Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

democles34

democles34

Üye
paylasan arkadastan allah bin kat razı olsun..
supersin dostum

45crazy454545

Üye
dostum çok sağol çoktandır arıyordum

-FatH-

Üye
e63'de çalışmadı, açma aşamasında çok uzun bekliyo zaman aşımına uğradı diyo :S bağlantıda sorun yok diğer sayfalara girebiliyorm ama msne giremiyorm neden acaba? yoksa e63de çalışmuyo mı?

garfield13

Üye
Sağoalsın dostum. Çok iyi oldu bu program.

MetaphoR55

MetaphoR55

Üye
Arkadaşlar Ben İndirdim Ve Kurdum Fakat Msn İkonu Gelmedi Telefona. Sadece Mesajar Bölümünde Yeni Bir Hotmail Başlıgı Açıldı ve Bnm Mail Kutuma Glene Mesajları Görebiliorm. Acaba Msnden Nasıl Konuşma Yapıcam Yardımcı Olurmusunuz. Telefon Nokia 5320

mtx142

mtx142

Üye
slm bnde n95 8gb var yukledim calıstı fakat kisi listesi gozukmuyor digerkisiler sekmesi var o\o gozukuo bi cagresi varmi defalarca kaldirip tekrar yukledim ancak cozum yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm bnde n95 8gb var yukledim calıstı fakat kisi listesi gozukmuyor digerkisiler sekmesi var o\o gozukuo bi cagresi varmi defalarca kaldirip tekrar yukledim ancak cozum yok
Kişi listenizde çok fazla kişi varsa uygulama kişileri göstermekte zorlanıyor. Bunun için bir çözüm yok...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Ben İndirdim Ve Kurdum Fakat Msn İkonu Gelmedi Telefona. Sadece Mesajar Bölümünde Yeni Bir Hotmail Başlıgı Açıldı ve Bnm Mail Kutuma Glene Mesajları Görebiliorm. Acaba Msnden Nasıl Konuşma Yapıcam Yardımcı Olurmusunuz. Telefon Nokia 5320
Kurulumu eksik yapmış olabilirsiniz. Tekrar deneyin...

osbir

Üye
selamlar

kardeş bende e71 var yüklüyorum msn ikonu cıkıyor fakat ok tusuna basıp acmaya calıstıgım zaman hiç tepkı yok

clnq

Üye
e71 var güncelleme hatası veriyor.kuramıyorum ilk programı ?

gencosman19

Üye
kardes emegine saglik bende n95 var yükledim ama acilmiyor

positive92

Üye
N80'de Çalışırmı ? Çalışırsa Hangisini İndircem :)

ayhan3505

Üye
e65 desteklenmiyor diyor ama teli güncellemeden önce çalışıyordu

creed100

Üye
BeN İndiremiyorum Rapidden error veriyo biri bana gönderebilirmi.

Cynical

Cynical

Üye
N73'de çalıştı. 1.1.8161 versiyonuna göre baya gelişmiş, hatalar giderilmiş. Sağol paylaşım için... :oke:

creed100

Üye
Yeni uygulamalı olanlar e71'de sertifika hatası veriyo bunu nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz....

caca41

caca41

Üye
usta bu programı ındırdım yukledım ben yuklendı ama acılmıyoo benım telefon modelı N79 neden acılmıyoo :allalla:

Üst Alt