Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar apple-nokia tartışmasına gerek yok

dedemgeldi

Üye
Fakat orjinal kodu not almayı unuttum.Bir sorun teşkil edermi ki ? :D çok soru sordum ya.:D Allah sabır versin size :D

dedemgeldi

Üye
orjinal dil kodu pilin altında yazar ...

tamamdır.TEşekkür ediyorum. :).Şimdi Nav olan dil kodunu orjinale döndertiyorum. yine NES ile.Aynı adımları kullanarak.Herhangi problem olmaz.İnş. Teşekkürler.:heyo:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey olmaz..

mustafa

mustafa

Üye
tamamdır.TEşekkür ediyorum. :).Şimdi Nav olan dil kodunu orjinale döndertiyorum. yine NES ile.Aynı adımları kullanarak.Herhangi problem olmaz.İnş. Teşekkürler.:heyo:

benim arkadaşımı hatırlattın sen bana :D o da böyle pimpiriklidir :D kardeşim korkma yap. yap ki öğrenesin :D

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada bir konu vardı forumda 5800 la ilgili. gps nedeniyle nokia ya mail attım diye. telefona program falan yükleyince gps olmuyor diye bir konu. yeni versiyonda da durum aynı arkadaşlar. telefona versiyon yükledikten sonra ilk garmini kurdum çalışıyordu gayet güzel ama bir kaç program yükledikten sonra bulmuyor uydu... bu da benim izlenimim olsun...

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim bu izlenimin için bunlar lazım ya :D

mustafa

mustafa

Üye
:D konun biraz iphone-5800 kapışmasıyla kirlendi kusura bakma... en azından izlenimimi de belirttim :D

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaslar hack konusunda bı ılerleme varmı asıl onemlı olan o bana bı yardımcı olurmusunuz

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşlar v40 iyi güzelde bazı sorunlar yarattı mesela teli ovi tanımıyo artık product kodunu değiştirdiğimizdenmidir nedir bılmıyorum guncelleme yapmadan önce bı sorun yoktu artı bılgısayar telefonun driver ınıda kurmuyo bulunamadı dıyo cevrım ıcı ara dıyorum buluyo ama driver eksık yada hatalı dıyo sonra telden yaptığımız adobe flashlite scribble gibi ovi programlarını indiriyoruz ama kuramıyoruz...nedense bu konularda bılgısı olan varmı?

bu arada güncelleme yapmayan arkadaşlar bence yapmayın orjinal hali kalsın ne bilim telde herhangi bi arıza yaratmıyo yada fiziki zarar yok ama soyut zarar var bı nevi kacak yazılım gıbı yani orjinal olmadığı ıcın ovi programlarını kuramıyoruz bilginize...

orage58

orage58

Üye
arkadaşlar v40 iyi güzelde bazı sorunlar yarattı mesela teli ovi tanımıyo artık product kodunu değiştirdiğimizdenmidir nedir bılmıyorum guncelleme yapmadan önce bı sorun yoktu artı bılgısayar telefonun driver ınıda kurmuyo bulunamadı dıyo cevrım ıcı ara dıyorum buluyo ama driver eksık yada hatalı dıyo sonra telden yaptığımız adobe flashlite scribble gibi ovi programlarını indiriyoruz ama kuramıyoruz...nedense bu konularda bılgısı olan varmı?

bu arada güncelleme yapmayan arkadaşlar bence yapmayın orjinal hali kalsın ne bilim telde herhangi bi arıza yaratmıyo yada fiziki zarar yok ama soyut zarar var bı nevi kacak yazılım gıbı yani orjinal olmadığı ıcın ovi programlarını kuramıyoruz bilginize...

bu sadece sende oldu herhalde bu kadar kişinin arasından bende product code u değiştirerek yaptım hiç bi şey olmadı sölediğin hataların hiçbiri olmadı bende...

Bu arada bir şey belirticem bu izlenimlerimden dolayı eskiden odamdayken salondaki neti çekemezken şu anda çok net bi şekilde çekio sanırım wifide büyük bir iyileştirme var...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadasım bende oluyo dıye bırsey yok sapasağlam telefon dedıklerımı bı yaparsan anlarsın gır telefonundan yazım guncellemeye arat guncellesıtmelerı adobe flash lite scribble gıbı programları buluyo 6 adet guncellesrtırme buluyo bakalım yükle nasıl yuklıyceksın yapta bızede söyle...

orage58

orage58

Üye
arkadasım bende oluyo dıye bırsey yok sapasağlam telefon dedıklerımı bı yaparsan anlarsın gır telefonundan yazım guncellemeye arat guncellesıtmelerı adobe flash lite scribble gıbı programları buluyo 6 adet guncellesrtırme buluyo bakalım yükle nasıl yuklıyceksın yapta bızede söyle...

kardeş yaptım bendede yüklendi gayet güzel çalışıo yüklü şu anda olmasa niye söliiyim gerçek product code uyla tekrar güncelleştir düzelir..

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
hackli sistemin üzerine güncelleştirme yaparsanız sistem hackli kalır böylece yazılım v40 olsa bile istediğiniz programları yükleyebilirsiniz ama eğer hard format atıpta v40 yüklerseniz sistem hackli olmaz dolayısıyla pek çok programın yüklenmesi esnasında sertifika hatası verecektir. v40 ında tam anlamıyla hacklenmediğini göz önünde bulundurursak biraz beklemen gerekecek v40 hacklenene kadar ama ovi nin kendi programlarında bu hatayı vermesi çok ilginç onu anlamadım ben sen tekrardan bi güncelle bakalım yanlış bişey olabilir.

umit2406

Üye
bence süper oldu valla

gokkurt

gokkurt

Üye
hackli sistemin üzerine güncelleştirme yaparsanız sistem hackli kalır böylece yazılım v40 olsa bile istediğiniz programları yükleyebilirsiniz ama eğer hard format atıpta v40 yüklerseniz sistem hackli olmaz dolayısıyla pek çok programın yüklenmesi esnasında sertifika hatası verecektir. v40 ında tam anlamıyla hacklenmediğini göz önünde bulundurursak biraz beklemen gerekecek v40 hacklenene kadar ama ovi nin kendi programlarında bu hatayı vermesi çok ilginç onu anlamadım ben sen tekrardan bi güncelle bakalım yanlış bişey olabilir.
evet bu konuda sana katılıyorum. ben hackli sistem üzerine kurdum şuan hiçbir sorunum yok hack konusunda. yalnız versiyon başlı başına bariz göze çarpan hatalarla dolu gibi geldi bana. sistem yavaşladı.ayrıca ev ekranı temalarından sadece rehber çubuğu görünümü düzgün çalışıyo diğerleri sorunlu. orange home screen hiç çalışmadı güncelleme sonrasında.

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
doğrusu ben yeni versiyondan sonra pek bişey yüklemeyi denemedim HelloOX v40 çıkmasını bekliyorum tabiki suanda hackli sistemin üstüne kuruldugu için stabil olmaması normal ama HelloOX v40 cıkınca bir hardformat atıp sonra yeniden güncelleyip hacklemek çok daha sağlıklı olacaktır ayrıca bende de X-plore çalışmamaya başladı v40 yükledikten sonra

agaheroglu

Üye
yahu tamam güzel baya iyileştirme yapılmıs , fakat neden mesaj yazarken kullandıgımız tam ekran klavyeyi kaldırmaslar :S

Üst Alt