Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

turgut basar

turgut basar

Üye
hocam kurduk yüklüyor eline sağlık:oke:

fulukan

fulukan

Üye
çok teşekkürler.....

ercan1111

Üye
''windows live hizmetiylebağlantı kuramıyoruz. lütfen erişim noktalarını ve ağ ayarlarını kontrol edip tekrar deneyin''

sürekli aynı uyarıyı veriyo bağlanıorken ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim....

serseri5482

Üye
arkadaşlar e71 de kullanıyorum süper pc den farkı yok yanlız titreşim yollayamıyosun buda bi elsi sayılmaz harikaaaaaaaa

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
''windows live hizmetiylebağlantı kuramıyoruz. lütfen erişim noktalarını ve ağ ayarlarını kontrol edip tekrar deneyin''

sürekli aynı uyarıyı veriyo bağlanıorken ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim....
Hangi hattı kullanıyorsunuz?

Gospadi

Gospadi

Üye
aradıgım buydu,Gercekten tesekkur ederim.

ercn7

Üye
e63 e yükledim.baglantı kuruluyor diyor duruyor.wlan ile baglanmaya çalışyorum.yoksa sadece gsm ile mi baglanılıyor.

alios33

alios33

Üye
cok saglam paylasım cok teşekkürler

emrahesk

Üye
dostum öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ben bunu e 71yüklemeye çalışıyorum desteklenmiyor diyor böyle bi sorunla karşılaştın mı hiç _?_:(

--------------- Ekleme ---------------

birde WLAN ile kullanılabiliyor mu _?_

Mqjuanna

Üye
saoL kardesım eLıne saqLık

uzxx

Üye
War ya alayına ısyan edıyorum anıcım nokıa e71 telefonum var bır turlu su msn proraını ındıremedım sureklı erorr erıyor fırlatacam sımdı telefonuu

batu9842

Üye
ben e 71 e yükledim gayet sorunsuz kullanıyorum. faka bir adresim var onda yaklaşık 1000 kişi var tek onda liste görünmüyor o kadar.

bilo_61

Üye
tik n93 te çalışırmı acaba

--------------- Ekleme ---------------

tşk n93 te çalışırmı acaba

cillu

cillu

Üye
çok teşşekürler

EssX2__489

EssX2__489

Üye
kaç keredir indiriyorum her seferinde msn i kurarken Dosya Bozuk diyor tel. Model N79
lütfen yardım

EssX2__489

EssX2__489

Üye
dosya bozuk sorununu düzelttim dosyayı pc den indirince sorunsuz calısıyor teşekkürler çok güzelmiş (:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Uygulamada kişi listesi derdide var Tamamını göstermiyor kişi listesi kalabalık olunca

kasap111

kasap111

Üye
teşekkür

Üst Alt