5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

death993

Üye
yaa ben 5800 en son günceleştrmyei yaptıktan sonra telfondaki indirilnler münüsü gitti yane downloald

turkiminator

turkiminator

Üye
yukleme sırasında sarsıntı felan olduysa ondan olabilirç silip yenıden dene. olmazsa servise götur derim.. :oke:

yaa ben 5800 en son günceleştrmyei yaptıktan sonra telfondaki indirilnler münüsü gitti yane downloald

m_elektronik

Üye
bir ayı geçti kullanıyorum gayet kullanışlı arayınca guzel uygulamarda buluna biliyo tavsiye ederim

mrttpl

Üye
ben iphone de kullandım. bu ondan daha iyi bi telefon. tek farkı iphonenin ekranında ısı sensörü war dokunmak yetiyo bastırmaya gerek yok ama oda kötü bi özellik. elin yalnıçlıkla dokunda bile biyerlere giriyo sinir ediyo insanı. 5800 ondan daha iyi bi telefon program tüklemek kolay zil sesi yapmak kolay. müzik atmak kolay. + msn yi açtığım zaman alta atıp başka bişeyler yapabiliyorum ama iphonede olmuyo. kapatmak zorundasın iki işi aynı anda yapamıyo.

safa41

Üye
valla bende memnunum ama wlan da bazen sorunlarla karşılaşabiliom

mustafaozer38

Üye
soğuk havalarda dokunmatik ekran biraz daha zor temas ediyor
zaman zaman resetlemek iyi geliyor
çok msj yazanlara tavsiye etmem
özellikleri ve fiyatı düşünülürse 10 üzeri 8 derim
Alanlara hayırlı olsun

aryscat

aryscat

Üye
Kapalı ve ışık fakiri mekanlarda çok sık kamera kullanmıyor ve illaki oyun demiyorsanız 4 4 lük. özellikle internet kullanımı çok keyifli...

xHEAVENx

Üye
Merhaba. 5800'ı alalı 1 ay oldu çok memunum. Ancak navigasyon nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Birde sky fire diye program varmış onu yüklemeye çalıştım. ama lisans kısmını onaylayamıyoruz accept i geçemiyorum...
yardımcı olursanız 5800 benim için 4x4 lük bir telefon olacaktır.

pavilion

pavilion

Üye
Bu telefonu almak kumar oynamaktan farksız, şansınız varsa sağlam çıkar güle oynaya kullanırsınız, yok bahtınız karaysa uğraşır durursunuz... Kullananların %50si çok memnun %50sinin sorununu servis bile çözemiyor... Benimki kendi kendine arasıra kapanıp açılıyor, yeni versiyonu yükledim bakalım nolacak...

cabbar007

cabbar007

Üye
Bu telefonu almak kumar oynamaktan farksız, şansınız varsa sağlam çıkar güle oynaya kullanırsınız, yok bahtınız karaysa uğraşır durursunuz... Kullananların %50si çok memnun %50sinin sorununu servis bile çözemiyor... Benimki kendi kendine arasıra kapanıp açılıyor, yeni versiyonu yükledim bakalım nolacak...
tema görünümün ney ? temel mi rehber çubuğumu hangi seçenek

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
şekli süper !!

emine_3403

Üye
arkadaşlar bende alalı 1 ay oldu. çok memnunum. tavsiye ederim. Bilgisayar gibi birşey. Programlar arıyorum sürekli yüklemek için. En azından denemeden karar vermeyin...güzel telefon.

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon ile eski versiyon karşılaştırmalarınızı bekliyorm ..... =)

cabbar007

cabbar007

Üye
ön planda kinetik scroll var tabiki biraz hızlandığını fark ettim sensör geçişlerinde daha sonra mesaj larda sola yatırınca direkt olarak tam erkan qwerty klavye devreye giriyor tuş kilitli iken aramlarda ve alarmlarda slide unlock ıpohne tarzı bir seçenek gelmiş ev ekranında bir değişiklik yapılmış benim fark ettiklerim bunlar

heroedo

Üye
tek kelime ile (harika)...

Dee-J_ONUR

Üye
Arkadaşlar aldım 4 gün falan oluyor yeni yazılımı da yükledim telefon fıstık gibi. herkese tavsiye ederim. bu fiyata bu özellikler başka hiçş bir marka ve modelde yok gerçekten... arkadaşlarımın elinden düşmüyor telefon deli gibi kurcalıyorlar :D

bd1992

Üye
5800 kendi kendide kapanma sebebine lütfen bilgi verirmisinizzzzzz

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Version güncelle olmazsa garanti varsa garantiye yolla derim....

mm_mm

mm_mm

Üye
aldım ama hevesım kursağımda kaldı aldım kutudan cıkardım eve gıttım fark ettım arka kapak fabrıkadan hatalı ekran dokunmatık oldugundan her dokunusta gıcırtı yapıyor gonderdım parça degısımde kasa degıscekmıs parça beklıyor dıyor daha beklıyorum ama ılk gun kullandım mükemmeldi (:
sonra kullanabılme durumum olmadı garantıde (: şans işte kutudan cıktıgı an famrk etsem orda deghısıyormuş

Üst Alt