5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

karamitil

karamitil

Üye
nadir kardeş mrb bende kayseriden mustafa ben 2005 te 6630 kullanıyordum program yüklemede falan sorunum yoktu şimdi 5800 XM aldım kah sertifika imza güncelleme v 40 kafam iyice karıştı keske buluşsakta benim teli bi canavar gibi yapsan hiç anlamıyorum sertifikayı güncellemeyi felan 6630 dan bu yana baya degişmiş sistem
birde senden bir ricam burası yerimi bilmiyorum ama 6630 daki gibi bir muvee programı varmı 5800 a göre şimdiden tşk ederim saygılar sevgiler selamlar...

semraemre2006

Üye
çok sağolun arkadaşlar çok işime yaradı emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim emeğe saygıyı borç biliriz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardeş mrb bende kayseriden mustafa ben 2005 te 6630 kullanıyordum program yüklemede falan sorunum yoktu şimdi 5800 XM aldım kah sertifika imza güncelleme v 40 kafam iyice karıştı keske buluşsakta benim teli bi canavar gibi yapsan hiç anlamıyorum sertifikayı güncellemeyi felan 6630 dan bu yana baya degişmiş sistem
birde senden bir ricam burası yerimi bilmiyorum ama 6630 daki gibi bir muvee programı varmı 5800 a göre şimdiden tşk ederim saygılar sevgiler selamlar...
sertifika alıp uygulamaları sertifikalaman gerekiyor işlem böyle maalesef..v40 ı yükle..pc de nokia pc suite kurulu olsun..telefonu pc ye tanıt..sonra pc ye Nokia Software Updater ı kurup telefonu usb ile pc suite modunda güncelle..sonra opda dan sertifika al..2 gün sürer..sitede opda diye ararsan nasıl alınacağı anlatılıyor..sonra burdan yardım ederiz..

ciko6189

ciko6189

Üye
mmcmedic diye bir program var onunla kodu kaldırabiliyorsunuz diye biliyorum...

onla anca adı üstünde mmc kartlar yapılabilir belki hem seçenek maximum 1gb bendeki kart 4gb

kartı telefoncunun kendisimi werdi??bnmde şöyle bi sorn wardıtel bnm tel.da şifre istemiyordu ama ark.kine takınca şifre istiyordu bn kodu şuan bile bilmiyorum ama bnm tel.da sorn yoq telefon ayarlarını biraz kurcala olmadı başşka birinin kartını tak öle dene bu arada tel.dan memnuunmusun???

teli dün gece aldım en az 5gün kurcalayıp memnun olup olmicam belli olr :D kamera dandik ama diğer yönleri güzel

yaptıgım format Reformat = *#7370# dı.ve ayrıca kart işini hallettim arkdşın n95 tele taktım şifre istedi yine sonra kart seçeneğinden biçimlendirdik :D çok şükür orda şifre istemedi

ayrıca bu telin son güncel yazılımı varmı? nasıl halletcem? ve 5800 uyan herşey %90 bu tele uygunmudur (yazılımı hariç :D)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onla anca adı üstünde mmc kartlar yapılabilir belki hem seçenek maximum 1gb bendeki kart 4gb

teli dün gece aldım en az 5gün kurcalayıp memnun olup olmicam belli olr :D kamera dandik ama diğer yönleri güzel

yaptıgım format Reformat = *#7370# dı.ve ayrıca kart işini hallettim arkdşın n95 tele taktım şifre istedi yine sonra kart seçeneğinden biçimlendirdik :D çok şükür orda şifre istemedi

ayrıca bu telin son güncel yazılımı varmı? nasıl halletcem? ve 5800 uyan herşey %90 bu tele uygunmudur (yazılımı hariç :D)
n95 bölümüne bakacaksın..

karamitil

karamitil

Üye
Nadir bide muvee benzeri bir program varmı kardeş..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karamitil

karamitil

Üye
karamitil

karamitil

Üye
Orayı bizde biliyoz inceledim yok sende varmı veya hangi kategoride

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende yok..ordan başka yerde bulamazsın zaten..

korayharman

korayharman

Üye
Maalesef bende aradım ama 5800 için dahili veya harici muvee editor bulamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ancak slayt şeklinde resimleri gösteren panorama programı var benim bildiğim..

korayharman

korayharman

Üye
nadir abi arkadaşın istediği resimleri seçiosun bide onun böle değişik temaları oluyor onlardanda seçiyosun bide muzik seçiyosun telefonundaki muziklerden onu video yapıyo slayt gösteri dediği o yani video aslında

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
doğrudur...

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
merhaba
5800 da yeni nokia ovi suite geldikten sonra fotolarımı bilge kopyalayamıyorum fotoğraflar gözükmüyor bir yardım lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hakan karakaya

Üye
Avea hat kullanıyorum. Usb kblosu ile bilgisayara PC suite ile bağlanıyorum. İnternete bağlan dan internete bağlanıyorum. Buraya kadar sorun yok. Sorun şu : Avea 90 kontürüm vardı, bir günde 10 kontöre indi. Anlamadığım şey şu, bilgisayarımın modeminden ben internete girmiyormuyum, peki niye kontörüm gidiyor? Kontör harcamadan usb ile nete girilmezmi?
Olması gereken internet ayarlarını söylermisiniz.
Diğer sorumda şu; Wlan tara yapınca tanımadığım kişilerin internet bağlantılarını görüyorum. Bunlar benim kontürümü alabilirlermi?
Emeğiniz için çok teşekkür ederim.