5800 da video izleme..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
5800 da video izleme..
arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu denemedıgım olay kalmadı dns değiştirdim flash yuklemeye calıstım skyfire denedım(sertifikayı beceremedım..) flash lıte guncelledım opera yı kurdum ama hıcbırısı banamısn demedi en sonunda vtab die bi program gördum onu kurdum zaten ovi sitesinde de bulunuyor bu program bunu kurdum..iyi güzel çalısıyor bu program istedigim cogu videoyu izleyebiliyorum size yardımcı olabılcek bır program fakat bu sefer de youtube bizde yasaklı oldugundan dolayı youtube videolarını acmamaya basladı..videoların %70-80 gibi bi bölumu youtubedan oldugu icin video sayısı cıddı şekilde sınırlanıyor..bosuna dns ayarı felan demeyın nerdeyse sölenen butun dns yı denedım hıcbırı banamısn demıyor..bana bi yardım edin en azından hıcbır sekılde olmuyorsa da olmuyor deyin de daha fazla ugraşmayım simdiden yardımlarınız ıcın teşekkur ederım..

• Beğen
Tepkiler: musa2121

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim bütün yolları denemişsin bundan başka yolu yok..maalesef çözümde yok..vtap ı denedikten sonra yapacak birşey yok..

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederım..ama hala anlayamadıgım bi nokta var bazıları oldu cok saol mukemmel bı program yok bılmem ne bırsuru şey söluyor bunlar programı yapıyor da mı konusuo yoksa boş mu konusuo :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tesekkur ederım..ama hala anlayamadıgım bi nokta var bazıları oldu cok saol mukemmel bı program yok bılmem ne bırsuru şey söluyor bunlar programı yapıyor da mı konusuo yoksa boş mu konusuo :S
vtap bir nebze işe yarıyor ama sonra hata vermeye başlıyor..skyfire çıktı alpha sürümü o da hata veriyor..tam bir çözümü yok şu an..skyfire ın ocakta tam sürümü çıkacak bakalım çözüm olacak mı..

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
inş olur da kurtuluruz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cenk telefonun İphone 3g gözüküyor..

Sehzade

Üye
ben suan skyfire yi kulanıyorm facebook daki videoları bile izliyorum
opera ilede youtube izleniodu sorunsuz
skyfire connectde hata veriosa cozumu anlatayım
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html1.dosya

2.dosya

3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.
Not:Maxicep den alıntıdır

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
dediğin dogru 1. programı yukluyor guzel hoş ama 2. ye gelince sertıfıka hatası veriyor elımde telefon sertıfıkası ve var fakat bunu o programa aktaramıyorum tamamlanamadı hatası gelıyor..

Sehzade

Üye
dediğin dogru 1. programı yukluyor guzel hoş ama 2. ye gelince sertıfıka hatası veriyor elımde telefon sertıfıkası ve var fakat bunu o programa aktaramıyorum tamamlanamadı hatası gelıyor..
ben yaptım bugun bende hepsini sorunsuz yaptı telefonu hackle sorunsuz yuklenecektir baska yolu yok :(

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
telefonu nasıl hacklıcem bide bu hackleme işi telefona yazılım atınca bitiyor demı?

Sehzade

Üye
telefonu nasıl hacklıcem bide bu hackleme işi telefona yazılım atınca bitiyor demı?
hackleme isi en basiti bence programı atıosun acıosun tmmdır
forumda ara hello0X2 hack programı budur :)

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
inş olur cok saol :)

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar kesin ve en etkili youtube'ye 5800 dan girme yöntemini açıklıyorum herhangi bir bilgisayardan gireceğiniz modemin arayüzünü açıp(genelde 192.168.2.1 adresi olur) buradan dns ayarını 208.67.222.222 , 208.67.220.220 yapıp modeme kayıt ederseniz hiçbir siteye sorun olmada girersiniz ...

cenkkagan

Üye
    Konu Sahibi
dediğin dns telefonun ayarlarını bozmaktan baska hıcbırseye yaramıor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt