5800 xm son versiyon kasa açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

ReaqL

ReaqL

Üye
bende sımdı fark ettım ön kameranın oldugu yerde acıkLık war ben bu sesı kapaktan cıkıo sanıodum... 50 gun Oldu telefonu aLalı...

Progressivity

Progressivity

Üye
aramıza hoşgeldin o zaman :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
benim 5800xm siyah renk olmasına rağmen(kasım ayında aldım) benim telefonda da açıklık var telefon için çok büyük bi problem yaratmasada bu durum insanın canını sıkmıyor değil hala servise vermekle vermemek arasında kararsızım

servise bundan dolayı sakın verme...daha cok bozmasınlar...ben media marktan aldım önceden arastırmıstım 5800 acıklık varmı yokmu kutu ıceriiğinde eksık varmı yokmu falan fılan deneyıp görüp aldım gayet memnunum telefondan acıkcası bu gune kadar bı sorun cıkarmadı...

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşlar öncelikle merhabalar.bende 5800 kullanıcısıyım.telefonu alalı 3 falan oluyor.Keske bu foruma bakıp ondan sonra alsaydım. neden böyle diyorum.. kasa acıklıgı olsun, ışık sızdırması olsun vb...bunların hep sorun oldugunu okudugumda telefondan sogudum acıkcası.yani arkadaşlar birisi açıklık getirse iyi olacak.flashın sag kısmına bastıgımda kıt kıt diye ses geliyor tamam.ama şu sağ üst kısımdaki ön kameranın ordaki açıklık anlayamadım ben bir de sağ üst köşedeki ışık sızdırması bir sorun mu yoksa olağan bir durum mu bunları merak ediyorum.çok şükür şuana kadar bir sorun yaşamadım, gayet güzel çalışıyor kullanıyorum.ama bu yorumları okudukça acaba benimkisi de mi ayıplı mal diye düşünüp canım sıkılıyor.yani paramızla rezil mi oluyoruz...buda üzücü bir durum...hepinize teşekkür ediyorum iyi günler.

--------------- Ekleme ---------------

özür dilerim arkadaşlar acele ile yazdığımdan eksik yazmışım. telefonumu alalı 3 ay oluyor.teşekkürler.

Progressivity

Progressivity

Üye
tüketici haklarına göre ayıplı mal sayılıyor evet, aynısı bende de var telefon gayet güzel çalışıyor ama fiziksel sorunları var kesinlikle

ReaqL

ReaqL

Üye
progressivity önceLıkle hb :D bu arada baska bişeyide fark ettım kapakLa batarya arasında boşluk war telefonu sallayınca batarya yerınden cıkıor kapaga carpınca ses cıkarıor buda bı kusurmudur biLmem.. kısayol tusunun orda (sag ust köşede) ışık sızdırması oLması normal gibi cunku kısayol tusu için konuLmus bi ışıklandırma mevcut eger sızdırmayan arkadaslar varsa yazabiLir. Kasa acıkLıgıda benım canımı sıkmaya basladı bu konuyu okuduktan sonra telefondan da sogumaya basladım..

Progressivity

Progressivity

Üye
o kasa açıklığı olan yerden sızıyor zaten ışık ben garantiye vercem şubat 10gibi götürcem ayıplı mal sonuçta tamam telefon sağlam çalışıyor ama neden benim telefonumun kasası tam oturmasınki neden sağından solundan çıt çıt ses gelsin vericem teli garantiye en kısa sürede

cgedikk

cgedikk

Üye
mümün kardeşim bizide haberdar edersen sevinirim. ona göre bende gönderebilirim garantiye. bu konu benim canımı çok sıktı açıkçası telefon çok güzel parasının hakkı ama bu sorunlar hiç olmasaydı keşke hiç duymasaydım:(

Progressivity

Progressivity

Üye
ben 10şubattan sonra götürmeyi düşünüyorum bakalım ama kesin bişey söylemeyeyim yine götürürsem yazarım buraya neticeyi

Progressivity

Progressivity

Üye
:d :d :d

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
senin şanssızlığın kardeş

Progressivity

Progressivity

Üye
şanssızlık diye bişey yok kardeşim bu konuda hakkını aramak diye bişey var sende aynı parayı verdin bende benimkinin neden sağ tarafı açık olsun ki anlatabiliyo muyum neyin mücadelesini veriyoruz burda telefonu kötülemek gibi bir niyetim yok zaten telefonu her yerde övüyorum ben sadece hakkımı arıcam

cgedikk

cgedikk

Üye
tamam oldu sağolasın.

fbforever

fbforever

Üye
Forumda somut örnekleri var bunun. Ararsanız bulabilirsiniz. Birkaç arkadaşımız şimdiden sonuç aldı :)

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
kardeş istediğin yerde hakkını ara bende tlfnumu her sitede övüyorum övilmicek bir cihaz değil çünkü ,
sadece o açık kasalı cihazın arkdşmıza rast gelmesi şansszlık olmuş anlata biliyomuyum...:ah

--------------- Ekleme ---------------

şanssızlık diye bişey yok kardeşim bu konuda hakkını aramak diye bişey var sende aynı parayı verdin bende benimkinin neden sağ tarafı açık olsun ki anlatabiliyo muyum neyin mücadelesini veriyoruz burda telefonu kötülemek gibi bir niyetim yok zaten telefonu her yerde övüyorum ben sadece hakkımı arıcam

Eğer imzamıda okursan anlarsın ;

Herkes kendi şansını kendi yaratır ; Ancak beceriksizler şansını kaybeder...

Progressivity

Progressivity

Üye
tamam da şanssızlık demiyorum işte ben buna kardeşim nokia nın ayıplı mal satması diyorum. neyse konuyuda çok saptırdık zaten amacından.

gitaristboy

Üye
telefounumu 4 gün önce aldım kasa açıklığı varmı diye baktım öyle aldım ama bakmama rağmen fark edememişim nasıl baktıysam artık, 1 gün sonra farkettim açıklık var sağ üst köşede :ah, aldığım yere götürdüm -turkcell'den aldım- iki telefona daha baktık ikisinde de açıklık vardı, demekki bi problem değil dediler. Garantiye göndermeyi düşünüyorum ama kasa açılınca içine toz girer veya başka bir problem çıkar diye korkuyorum, bu soruna servise göndererek garantiyi bozmadan çözüm bulabilen var mı? telefonun sürümü v31, eylülde üretilmiş

Progressivity

Progressivity

Üye
tüketici haklarına başvurcaksın sende

Üst Alt