5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
benimkide günlük şarj bitiriyo alalı 20 gün oldu v40 da yükledim.Sizde hergün şarja takıyormusunuz? ARKADAŞLAR

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hergün olmasa bile 2 günde bir takıyorum....

maktama

maktama

Üye
Günlük şarj olayını 2 günde bire çıakrabilirsin. Ayarlar bağlantı kısmından şebeke ayarlarından 3g kullanmıyorsan 3g yi kapat, sadece gsm"i seç yani. kablosuz ayarlarından kablosuz taramasını otomatik aarmayı kapat. Ekran parlaklığını 2-3 kademe düşür. Dokunmatik ekrana her bastığında titreme olayını kapat(ben kapatmadım, yoksa basıp basmadığımı hemen anlamıyorum:). 2 güne çıkıyor pğil ömrü... Kullanıma bağlı olarak değişir tabiki.
Ve telefonu kapalı şarjet, şarj olduktan sonra aç, biraz daha şarj olur . 1-2 defa böyle şarj et.

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Günlük şarj olayını 2 günde bire çıakrabilirsin. Ayarlar bağlantı kısmından şebeke ayarlarından 3g kullanmıyorsan 3g yi kapat, sadece gsm"i seç yani. kablosuz ayarlarından kablosuz taramasını otomatik aarmayı kapat. Ekran parlaklığını 2-3 kademe düşür. Dokunmatik ekrana her bastığında titreme olayını kapat(ben kapatmadım, yoksa basıp basmadığımı hemen anlamıyorum:). 2 güne çıkıyor pğil ömrü... Kullanıma bağlı olarak değişir tabiki.
Ve telefonu kapalı şarjet, şarj olduktan sonra aç, biraz daha şarj olur . 1-2 defa böyle şarj et.

mantıklı :)

web kayıt

Üye
2-3 hafta önce 5800 aldım. aradığım özellikler bu telefonda mevcuttu ve fiyatıda makuldu. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. wi-fi, gps(garmin kurdum),3g, müzik, video, kamera hepsini kullanıdım. gayet güzel.

dadasaktas

dadasaktas

Üye
valla nediyeyim mükemmel bişey inşallah tüm kullanıcılar sorunsuz bir şekilde kullanır
ha birde v40 denemeyenler varsa denesin telin çehresi değişiyor:oke:

BloodRunner

Üye
Malesef solak olduğum için telefonun sensöründen pek fazla yararlanamıyorum. Onun dışında telefondan çok memnunum :D Herkese öneririm!

evren01

evren01

Üye
tek kelimeyle mükemmel bi tlfon tavsiye ederim herkeze

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
işlemcisinden şüpheliyim yoksa ben de alacağım da :S 5320xm den sonra aynı işlemci beni hayl kırıklığına uğratmasın da :S

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Bu konudaki bütün yorumları oku, kararını kendin ver sonra... :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu konudaki bütün yorumları oku, kararını kendin ver sonra... :)

merak etme dostum sadece burdaki değil netteki çoğu konuyu okudum :)) telefonu baya tanıdım ama 5320 de aynı işlemciyle neler yapıyorum neler :) ama dokunmatik özelliği ve o dev ekran eklenince o işlemcinin yeterli olabileceğini sanmıyorum ki telefonu fazlasıyla zorlayan birisiyimdir :) şuan 500 mp3 1000 resim ve birsürü uygulama var telefonumda 4 gb kart ve 120 mb telefon belleğinin 105mb ı doluyken bile beni üzmeyen bu telefondan 5800xm ye geçersem ağırlaşacaktır gibime geliyor :S acaba 5320 ile 5800 ı performans olarak karşılaştıran var mı ?? iki telefonu birlikte kullanmamın da çok bi artısı olmayacak aslında ama :S

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda 5800'ın v31'ini kullanıyo olsaydım seni tatmin etmeyeceğini söylerdim ama v40'da çok şey değişti çok daha hızlı bir telefon oldu :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Şuanda 5800'ın v31'ini kullanıyo olsaydım seni tatmin etmeyeceğini söylerdim ama v40'da çok şey değişti çok daha hızlı bir telefon oldu :)

yani dene diyorsun :) bakalım önümüzdeki ayki bütçemi bi kontrol edeyim

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Bi çevrene sor 5800 kullanan varsa telefona bir göz at derim :)

brawo_41

brawo_41

Üye
arkadaslar ne kadar bu tel en son surumu ne

Progressivity

Progressivity

Üye
tel 530 lira civarı ve v40 sürümü en güncel hali

brawo_41

brawo_41

Üye
ne kadar arkadaslar bu.

--------------- Ekleme ---------------

pekı tskler.

--------------- Ekleme ---------------

tavsıye edermısınz bunu gercekten msj yazma nasıl pekı tuslu telefon ıle farkı vardır ıllakı degılmı.

Üst Alt