla ... Beraber içecuuuh
' KalendeR ' Üye Kım demıs sarhosluk ayıptır dıye dıyor ustad..SİZ HER SEYINIZI AYIKKEN KAYBETMEDINIZ MI?
Praetor Emekli Yönetici Nadir Hocamı kızdırmayın Yahu din kültürü hocasının konusuna alkollü gelinir mi hiç! Hocam konuya girişlerde promil denetimi yapsak mı
Nadir Hocamı kızdırmayın Yahu din kültürü hocasının konusuna alkollü gelinir mi hiç! Hocam konuya girişlerde promil denetimi yapsak mı
Praetor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: sıkıldım ya Ata.. Genişletmek için tıkla ... Ne oldu ki hocam? Mustafa Furkan' Alıntı: Diyene bak.. Genişletmek için tıkla ... Ben bu konu için konuşuyorum Mustafa. Yoksa Maxi-meyhane konumuz da var
Nadir' Alıntı: sıkıldım ya Ata.. Genişletmek için tıkla ... Ne oldu ki hocam? Mustafa Furkan' Alıntı: Diyene bak.. Genişletmek için tıkla ... Ben bu konu için konuşuyorum Mustafa. Yoksa Maxi-meyhane konumuz da var
Praetor Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Onun devamı "ama burada değil"di