Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Tam Version

Sponsorlu Bağlantılar

ozg11

ozg11

Üye
genel güncelleştirmelere baktım... Hemde sen üstte demişsin "yeni güncelleştirme falan çıktı ya" o sebeple!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun yazılımı yeni çıktı..en güncel maps versiyonu bu..

ozg11

ozg11

Üye
genel güncelleştirme ve birde kendi yorumunda bir güncelleştirmeden bahsetmiştin... o dikkatimi çekti

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görünmüyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haa telefonun yazılımını demek istiyorum orda onu güncelleyip bunu kur demiştim..

ozg11

ozg11

Üye
ya birde sana zahmet ben bu günceleştirme yi yaapacağm zaten de... şu sertifika ya bir bakmam lazım. sertifikalama yı bir link de atarmısın . ben aradım ama denk getiremedim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede var arşatırırsan bulursun..

ozg11

ozg11

Üye
ya bunu kurmak için telefonda ki uygulamayı silmek gerekli dimi öyle bişey okumuştum sanırım... Birde bu uygulamanın son kullanma tarihi falan yok dimi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefondakini silmeyeceksin üzerine kuracaksın..son kullanma tarihi yok..

ozg11

ozg11

Üye
telefondakini silmeyeceksin üzerine kuracaksın..son kullanma tarihi yok..

ama çok geç sildim ve ondan sonra yükledim... Fabrika ayarlarına dön falan da demeedim ... ama şöyle bişeyde var tümleşik sadece tümleşik gps i seçtiğim halde proyu açınca wlana bağlanmaya çalışıyor. Bu konuda bir bilgin var mı acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama çok geç sildim ve ondan sonra yükledim... Fabrika ayarlarına dön falan da demeedim ... ama şöyle bişeyde var tümleşik sadece tümleşik gps i seçtiğim halde proyu açınca wlana bağlanmaya çalışıyor. Bu konuda bir bilgin var mı acaba?
ayarlara gir ordan bağlantıdan her zaman sor falan olacak orayı hiçbir zaman yap..

ozg11

ozg11

Üye
ayarlara gir ordan bağlantıdan her zaman sor falan olacak orayı hiçbir zaman yap..

Bu kadar bilgi ve ilgi için teşekkür ederim... ya bu program için çok uğraştım seni de baya bir yordum:(
Acaba bir iki günlük (sürümü) olmasın?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil dostum bir iki günlük değil süresiz oldu dene istersen..sorun çıkarsa yardımcı oluruz..

ozg11

ozg11

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi günlerde kullan..

hamdituncel

Üye
ya bende 6220 classic var onu nasıl tam sürüm navigasyon yaparım:bilmm

Nadir