1 ay yokum Maxicep :(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
1 ay yokum Maxicep :(:(
Evet arkadaşlar maxicep'e veda vakti geldi :(:(

Bilgisayarımın olmadığından gidiyorum forumdan telefon dememin sebebi telefondan girerdim demek :(:(

KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
:bye::op::ağlarım:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Hasan Forumda Telefonunun olması veya olmaması önemli değil Konu dışı diğer bölümünde takılırsın eğleniriz beraber

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hasan illa telefonun olmasına gerek yok..burda telefonu olmayıpta konu açan binlerce kişi var..kararını gözden geçir..biz burdayız..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ulen Hasan ne demek elveda ne alakası var senin telefon yoksa benimde hiç bilgisayarım yok ben bırakıyommu Maxicebi kafamı attırma gece gece :box: :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2: Mehmet şunu bir renklendir..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hasan bu konuyu görmemiş olayım . arkadaşlar uyku sersemi açmış galiba gidecekmiş gibi davranmayın hasanım burda canı sıkılmış galiba biraz :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Araban yok diye yoladamı gitmiyorsun hasan silkelen kendine gel :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Mehmet şimdi onu uyandırır..:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop2::kop2::kop2::kop2::kop2:

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Fatih[Sag0]HiphoP;2001608' Alıntı:
Hasan Forumda Telefonunun olması veya olmaması önemli değil Konu dışı diğer bölümünde takılırsın eğleniriz beraber

Zaten öyle yapmaya çalışacağım ama 1 hafta sonra evde pc diye bişey olmayacak :(:(

--------------- Ekleme ---------------

Ulen Hasan ne demek elveda ne alakası var senin telefon yoksa benimde hiç bilgisayarım yok ben bırakıyommu Maxicebi kafamı attırma gece gece :box: :off:

Abi bilgisayarım 1 hafta sonra kapatılıyor :(:( Telefonumda yok :(:(

hasan bu konuyu görmemiş olayım . arkadaşlar uyku sersemi açmış galiba gidecekmiş gibi davranmayın hasanım burda canı sıkılmış galiba biraz :)

Keşke abi canım sıkılsada açsam :(

Hasan illa telefonun olmasına gerek yok..burda telefonu olmayıpta konu açan binlerce kişi var..kararını gözden geçir..biz burdayız..

Abi girecek imkanım yok :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bak Hasancım ben hem maddi hem emek ve zaman yönünden büyük fedakarlık yaparak burda bulunuyorum ùstelik başıma gelen talihsiz olaylarda cabası sen kalkmış telefonun yok diye gidilirmi koçum biz senin aileniz aileni telefon yok diye nasıl terkediyosun bu nasıl mantık hemen şu konu adını değiştir bi sorunun varsa bana pm at hadi sil şu konuyu

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Senin iyiliğin için yapıyolar bunu Hasan bunu aklından çıkarma. Biz hep burdayız sen ne zaman gelsen burda olacaz kaçan bişey yok Hasan'ım meraklanma :);)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Bak Hasancım ben hem maddi hem emek ve zaman yönünden büyük fedakarlık yaparak burda bulunuyorum ùstelik başıma gelen talihsiz olaylarda cabası sen kalkmış telefonun yok diye gidilirmi koçum biz senin aileniz aileni telefon yok diye nasıl terkediyosun bu nasıl mantık hemen şu konu adını değiştir bi sorunun varsa bana pm at hadi sil şu konuyu

Abi telefonum yok diye değilki :( Pc gidiyor telefonumda yok ondan abi :(

Pure Life

Pure Life

Üye
Vallaha konuyu kilitleyesim geldi. Tuvalet kagıdım yok yapamıyorum gibi bişi bu. Sen girmeye çalış yine. İnternet cafedemi yok. Üzme arkadaşlarını çok ayıp ablacım yaa

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Senin iyiliğin için yapıyolar bunu Hasan bunu aklından çıkarma. Biz hep burdayız sen ne zaman gelsen burda olacaz kaçan bişey yok Hasan'ım meraklanma :);)

Sağ ol abi :)

Vallaha konuyu kilitleyesim geldi. Tuvalet kagıdım yok yapamıyorum gibi bişi bu. Sen girmeye çalış yine üzme arkadaşlarını çok ayıp ablacım yaa

Abla neyle gireyim ???

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen 1 ay sonra yasak anca kalkar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt