5800 xm son versiyon kasa açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

gitaristkuzu

Üye
ben bir şey daha farkettim, benim telefonda aynı yerin çaprazında da açıklık var, bastırınca oynadığını hissediyorum ve çıt sesi geliyor. sizde de varmı bakabilir misiniz?

Progressivity

Progressivity

Üye
aynı yerin çaprazı derken ?

gitaristkuzu

Üye
telefonun sol alt köşesinde, burda daha az belli oluyor ama bastırınca oynadığını hissediyorum

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonun her yeri ayrı oynuyor zaten dostum buna alışsan iyi olur :)

cgedikk

cgedikk

Üye
5800 tlfnumuzda kasa açıklığı olup olmadığını nerden anlarız

Münin kardeşim selamlar öncelikle. birşey sormak istiyrorum sana. bu bölümdeki gibi bir açıklık mı söz konusu senin telefonda.tam olarak gösteriliyor rica etsem bakıp bana cevap verebilir misin. saygılar.:bye2:

s3rdar_ial10

Üye
slm arkadaşlar bende 1 hafta önce turkcell den 5800 aldım ilk gün baktım açıklık yoktu ama daha sonra resimlerdeki kadar bile olmayan açıklık farketttim tırnagım içerisine giriyor ayrıca ses ayar tuşları diğer 5800 lara göre biraz dışarda nasıl çözebilirim bu sorunları

ÖmüR

Üye
Nokia'ya GÜvendik Bize Yaptığına Bak Madem Bozuk Üretim Değişin Be Kardeşim Telefonları...

Revengeful

Emekli Yönetici
son partilerde yok zaten

ÖmüR

Üye
Son Partide Yok Ama Ondan Önceki Partilerin Çoğunda Var...

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
arkadaşlar telefonu 1 nisanda aldım kasada açılık var sağ da malum yerde telefonu aldığım yere götürsem değişirmi ne dersiniz.. cvp bekliyorum

haytaefendi

haytaefendi

Üye
walla bnde tüketici haklarına baswurmayı düşünüyorm nokia dan böle bir hata beklemezdm yani yawas yaws nokia gözmden düşmeye basladı..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Telefonu kvk ya verdiğinde çoğunlukla 20 qünden aşağı gelmiyor sorunu çözecekleride kesin değil dene derim bence cok rahatsız ediyorsa seni.!

ystanblue_1910

ystanblue_1910

Üye
O bahsettiğiniz açıkLık bndede var optimumdan aLdım ama hic bir zararını gormedim açıklık dedinizde azıcık bişi arkadaşin biri tirnak girio falan yzmışş o kdr abartıLıcak hc bişi yok :kop:

dogukan97

dogukan97

Üye
Benimde telde açıklık var.Işık sızıyor,ayrıca benim sim kartı fln olduğu yerin ordaki kısmı çıt çıt ediyor ekranında sol tarafı çıt çıt ediyor :D nokia sana güvendik ne hale geldik be ! 529TL verip teknosadan aldım.Fiziksel sorunlu sadece işlevi MÜKKEMMEL ! Fiziksel engelli 5800 işte :P

Progressivity

Progressivity

Üye
evet fiziksel engelli kesinlikle ama tıkır tıkır çalışıyor tüm engellere rağmen :D

enjo3

Üye
bende vodafoneden aldım yeni benimkide fazla olmasada ışık sızıyor

Üst Alt