5800 xm son versiyon kasa açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

bulcelik

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm son versiyon kasa açıklığı
Merhaba arkadaşlar.Vatan bilgisayar topkapı şubesinden aldığım nokia 5800 xm telefonumda kasa açıklığı olduğunu fark ettim.Satış temsilcisiyle yaptığım görüşmede nokianın bunu hata olarak kabul etmediğini ve telefonu değiştirilemeyeceğini söyledi.İlk versiyonlarda görülen bir hatanın son versiyonda da çıkması şaşırtıcı.Eski kasalara yeni versiyon yükleyip bizim pazaramı sürüyorlar? Nokia 1 yıldır bi kasa açıklığını giderememiş mi? Telefonunu böyle kullanan arkadaş çok var.Bizler hakkımızı aramassak nokia defolu mallarını Türkiye ye getirmeye devam edecek.Tüketiciyi koruma derneğine baş vuracağım.

--------------- Ekleme ---------------

Unutmadan bide vatan bilgisayardan veya herhangi bir yerden bu telefonu alacak arkadaşlar kutuyu açtırp telefonu incelesin.Sağ üst köşesine baksınlar.iki köşeninde eşit bir şekilde oturmuş olduğunu görmeden almayın.Araya tırnak girmemesi gerekir.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ben optimumdan aldım 2 gün önce benmknde açıklık yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eğer benim için sorun olur diyorsan tükeici haklarına başvurabilirsin..

futbol123

futbol123

Üye
ben avea dan aldım açıklık yok. bence vatan computer gibi yerlerden alma sorun çıkıyor turkcell avea vodafone gibi yerlerden al

Progressivity

Progressivity

Üye
benim 5800xm siyah renk olmasına rağmen(kasım ayında aldım) benim telefonda da açıklık var telefon için çok büyük bi problem yaratmasada bu durum insanın canını sıkmıyor değil hala servise vermekle vermemek arasında kararsızım

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bence vermeye gerek yok herhangi bi problem yaratmaz açıkcası benim açımdan

mustafa

mustafa

Üye
evet bu sorun benim telefonumda da var. ben verdim tüketici haklarına. bir iki haftaya açıklanacak... hakkımızı aramazsak daha çok çıkacak bu sorunlar.

travolta61

Üye
arkadaşlar vatan bilgisayardan telefon almayın nokia nokia shop tan alınır ben ordan aldım hiç bir sorun yok

Sezercelik

Üye
Arkadaşlar kasa açıklıgı benım telefonumda da var ve nokia cluba gittiğimde en az 3 gun telefonun orda kalması gerektiğini söylediler.Yeni aldıgım bir telefonun serviste kalması mantığını izah ettim ama arkadaşlarda birşey yapamaıyorlar bu konuda.Çok can sıkıcı bir durum gerçekten.Alacak olanlar dikkat etsinler ...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ben hiç dikkat etmeden aldım media markttn ama kasa açıklıgı yok :D

Progressivity

Progressivity

Üye
Arkadaşlar kasa açıklıgı benım telefonumda da var ve nokia cluba gittiğimde en az 3 gun telefonun orda kalması gerektiğini söylediler.Yeni aldıgım bir telefonun serviste kalması mantığını izah ettim ama arkadaşlarda birşey yapamaıyorlar bu konuda.Çok can sıkıcı bir durum gerçekten.Alacak olanlar dikkat etsinler ...

3gün serviste kalıp düzelcekse ben razıyım

darbe55

darbe55

Üye
bu kasa açıklığı benimkindede var flaşın sağ tarafına bastırınca tık tık diye ses çıkıyor

gsad

Üye
ben aralık ayında almama rağmen var.ekrana bastırınca da ses çıkıyor bataryayla arka kapak arası da boş çıt çıt ses geliyor.aslında telefonu beğeniyorm ama bunlar midemi bulandırıyor soğuyorum telefondan

Progressivity

Progressivity

Üye
ben aralık ayında almama rağmen var.ekrana bastırınca da ses çıkıyor bataryayla arka kapak arası da boş çıt çıt ses geliyor.aslında telefonu beğeniyorm ama bunlar midemi bulandırıyor soğuyorum telefondan

aynen valla servise vercem artık yeter oturtsunlar şu ön kapağı adam gibi

Quadro67

Üye
ben hepsiburada dan aldım.ayın yerde açıklık var.bu ayın 19 da yolladım bakalım değişecekmi.gelişmelerden haberdar ederim

_play_06

_play_06

Üye
nokıa 5800xm kullanıyorum tel uretım tarıhı 20,12,2009 benım aldıgım tarıh 12,01,2010 telefonum sıyah ve son uretım her hangı bır sorunu yok cok sukur

mehmetcuhaci

Üye
arkadaşlar kasa açığı son versiyonda değil öncelikle bunu belirteyim. 5. seri üretimde wardı. eğer kasa açıklığınız warsa kasa değişip geliyor. tlfna zarar vermez korkmayın

gsad

Üye
arkadaşlar telefoncuya gittim elimde kalmadı dedi kampanyanın ilk zamanlarıydı kimsede bulunamıyordu telefon 2 gün bekledim gittim adama telefon geldi dedi ve aldım sizce bu telefonun ilk üretim olması normal mi.çünkü sürüm tarihini haziran 2009 olarak gösteriyor ve ben yeni gelen telefonu aralık ayında aldım.

Progressivity

Progressivity

Üye

Üst Alt