Fatih[Sag0]HiphoP;2001608' Alıntı:Hasan Forumda Telefonunun olması veya olmaması önemli değil Konu dışı diğer bölümünde takılırsın eğleniriz beraber

Ulen Hasan ne demek elveda ne alakası var senin telefon yoksa benimde hiç bilgisayarım yok ben bırakıyommu Maxicebi kafamı attırma gece gece:
![]()

Telefonumda yok 

hasan bu konuyu görmemiş olayım . arkadaşlar uyku sersemi açmış galiba gidecekmiş gibi davranmayın hasanım burda canı sıkılmış galiba biraz![]()

Hasan illa telefonun olmasına gerek yok..burda telefonu olmayıpta konu açan binlerce kişi var..kararını gözden geçir..biz burdayız..

Araban yok diye yoladamı gitmiyorsun hasan silkelen kendine gel![]()

Bak Hasancım ben hem maddi hem emek ve zaman yönünden büyük fedakarlık yaparak burda bulunuyorum ùstelik başıma gelen talihsiz olaylarda cabası sen kalkmış telefonun yok diye gidilirmi koçum biz senin aileniz aileni telefon yok diye nasıl terkediyosun bu nasıl mantık hemen şu konu adını değiştir bi sorunun varsa bana pm at hadi sil şu konuyu
Pc gidiyor telefonumda yok ondan abi 
Senin iyiliğin için yapıyolar bunu Hasan bunu aklından çıkarma. Biz hep burdayız sen ne zaman gelsen burda olacaz kaçan bişey yok Hasan'ım meraklanma![]()

Vallaha konuyu kilitleyesim geldi. Tuvalet kagıdım yok yapamıyorum gibi bişi bu. Sen girmeye çalış yine üzme arkadaşlarını çok ayıp ablacım yaa
Alırsın Hasanım dünyanın sonu değilkiAbi telefonum yok diye değilkiPc gidiyor telefonumda yok ondan abi
![]()
Abla neyle gireyim ???
2 günde bir kafeden girersin sıkma canını