Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned
Sponsorlu Bağlantılar
ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
telefonu kapatıp aç hata verdiğinde exit dyp çık tekrar dene olmazsa programı kaldırıp g-force gibi bi programla sistemi temizleyip tekrar dene. kardeşimde de ne yaptıysak çalıştıramadık yani çalışmama gibi bi ihtimal var malesef
korayharman
Üye
telefonu kapatıp açmayı denedinmi
ekselans001
Üye
şimdi ise oops! we have reached the limit of users for this alpharelease sorry! yazdı
--------------- Ekleme ---------------
evet her defasında kapatıp açıyorum
korayharman
Üye
Bir kaç hafta daha sabret v5 çıkınca rahat rahat kullanırsın diye umit ediyorum
ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
bağlandığı serverda limiti doldurmuş senle bir alakası yok yani. başka bir server bulması lazım bağlantı değiştir de sonra tekrar wi-fi bul. şimdi denedim bende bağlandı
ekselans001
Üye
g-force 5800 da çalışıyor mu dokunmatik olarak
ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
g-force zaten açar açmaz otomatik çalışan bir program. 5800da ben kullanıyorum gayet başarılı ancak python tabanlı olduğu için python yüklü olması lazım telefonunda
ekselans001
Üye
yüklü şimdi deniyorum
bu arada v40.0.5 e geçiş yaptınız mı
ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
yaptık v40 için hellox'u bekliyorum format atıp tekrar düzenleme yapacağım. bende biraz sorun çıkardı da..
ekselans001
Üye
bende şimdilik sorun yokphoenixle yükledim benim prodoct koda uyan yoktu başka kodun yazılımını kurdum
ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
ben de product değiştirdim ama software updaterla yükledim o yüzden sıkıntı oldu sanırım.. helloox çıksın çakıcam hard formatı
Üzgünüz, Maalesef yeni üyelere veya forumda hiç aktiflik göstermemiş üyelere, özel mesaj (pm) gönderme yetkisi veremiyoruz. Bunun nedeni, bazı şahısların sadece reklam yapma amaçlı sitemize üye olarak kirlilik yaratması ve dolayısı ile yönetimi meşgul etmesidir.
Henüz PM sistemini kullanmanız için çok erken olduğunu düşünüyoruz, amacınız yukarıda söylediğimiz husus olmasa da, lütfen sitede aktiflik sağlayınca tekrar deneyiniz.
Amacınız sadece yardım istemek ise, lütfen forumlarda ilgili bölümlerde yardım isteyiniz.
Şu an için sadece, Sitedeki yöneticilere PM Gönderebilirsiniz ..
İyi Günler.
profiline yazdım ordan bak
ஐ๑göкнαη๑ஐ
Üye
bu sistemi yeni yapmışlar sanırım ben başçavuşken atabiliyodum dye hatırlıyorum