5800 XM Kasa Açığı ve Ekran Çizikleri Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Kasa Açığı ve Ekran Çizikleri Problemi
Merhaba Arkadaşlar,
Benim 3-4 Aylık 5800 Telefonum Var Telefonu İlk Aldığımdan Birkaç Gün Sonra Fark Etmiştim Solda Kasada 1mm Civarı Kadar Açıklık Var Titreşimede Sanırsam Bu Etki Ediyor Arkadaşımında 5800'ı Var Onda Kasa Açığı Yok ve Versiyonlar Aynı Olmasına Rağmen Titreşim Yapışta Çok Fark Var Yani Titreşimide Etkiliyor, Telefoncuya Götürsem Bu Problemi Kaç Liraya Yaparlar Daha Önce Yaptıran Oldumu Aranızda?

Birde Ekranımda Telefonu Aldıkdan Bir Ay Sonra Falan Kalemle Kullanma Sırasında Birkaç Çizik Meydana Geldi ve Birisinin Boyutu Büyük Bu da Sayfaları Hareket Ettirirken Dengesizliklere Neden Oluyor, Ekranı Yani Ekran Dediğim O " Nokia", Sağında "XpressMusic" Yazan Siyah Film Tabakası Varya Onu Değiştirmek İçin Nekadar Ücret Alırlar?

Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim.

JayJayyy

Üye
o yazı jelatinde.onun altında plastik ekran, üstünde 1 kat jelatin daha var.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
aryscat

aryscat

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Benim 3-4 Aylık 5800 Telefonum Var Telefonu İlk Aldığımdan Birkaç Gün Sonra Fark Etmiştim Solda Kasada 1mm Civarı Kadar Açıklık Var Titreşimede Sanırsam Bu Etki Ediyor Arkadaşımında 5800'ı Var Onda Kasa Açığı Yok ve Versiyonlar Aynı Olmasına Rağmen Titreşim Yapışta Çok Fark Var Yani Titreşimide Etkiliyor, Telefoncuya Götürsem Bu Problemi Kaç Liraya Yaparlar Daha Önce Yaptıran Oldumu Aranızda?

Birde Ekranımda Telefonu Aldıkdan Bir Ay Sonra Falan Kalemle Kullanma Sırasında Birkaç Çizik Meydana Geldi ve Birisinin Boyutu Büyük Bu da Sayfaları Hareket Ettirirken Dengesizliklere Neden Oluyor, Ekranı Yani Ekran Dediğim O " Nokia", Sağında "XpressMusic" Yazan Siyah Film Tabakası Varya Onu Değiştirmek İçin Nekadar Ücret Alırlar?

Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Kasa açıklığı için garantiye gönder.kapağı değiştiriyorlarmış...

ca_sus

Üye
valla kardeş bendede vardı kas açıklığı servise yolladcım bakalım ne olacak

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
Garantide Biraz Uzun Sürüyor Ya, Bu Arada Benim Kasa Açıklığı Ses Tuşlarının Bulunduğu Yerde Değil Bu Hafıza ve Sim Kart Yuvalarının Bulunduğu Tarafda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt