orjinal dil kodu pilin altında yazar ...Fakat orjinal kodu not almayı unuttum.Bir sorun teşkil edermi ki ?çok soru sordum ya.
Allah sabır versin size
![]()
orjinal dil kodu pilin altında yazar ...
.Şimdi Nav olan dil kodunu orjinale döndertiyorum. yine NES ile.Aynı adımları kullanarak.Herhangi problem olmaz.İnş. Teşekkürler.
tamamdır.TEşekkür ediyorum..Şimdi Nav olan dil kodunu orjinale döndertiyorum. yine NES ile.Aynı adımları kullanarak.Herhangi problem olmaz.İnş. Teşekkürler.
![]()
o da böyle pimpiriklidir
kardeşim korkma yap. yap ki öğrenesin 
arkadaslar hack konusunda bı ılerleme varmı asıl onemlı olan o bana bı yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar v40 iyi güzelde bazı sorunlar yarattı mesela teli ovi tanımıyo artık product kodunu değiştirdiğimizdenmidir nedir bılmıyorum guncelleme yapmadan önce bı sorun yoktu artı bılgısayar telefonun driver ınıda kurmuyo bulunamadı dıyo cevrım ıcı ara dıyorum buluyo ama driver eksık yada hatalı dıyo sonra telden yaptığımız adobe flashlite scribble gibi ovi programlarını indiriyoruz ama kuramıyoruz...nedense bu konularda bılgısı olan varmı?
--------------- Ekleme ---------------
bu arada güncelleme yapmayan arkadaşlar bence yapmayın orjinal hali kalsın ne bilim telde herhangi bi arıza yaratmıyo yada fiziki zarar yok ama soyut zarar var bı nevi kacak yazılım gıbı yani orjinal olmadığı ıcın ovi programlarını kuramıyoruz bilginize...
arkadasım bende oluyo dıye bırsey yok sapasağlam telefon dedıklerımı bı yaparsan anlarsın gır telefonundan yazım guncellemeye arat guncellesıtmelerı adobe flash lite scribble gıbı programları buluyo 6 adet guncellesrtırme buluyo bakalım yükle nasıl yuklıyceksın yapta bızede söyle...
evet bu konuda sana katılıyorum. ben hackli sistem üzerine kurdum şuan hiçbir sorunum yok hack konusunda. yalnız versiyon başlı başına bariz göze çarpan hatalarla dolu gibi geldi bana. sistem yavaşladı.ayrıca ev ekranı temalarından sadece rehber çubuğu görünümü düzgün çalışıyo diğerleri sorunlu. orange home screen hiç çalışmadı güncelleme sonrasında.hackli sistemin üzerine güncelleştirme yaparsanız sistem hackli kalır böylece yazılım v40 olsa bile istediğiniz programları yükleyebilirsiniz ama eğer hard format atıpta v40 yüklerseniz sistem hackli olmaz dolayısıyla pek çok programın yüklenmesi esnasında sertifika hatası verecektir. v40 ında tam anlamıyla hacklenmediğini göz önünde bulundurursak biraz beklemen gerekecek v40 hacklenene kadar ama ovi nin kendi programlarında bu hatayı vermesi çok ilginç onu anlamadım ben sen tekrardan bi güncelle bakalım yanlış bişey olabilir.
yan çevirince çıkıyor..yahu tamam güzel baya iyileştirme yapılmıs , fakat neden mesaj yazarken kullandıgımız tam ekran klavyeyi kaldırmaslar :S