oyyy ablasının güzeli :sarıl: 2 günde bir kafeden girersin sıkma canını :ehe Olabilir:ehe
Godfather Üye Konu Sahibi Fairy' Alıntı: oyyy ablasının güzeli 2 günde bir kafeden girersin sıkma canını Genişletmek için tıkla ... Olabilir
Fairy' Alıntı: oyyy ablasının güzeli 2 günde bir kafeden girersin sıkma canını Genişletmek için tıkla ... Olabilir
Nadir Emekli Yönetici canım yasak kalkınca gelirsin..olmadı Burcu'nunda dediği gibi internet kafeden girersin..bir şekilde girersin..ben teneffüste giriyorum be koçum..
canım yasak kalkınca gelirsin..olmadı Burcu'nunda dediği gibi internet kafeden girersin..bir şekilde girersin..ben teneffüste giriyorum be koçum..
Mehmet Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Muhtemelen 1 ay sonra yasak anca kalkar Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun sen iyi olda biz hep burdayız Hasanım
GoDFaTHeR' Alıntı: Muhtemelen 1 ay sonra yasak anca kalkar Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun sen iyi olda biz hep burdayız Hasanım
Godfather Üye Konu Sahibi Ben şimdi çıkıyorum abi kendinize iyi bakın şu bir haftayı çok iyi geçireceğim
Pure Life Üye Arkadaşlar ben bu bıcırığı hiçbir yere bırakmıyorum bu yüzden de konu kilitlenmiştir Bu şarkı sana armağan olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar ben bu bıcırığı hiçbir yere bırakmıyorum bu yüzden de konu kilitlenmiştir Bu şarkı sana armağan olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız