N85 Hack Kesin Çözüm FP1 ve FP2 cihazlar İçin En Basit Hack Yöntemi Hellox 2.31 ( Resimli Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

tshatim

Üye
çok saol kardeş çok güzel çalışıyor ellerine sağlık n 85 in son güncellenmiş 3.02 sinde de çalışıyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir de şu n85 te ngage oyunlarını tam sürüm oynamayı çözebilen varmı acaba

Ben sertifikayı dan aldım gece 2 de başvurdum ertesi gün öğlen gelmişti baktığımda. ingilizceyi tam çözemeyenller için google traslate i tavsiye ederim her şeyi çok güzel türkçeye çeviriyor orada signed yapmak için tools da var rar paketi olarak çok kolay signed edeliyo deneyin çekinmeyin. Kolaygelsin

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeş çok güzel çalışıyor ellerine sağlık n 85 in son güncellenmiş 3.02 sinde de çalışıyor.

sende sağol..:)

arkadaşlar bir de şu n85 te ngage oyunlarını tam sürüm oynamayı çözebilen varmı acaba

Ben sertifikayı dan aldım gece 2 de başvurdum ertesi gün öğlen gelmişti baktığımda. ingilizceyi tam çözemeyenller için google traslate i tavsiye ederim her şeyi çok güzel türkçeye çeviriyor orada signed yapmak için tools da var rar paketi olarak çok kolay signed edeliyo deneyin çekinmeyin. Kolaygelsin
sende sağol..:)

darkmen1

Üye
güzel paylaşım

atakanpower

Üye
arkadaşlar N96 v30.101 son versiyon hackledim çok şükür hellox de hata alanlar hellox 2.03 ü kendi pc de değil opdaya yükleyin 10 saniyede sertifikalasın daha işlem tmm

goksel66

Üye
teşekkürler...............................

ogoboy

Üye
tesekkurler kardes cok net anlatmisin nokia n85 de denedim oldu

bycengiz

bycengiz

Üye
arkadaşlar öncelikle aşağıdaki bölümden kendinize bir sertifika isteyeceksiniz , ayrıntılar konuda mevcut.

sertifika almak için buraya tıklayın...

daha sonra yapmanız gerekenler.

önce (e) klasörünün içerisinde hack adlı bir klasör oluşturun içerisine sys ve onun içerisinede bin adlı bir klasör oluşturun.

yani şu şekilde olacak e:\hack\sys\bin. bu işlem x-plorer uygulamasından yapılacak.

klasör oluşturduktan sonra....

1- verdiğim hellox 2.3 uygulamasını aldığınız sertifika ile PC de veya cepte sertifikalandıracaksınız .

2- sertifikalandırdığınız hellox uygulamasını telefonunuza yükleyeceksiniz.

3- hellox uygulamasını çalıştırdığınızda rompatcher uygulamasını kendisi otomatik olarak yükleyecek.

4- sonra rompatcher uygulamasını çalıştıracaksınız, ilk resim`de gördüğünüz ekran gelecek ve okey diyeceksiniz.

sonra ikinci ekranda gördüğünüz,install server_fp2 > options > all patches > apply seçeneğini seçeceksiniz.

tüm işlem bu kadar eğer sistem klasörleri hala gözükmüyorsa telefonu kapatıp tekrar açın.

not :eğer sistem klasörlerini tekrar gizlemek isterseniz hellox uygulamasına tekrar girip un hack my phone seçeneğini seçin.

bu resim n85`in hack`lendiğinin kanıtı..

tüm anlatım ve önizlemeler bana aittir ,ayrıza LAZOFLU arkadaşıma katkısından dolayı teşekkür ediyorum, sizlerde etmeyi unutmayın lütfen.

emeğe saygı lütfen ,teşekkür butonuna basmayı unutmayın..

xplorer 1.22 anlatım ...

önce X-plore_S60_ed adlı dosyayı yükleyin sonra X-plore_v1.22.2039 adlı olanı yükleyin değiştirilsinmi sorusuna değiştirilsin deyin bu kadar.

Dostum herşeyi dediğin gibi yaptım hellox de sertifikaladım yükledim açınca bir şeyler yüklüyor ya işte o yüklemeler sırasında instaling root cert... dediği yüklemede takılyor orayı bir geçse rompatcher çıkıcak ve hack işlemini tamamlamış olacam ne yazıkkı o kısmı geçmiyor :( Telefonum Nokia N86 yardımına muhtacım ...:ağlarım:

adkumikli

adkumikli

Üye
6220 classic te olmuyor buna göre bir şey yokmu versiyon 5.15

bioburak

Üye
helal paylaşım için teşekkürlerrrrr

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
güzel paylaşım

arkadaşlar N96 v30.101 son versiyon hackledim çok şükür hellox de hata alanlar hellox 2.03 ü kendi pc de değil opdaya yükleyin 10 saniyede sertifikalasın daha işlem tmm

teşekkürler...............................

tesekkurler kardes cok net anlatmisin nokia n85 de denedim oldu

Dostum herşeyi dediğin gibi yaptım hellox de sertifikaladım yükledim açınca bir şeyler yüklüyor ya işte o yüklemeler sırasında instaling root cert... dediği yüklemede takılyor orayı bir geçse rompatcher çıkıcak ve hack işlemini tamamlamış olacam ne yazıkkı o kısmı geçmiyor :( Telefonum Nokia N86 yardımına muhtacım ...:ağlarım:

kardeş malesef yapabileceğim birşey yok...:(

6220 classic te olmuyor buna göre bir şey yokmu versiyon 5.15

:hmmm

helal paylaşım için teşekkürlerrrrr

sizlerde sağolun arkadaşlar...:)

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
hocam ben sertifikayi aldim fakat hellox programini yukleyemiyorum yada bi yerde yalnislik yapiyorsun anlayamadim yardimci olurmusunuz hellox programini nasil sertifikalandiracagim ? yada nasil yapmam gerekiyor sertifika aldim ama baska hic bisey yapamadim yardimci olurmusunuz rica etsem :( tlf hic bisey yukleyemiyorum cok sinir oluyorum yardim plss

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben sertifikayi aldim fakat hellox programini yukleyemiyorum yada bi yerde yalnislik yapiyorsun anlayamadim yardimci olurmusunuz hellox programini nasil sertifikalandiracagim ? yada nasil yapmam gerekiyor sertifika aldim ama baska hic bisey yapamadim yardimci olurmusunuz rica etsem :( tlf hic bisey yukleyemiyorum cok sinir oluyorum yardim plss

kardeş uygulamayı nasıl sertifikalandıracağın sertifikayı aldığın konuda anlatılıyor o konuyu dikkatli bir şekilde inceleyip uygularsan orun çıkacağını sanmıyorum.....:)

konu burada
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html

craCaner

Üye
5730da helloox programı yüklenmiyor(erişime izin verilmiyo filan diyo)

Indiana Jones

Üye
e51 de olmadı

7610ncu

7610ncu

Üye
Gerekli Uygulama Erişimine İzin Verilmiyor diye hata verdi oysaki sertifikalandırdım ben

turgayulutas

turgayulutas

Üye
eline saglık işim yaradı

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
5730da helloox programı yüklenmiyor(erişime izin verilmiyo filan diyo)

Gerekli Uygulama Erişimine İzin Verilmiyor diye hata verdi oysaki sertifikalandırdım ben

eline saglık işim yaradı

arkadaşlar yapamayan arkadaşlar için malesef bir çözüm yolum yok bazı modeller de olmnuyor....:hmmm

156asd156

Üye
öncelikle jackalx abimine tesekkur ediyorum ancak hack klasorunu xplore uygulaması ile olusturmanıza gerek yok ben kendim telefondan olusturdum oldu(n79)

Üst Alt