5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

serincen

Üye
Evet süper bi cihaz

serbayerbay

Üye
arkadaslar bende 6 aydır kullanıorum bu telı ama gercekten onerılecek bı tel deıl...yazın ıcbır sorun yoktu...kasa acıklıgı mesaj yazma hızı falan fısman onlar goderıldı ama suan tek sorun telın oda sıcaklıgı dısına cıkıldıgında ekranınn kaybolması sankı murekkebı akmıs gıbı gozukmesı...servıse soruldugunda ne sıcak ortamda nede soguk ortamda kkullanacaksın bu telı dıolar...pekı ben dısarda cebımde tasımayacakmıyım bu telı evde bırakıp mı cıkacagım dıorum ne yapalım....tel bole dıolar...eger dısarı cıktıgınızda telı devamlı sıcak tutmaya razı ısenız bırsey dıyemem ekran gıttıgı zmn avcuda en az bı dk ısıtıorum telı ekran gerı gelsın dıe...arıza da yok kendınden kaynaklanan bırseymıs...dogru yalan bılemıorum artık...

darkarts

darkarts

Üye
"serbayerbay" yazdıkların hakkaten üzüntü verici teknik servis eğer sana bu telefon böyle diyorsa ben o teknik servisin "............" hemen telefonu geriver,artık kafalarınamı atarsın yoksa başka bişeymi yaparsın bilmem ama zaten feci para kazanıyo.......ler,birde hakımızı aramasssak o zaman tam olacak,ne demek ya hava sıcaklığı soğukluğu böyle lafmı olur allah korusun başına bi iş gelse telefonu kullanamıcakmısın polisi yada ambulansı yada herhangi birini hava sıcaklığından dolayı arayamıcakmısın bu nasıl iş anlamadım tövbe tövbeeeeeeeee.:( ilk kez bu kadar uyuz oluyorum......:box

padisah_58

padisah_58

Üye
yaa ben bu telden almayı düşünüyodum çüki ben sep990i kullanıyorum ve artık miyadı doldu.. gps hariç her özellik var telimde o yüzden ben bu özelliklerde tel almak istiyodum ama 5800 dan soğuttunuz son iki yorumla.. :(:(:(

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
alalı 3 hafta oldu karıştırmadıgım yer kalmadı herşeyi bence mükemmel de bide hackleyebilssem tam alınacak telefon derim.

forumda araştırırsan bulabılırsın hacklemeyi .... :) (opda.cn adresinden yapılıodu hackleme işi)

--------------- Ekleme ---------------

"serbayerbay" yazdıkların hakkaten üzüntü verici teknik servis eğer sana bu telefon böyle diyorsa ben o teknik servisin "............" hemen telefonu geriver,artık kafalarınamı atarsın yoksa başka bişeymi yaparsın bilmem ama zaten feci para kazanıyo.......ler,birde hakımızı aramasssak o zaman tam olacak,ne demek ya hava sıcaklığı soğukluğu böyle lafmı olur allah korusun başına bi iş gelse telefonu kullanamıcakmısın polisi yada ambulansı yada herhangi birini hava sıcaklığından dolayı arayamıcakmısın bu nasıl iş anlamadım tövbe tövbeeeeeeeee.:( ilk kez bu kadar uyuz oluyorum......:box

seviye lütfen...!!!

--------------- Ekleme ---------------

daha seviyeli yorumlarınızı bekliyorum... :)

alper_uzg

Üye
tmm yaptım tesekkür ederim

serincen

Üye
harika bir cihaz ben çok memnunum

volful

Üye
Telefonu dün aldım N73 kullanıyodum internette coğu siteye girmiyo engellenmiş onu nasıl hallede bilirm ?

Perfect!

Üye
çok süper bence

Sehzade

Üye
cok guzel telefon bi camerası biraz kotu baska sorun yok xD

b_turker

Üye
telefonu alalı 1.5 ay oldu. dokunmatik ekran hassasiyeti iyileştirilse çok iyi olacak.
onun haricinde gps çok hızlı.
internette aynı şekilde hızlı. daha önce kullandığım telefonlardan daha rahat.
telefonunuzun yavaşlamasını ve donmasını istemiyorsanız olmadık sitelerden abuk subuk programlar indirmeyin. ben denedim yavaşlamaya başladı. silince normale döndü. nokia ovi mağazadan gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
hergün yeni programlar ekleniyor.

swaat

swaat

Üye
bende alalı yaklaşık 3 hafta oldu fiyatına göre gayet güzel bi telefon. herşeyden önce telefonda bütün özellikler var 3,5g vifi gps kullanı mı kolay dokunma hassasiyeti harika hele mesaj yazma olayı kağıda yazar gibi. görüntü kalitesi gayet güzel ben aldığıma cok memnun oldum bende telefonu çok kurçalayanlardanım elimde bıarmıyorum desem yeridir o kadar kurçalamama rağmen kasılma yok takılma yok ee daha ne olsun......

forceroad1

Üye
arklar 5800 hangı tarıhte TÜRKİYEde satısa baslandı bılen varmıı ???

kaanay27

Üye
süper bir telefon :) abirde telefon için lcg jukebox proğramını bulsam crakli :P:P daha süper olacak

tayfun^^

Üye
sadece çektiğin fotoğraflara bakamıyosun videolarla beraber gösteriyor.bence tek kusuru bu

sergen6565

sergen6565

Üye
yav dehşet telefon n73 gibi sesi çok çıkmıyor ama çok güsel telefon

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyonu cıksa daha super olacak :D

bu arada konuya gosterdıgınız ılgıden dolayı tesekur ederım

olcaykaraman

Üye
internette video açamıyorum sizce ne yapmam lazım yada açıyormu yardımınızı bekliyorum [email protected]

xHEAVENx

Üye
Merhaba arkadaşlar..
5800'ı alalı 2 hafta oldu. Bir telefonda aradığım herşeyi buldum. Kullanım kolaylığı ve teknik özellikleri acısından süper.

Sadece skyfire yi yükleyemiyorum ve de navigasyon u nasıl yükleyeceğimi veya çalıştıracağımı bilemiyorum.
bilen arkadaşlar yardımcı olur mu?

herkeze mutlu yıllarr..

Nihat

Takipçi Satın Al

Üst Alt