. 2 güne çıkıyor pğil ömrü... Kullanıma bağlı olarak değişir tabiki.Günlük şarj olayını 2 günde bire çıakrabilirsin. Ayarlar bağlantı kısmından şebeke ayarlarından 3g kullanmıyorsan 3g yi kapat, sadece gsm"i seç yani. kablosuz ayarlarından kablosuz taramasını otomatik aarmayı kapat. Ekran parlaklığını 2-3 kademe düşür. Dokunmatik ekrana her bastığında titreme olayını kapat(ben kapatmadım, yoksa basıp basmadığımı hemen anlamıyorum. 2 güne çıkıyor pğil ömrü... Kullanıma bağlı olarak değişir tabiki.
Ve telefonu kapalı şarjet, şarj olduktan sonra aç, biraz daha şarj olur . 1-2 defa böyle şarj et.

İphone tam sana göre aslında..Malesef solak olduğum için telefonun sensöründen pek fazla yararlanamıyorum. Onun dışında telefondan çok memnunumHerkese öneririm!

İphone tam sana göre aslında..![]()

Malesef solak olduğum için telefonun sensöründen pek fazla yararlanamıyorum. Onun dışında telefondan çok memnunumHerkese öneririm!

Bu konudaki bütün yorumları oku, kararını kendin ver sonra...![]()
) telefonu baya tanıdım ama 5320 de aynı işlemciyle neler yapıyorum neler
ama dokunmatik özelliği ve o dev ekran eklenince o işlemcinin yeterli olabileceğini sanmıyorum ki telefonu fazlasıyla zorlayan birisiyimdir
şuan 500 mp3 1000 resim ve birsürü uygulama var telefonumda 4 gb kart ve 120 mb telefon belleğinin 105mb ı doluyken bile beni üzmeyen bu telefondan 5800xm ye geçersem ağırlaşacaktır gibime geliyor :S acaba 5320 ile 5800 ı performans olarak karşılaştıran var mı ?? iki telefonu birlikte kullanmamın da çok bi artısı olmayacak aslında ama :SŞuanda 5800'ın v31'ini kullanıyo olsaydım seni tatmin etmeyeceğini söylerdim ama v40'da çok şey değişti çok daha hızlı bir telefon oldu![]()
bakalım önümüzdeki ayki bütçemi bi kontrol edeyim