Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)
Sponsorlu Bağlantılar
democles34
Üye
paylasan arkadastan allah bin kat razı olsun..
supersin dostum
45crazy454545
Üye
dostum çok sağol çoktandır arıyordum
-FatH-
Üye
e63'de çalışmadı, açma aşamasında çok uzun bekliyo zaman aşımına uğradı diyo :S bağlantıda sorun yok diğer sayfalara girebiliyorm ama msne giremiyorm neden acaba? yoksa e63de çalışmuyo mı?
garfield13
Üye
Sağoalsın dostum. Çok iyi oldu bu program.
MetaphoR55
Üye
Arkadaşlar Ben İndirdim Ve Kurdum Fakat Msn İkonu Gelmedi Telefona. Sadece Mesajar Bölümünde Yeni Bir Hotmail Başlıgı Açıldı ve Bnm Mail Kutuma Glene Mesajları Görebiliorm. Acaba Msnden Nasıl Konuşma Yapıcam Yardımcı Olurmusunuz. Telefon Nokia 5320
mtx142
Üye
slm bnde n95 8gb var yukledim calıstı fakat kisi listesi gozukmuyor digerkisiler sekmesi var o\o gozukuo bi cagresi varmi defalarca kaldirip tekrar yukledim ancak cozum yok
slm bnde n95 8gb var yukledim calıstı fakat kisi listesi gozukmuyor digerkisiler sekmesi var o\o gozukuo bi cagresi varmi defalarca kaldirip tekrar yukledim ancak cozum yok
Arkadaşlar Ben İndirdim Ve Kurdum Fakat Msn İkonu Gelmedi Telefona. Sadece Mesajar Bölümünde Yeni Bir Hotmail Başlıgı Açıldı ve Bnm Mail Kutuma Glene Mesajları Görebiliorm. Acaba Msnden Nasıl Konuşma Yapıcam Yardımcı Olurmusunuz. Telefon Nokia 5320