5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
sonuçta beta sürümü ama teta bile olsa pc de izlerken bile tam ekran yapmak istediğinde kasılma olur kısa bi süre aynı mesele

AlpReis

AlpReis

Üye
Kaç zamandır Skyfire'yi bekliyordum. Nihayet yayınlamışlar. Müthiş bişi yahu. Üstüne tarayıcı yok. Gerçi hala beta ama betası bile mükemmel. indirmek isteyen arkadaş (İndirmek istemeyen kesinlikle olamaz) skyfire'nin orjinal sitesinden rahatlıkla indirebilir. Şiddetle tavsiye edilir.

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Arkdaşlarıma katılıyorum şiddetle TAVSİYE !

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurun arkadaşlar video diye türkü söylüyordunuz..:ehe

sadoes

sadoes

Üye
navifirmden hepsini diyeceksin..pc suite yüklü olacak bu arada..sonra ilk sayfada anlattığım gibi phoenix ile güncelle..telefonunun rengine uygun türkçe kodu seçebilirsin gerçi farketmez..

hocam rm555 emea turkey qw cb(0585088) bunu seçiyorum navifirmden yanda dosyalar çıkıyo hepsini indiriyorum(all diyerek).ama bunun altında bitanedaha aynısından var aynı yazı sonundaki numarada aynı.onunda indirip birliktemi atıcam flashı(ikisini aynı klasöre koyup) yoksa 1tanesi yeterli olurmu:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam rm555 emea turkey qw cb(0585088) bunu seçiyorum navifirmden yanda dosyalar çıkıyo hepsini indiriyorum(all diyerek).ama bunun altında bitanedaha aynısından var aynı yazı sonundaki numarada aynı.onunda indirip birliktemi atıcam flashı(ikisini aynı klasöre koyup) yoksa 1tanesi yeterli olurmu:hmmm
evet dediğin gibi yapacaksın..birde dil kodunu değiştirdiysen Nokia Software Updater ile güncellemeyi dene..

vasili16

vasili16

Üye
nadir abi süper oldu Skyfire emegine sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..bilgi paylaşıldıkça artar bunu unutmayın..

ersera

Üye
evet skyfire bende yükledim çok güzel herkeze tavsiye ederim

djmatrix

Üye
arkadaşlar v40 sürümü hacklendimi???

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
v40 hacklenemiyor malesef..

sadoes

sadoes

Üye
evet dediğin gibi yapacaksın..birde dil kodunu değiştirdiysen ile güncellemeyi dene..
sağoalsın müdür yarın işten gelince ikisinide indirip flashlıyım telefonu:evet:

babay22

babay22

Üye
Ya arkadaşlar yok mu yeni programlar? Yükleye yükleye program kalmadı :ehe

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
skyfire'ın yeni sürümü çıktı v5 telefnlar için

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Arkadaşlar opda dan sertifikam geldi ama ne yapıcağımı bilmiyorum ? yardımcı olrmusunuz

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
telefona program oyun flan yüklerken sertifikayla ilgili bir hata verirse gelen sertifikanla (sertifikalamak için program cer ve dosyaları içindedir) programı kendi telefonun için sertifikalandırıyorsun ve kurabiliyorsun..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
tmm da .cer ve . ler pc de bunları telefonumun neresine atıcam ? yada ne yapıcam

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
sertifikalamak için bir program var onu çalıştırıyorsun (*.exe ) ilgili yerlerde browse (göz at) yaparak cer ve dosyalarını seçiyorsun. sonra sertifikalamak istediğin *.sis ya da *.sisx uygulama vs. onu seçiyorsun ve sign diyorsun

vj_sinan

vj_sinan

Üye
bu konuyu anlatan link verebilirmisin ?