5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

raftang

Üye
arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişiy var bu telefonun ekran ışığı az yani sönük yanıyor ışık ayarlardan arttırılabiliyormu yoksa sabitmi dokunmatik telefonlarda ekran ışığı önemli diye duydum arkadaşımda samsung star var maşallah süper ekran ışığı ama nokia 5800 yanında kapalı gibi duruyor yardımçı olursanız sevinirim

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bişiy var bu telefonun ekran ışığı az yani sönük yanıyor ışık ayarlardan arttırılabiliyormu yoksa sabitmi dokunmatik telefonlarda ekran ışığı önemli diye duydum arkadaşımda samsung star var maşallah süper ekran ışığı ama nokia 5800 yanında kapalı gibi duruyor yardımçı olursanız sevinirim

tabiki ışık ayarını yapabiliyorsun. ama şöyle de bi şey var ben en kısıkta kullandığım halde 2 gün gidiyor şarj. açık kullansak 1 gün zor dayanır. (sürekli mesajlaşan biri olarak söylüyorum. müzik çok dinlemem wifi çok nadir kullanırım ve gps pek kullanmam. bu şartlarda 2 gün gidiyor. gerisini sen düşün. hatta alırken iki kere daha düşün 5800'ı)

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
tabiki ışık ayarını yapabiliyorsun. ama şöyle de bi şey var ben en kısıkta kullandığım halde 2 gün gidiyor şarj. açık kullansak 1 gün zor dayanır. (sürekli mesajlaşan biri olarak söylüyorum. müzik çok dinlemem wifi çok nadir kullanırım ve gps pek kullanmam. bu şartlarda 2 gün gidiyor. gerisini sen düşün. hatta alırken iki kere daha düşün 5800'ı)

ben telefonu aldığımda her akşam şarja takıyodum (herhalde çok oynuyodum). ama artık 5-6 günde bi şarj ediyorum (müziğimide dinliyorum, wi-fi'da kullanıyorum, fotoğrafta çekiyorum)... yani bataryası iyi bence =)

futbol123

futbol123

Üye
kusursuz bi telefon ama keşke dokunmadiği hassas olsaydı

caner90

caner90

Üye
bnce süper tel ekranı falan 8gb süper

murtixcik

Üye
GüzeL telefon ama GaLeride İşartLeme Daha koLay ii oLacak ... =)

Sehzade

Üye
telefonu ilk aldıgın zaman heves oldugu icin 1 gunde biter ama zamanla tadını alınca 3gunde 4 gunce bir bitiyor
kulanıslı telefon dokunmatige zamanla alısıyorsun bence fazla kusuru olmayan telefon

mustafa

mustafa

Üye
ben telefonu aldığımda her akşam şarja takıyodum (herhalde çok oynuyodum). ama artık 5-6 günde bi şarj ediyorum (müziğimide dinliyorum, wi-fi'da kullanıyorum, fotoğrafta çekiyorum)... yani bataryası iyi bence =)

telefonu ilk aldıgın zaman heves oldugu icin 1 gunde biter ama zamanla tadını alınca 3gunde 4 gunce bir bitiyor
kulanıslı telefon dokunmatige zamanla alısıyorsun bence fazla kusuru olmayan telefon

valla çevremde 4 tane 5800 kullanıcı var yakın arkadaşlarım. hepsi 2 günde bitiyor. 5-6 gün çok abartılı yaaa. o kadar da olmaz abartmayın. 3-4 günü anlarımda 5-6 hiç inandırıcı gelmedi bana

Sehzade

Üye
valla çevremde 4 tane 5800 kullanıcı var yakın arkadaşlarım. hepsi 2 günde bitiyor. 5-6 gün çok abartılı yaaa. o kadar da olmaz abartmayın. 3-4 günü anlarımda 5-6 hiç inandırıcı gelmedi bana
ben suan kulanıyorum 4 gun dayandı sora wireless actım nete girdim bir yandan muzigimi actım tabi bi sure sora sarj falan kalmadı:D

diesel182

diesel182

Üye
evt benmde yenı 2 gunde bıtıyo ama sıkılınca telden artıkk daha uzar bu suree :))

Conqueror22

Conqueror22

Üye
Telefon her haliyle çok güzel , ıphone ile arasında kalmıştım iyiki almışım iki telefonu kıyaslamak için söylemiyorum ikisininde özellikleri farklı ,yanlız bi sorunum var gps giriyorum fakat bir türlü konumlandırma yapamıyorum bunun için maps programı indirmek mi gerkiyor arkadaşlar ,kusura bakmayın tel programlarından pek anlamam o yüzden sordum ,şimdiden teşekkürler

aryscat

aryscat

Üye
Os 9.4 uygulamaları bölümünde harita ve gps programları var. Oradan ovi haritaları ve güncel uygulaması var. Onları indirmen gerekiyor.ayrıntılı bilgide bulursun.

Conqueror22

Conqueror22

Üye
Os 9.4 uygulamaları bölümünde harita ve gps programları var. Oradan ovi haritaları ve güncel uygulaması var. Onları indirmen gerekiyor.ayrıntılı bilgide bulursun.

Çok teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için

ABBOŞ

Üye
2 ay oldu bu tel.alalı artı yönlerinden bahsetmiyeceğim bunları herkez biliyor eksi yönleri ise başta şarzı yetersiz fazla değil biraz kurcaladığımda 2 gün zor gidiyor ve kamerası malesef anlatılanlar kadar kötü.

yalova8677

Üye
İphone den nokia 5800 geçtim harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heleki sesi müthişşşşşş :D:D NOKİA kontektın pipılll :D:D:D:D:D

miascan

Üye
ben 2 aydır kullanıyorum süper bir telefon kullandıkça alışırsın wifi süper çekiyo kasma kilitlenme kopma olmuyo msj yavaş tı telefoncu arkadaşa sordum son sürümü yükledi gayet hızlı ve hiç sorun yok(31.0.101.C01.01sonsürümü )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sürüm 40 çıktı arkadaşım..

trabz10luslo

Üye
biz sanki karı sattıkda aldık :D alın teriyle almışmış :)

turkiminator

turkiminator

Üye
Süperr... iyii almuışım.....

aybar1393

Üye
süper

Üst Alt