5800 ExpressMusic USB Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basaran1301

Üye
    Konu Sahibi
5800 ExpressMusic USB Sorunu
Arkadaşlar biraz önce hepsiburadadan 5800 telefonum geldi. Bir saattir pc ye bağlamaya çalışıyorum ama hiç bir hareketlilik yok, ne yeni donanım bulundu yazısı nede başka bir yazı çıkıyor sanki hiç kablo takmamışım gibi. Kurcaladım teli felan ama bir ayarda bulamadım. Ne yaptıysam olmuyor bir sorun mu var acaba telde ya da kabloda. Ovi suite de kurulu pc suite de kurulu. Pc sorun olma ihtimali var mı

fbforever

fbforever

Üye
Bilgisayarında başka usb cihaz çalışıyormu?

basaran1301

Üye
    Konu Sahibi
Evet çalışıyor

omergrg

Üye
imkanın varsa başka bilgisayardada denemelisin.sorun devam ederse zaman kaybetmeden iade et.

fbforever

fbforever

Üye
Menü-Ayarlar-Bağlantı-Usb

Usb bağlantı modu - (farketmez)
Bağlantıda sor - Evet

Böylemi..??

basaran1301

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantı menüsüne girdiğim zaman secenekler çıkıyor Wlan kapalı falan filan. USB ile ilgili olanda ise bağlı değil yazıyor. İçinde girdiğimde USB bağlantı modu var
seçenekleri
Pc Suite
Depolama
Video Aktarımı
GÖrüntü falan filan yazıyo

bi alt menude ise
bağlantıda sor seçeneği var iki şıklı zaten
evet ve hayır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilgisayara pc suite in son sürümünü kur telefonun driverları yüklenmeden tanımaz pc..

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca pc nin usb portlarında sorun olabilir...

fbforever

fbforever

Üye
Bağlantı menüsüne girdiğim zaman secenekler çıkıyor Wlan kapalı falan filan. USB ile ilgili olanda ise bağlı değil yazıyor. İçinde girdiğimde USB bağlantı modu var
seçenekleri
Pc Suite
Depolama
Video Aktarımı
GÖrüntü falan filan yazıyo

bi alt menude ise
bağlantıda sor seçeneği var iki şıklı zaten
evet ve hayır

evet seçilimi?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nadir arkadaşın dediği gibi pc suite yükle

htanin

Üye
Selam arkadaşlar,

Telefonumu yaklaşık 3 ay önce aldım. 2 hafta öncesine kadar hiçbir proğram (pc suit vb.) yüklemeden telden pc ye pc den telefonuma her türlü veri aktarımını sorunsuz yapabiliyordum. Ancak 2 hafta önce telde usb ikonu görünmez oldu ve tanınmayan aygıt olarak pc de uyarı vermeye başladı. cd den pc suit kurdum ama ne fayda. Telefonumu resetledim ama yinede nafile....

--------------- Ekleme ---------------

Selam Nadir kardeş,

5800 usb sorunu hakkında verdiğin bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Gösterdiğin yolları izledim ama bi sonuca varamadım. Son çare olarak nokia clup tan yardım istedim ama onlarında bir faydası olmadı.

asures

asures

Üye
Evet arkadaşlar bende de benzer sorun oldu dün akşam pc suit kendi güncellemesi ni yüklerken telefonunuz bilgisayara bağlı çıkartın dedi çıkardıktan sonra suitin güncellemesi bitti ve bir süre sonra bilgisayarı yeniden başlattım tekrar telefonu bilgisayara kabloyla taktım ama pc suit modunda görmedi ama veri depolama modunda görüyo sadece hafıza kartını ama... Benim sorunum bu şekilde oldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt